Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 15, 22:57)
eik eik,man cia vienas is the best laku kurie menesi ne krust !!! nieko sau  g.gif idomu kodel taves jis neklauso,man apskritai blizgus lakai idealiausiai laiko visoms smile.gif

O lakavai ji kaip virsutini sluoksni ar vien juo? Kaip virsutinis sluoksnis ant kazko uzlakuotas laiko ir man puikiai, o kai vien juo -ziauru.

Gal,kad labai sviezias ir skystas,labai plonas gaunasi uzlakavimas g.gif
Kokius tris kartus lakavau ir visus luposi..bet koks grozis, labai noreciau Kaledoms wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 10 15, 21:28)
Siandieninis sau darytas. IBD Green Monster (3) ir folija

Labai patiko thumbup.gif pati dabar zalios uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 15, 23:11)
O lakavai ji kaip virsutini sluoksni ar vien juo?  Kaip virsutinis sluoksnis ant kazko uzlakuotas laiko ir man puikiai, o kai vien juo -ziauru.

Gal,kad labai sviezias ir skystas,labai plonas gaunasi uzlakavimas  g.gif
Kokius tris kartus lakavau ir visus luposi..bet koks grozis, labai noreciau Kaledoms wub.gif .

as ji viena lakuoju 3 sluoksniais visad del ryskumo smile.gif niekaip nesuprantu,kodel jis tau nesilaiko,nes as ji rekomenduoju visom ,kuriom nesilaiko ar sunkiau laiko geliniai lakai,o butent sita isnesioja kuo puokiausiai smile.gif
Atsakyti
Niekas neatsakėtė kur perkatės pigiau HG lakus Vilniuje verysad.gif Gal patarsite kokius super duper gražius iš ten man užsisakyti,neturiu visai jokių ale violetinių,bordinių,rudų ir pastelinių atspalvių noriu po vieną spalvyte 4u.gif dėkui iš anksto už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 10 16, 10:15)
Niekas neatsakėtė kur perkatės pigiau HG lakus Vilniuje  verysad.gif Gal patarsite kokius super duper gražius iš ten man užsisakyti,neturiu visai jokių ale violetinių,bordinių,rudų ir pastelinių atspalvių noriu po vieną spalvyte  4u.gif dėkui iš anksto už patarimus  aciuks.gif

pigiau laku ieskok temoje viskas nagams,arba skelbimuose internete.O laku spalvas kiekvienas renkasi pagal skoni,temos pradzioje yra musu darbu albumas su spalvu numeriais ir pavadinimais,prasom rinktis 4u.gif
Atsakyti
laba, negaliu atsidziaugti naujaja HG kolekcija! lakuojasi normaliai ir jei nepadaugini labai, nesigarbanoja. vis bijodavau pirkti naujas HG spalvas, o cia net 4 supirkau. labai geros spalvytes ir einamiausios dabar.
stai mano zaliasis variantas-
user posted image
hg I'm no strange to love. cia du sluoksniai.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 15, 21:33)
Man HG Good Gossip ziauriai blogai laikosi visad, nesuprantu kodel g.gif

vajeee o man vienas is geriausiu laku ... naudoju pilnu tempu ir kaip viena ir pagrindini laka ir kaip virsutini laka ant kitu laku, vienas is tu must have laku pas mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 10 16, 12:16)
laba, negaliu atsidziaugti naujaja HG kolekcija! lakuojasi normaliai ir jei nepadaugini labai, nesigarbanoja. vis bijodavau pirkti naujas HG spalvas, o cia net 4 supirkau. labai geros spalvytes ir einamiausios dabar.

Jega,labai grazus lipukas thumbup.gif
Atsakyti
Koki geli rekomenduotumet prancuziskiem baltiem galiukam?
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2013 10 16, 12:42)
Koki geli rekomenduotumet prancuziskiem baltiem galiukam?

orly white tips
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 16, 10:54)
pigiau laku ieskok temoje viskas nagams,arba skelbimuose internete.O laku spalvas kiekvienas renkasi pagal skoni,temos pradzioje yra musu darbu albumas su spalvu numeriais ir pavadinimais,prasom rinktis 4u.gif

dėkavoju 4u.gif einu pasiknaisiosiu po albumą 4u.gif internete pigiau ne labai ką rasi,reik kažkokios sąžiningos tiekėjos o parduotuvėse tik Nagavitoj HG lakai parduodami ar dar kur?
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2013 10 16, 12:16)
laba, negaliu atsidziaugti naujaja HG kolekcija!

Jo aš irgi taippat bijojau, nes paskutinės kokios trys ar net keturios kolekcijos košmaras, lakuoji ir drebi ar sutrauks ar ne, o va šita super.
Aš irgi turiu šitą spalvą, labai graži
O čia štampikas ar lipukas? Nes labai jau gražus
Atsakyti