Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 11 03, 13:30)
dabar susimakalavau - koks tikslas tepti strukturini ant spalvos?  g.gif

toks pat koks ir pries spalva smile.gif

o as visa diena kankinuosi su folija ir emi dazai , nu nesigauna man nors uzsimusk, visa nuotaika susigadinau verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 16:45)
o as visa diena kankinuosi su folija ir emi dazai , nu nesigauna man nors uzsimusk, visa nuotaika susigadinau  verysad.gif  doh.gif

o kas nesigauna? pabandyk duot geliui biski atvesti kai istrauki is lempos palauk niolika sekundziu,nespausk is kart isemus is uv.
Atsakyti
Spalva Is it an illusion 2 sl.
nagai

aišku iki profių lakavimo dar toli smile.gif

nu neišeina mantos foto kitaip ikelt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seche: 03 lapkričio 2013 - 16:08
QUOTE(Seche @ 2013 11 03, 17:05)
Spalva Is it an illusion 2 sl.
nagai

aišku iki profių lakavimo dar toli  smile.gif

Viskas su laiku,o darbas geras, nes tvarkingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 15:45)
o as visa diena kankinuosi su folija ir emi dazai , nu nesigauna man nors uzsimusk, visa nuotaika susigadinau  verysad.gif  doh.gif

na va, bajeris, man kaip tik lakas ant strukturinio geriau nusiima, nepagalvociau, kad gali buti atvirksciai...
Folija geriau limpa, kai dazai salti, ta jau pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 03, 17:02)
o kas nesigauna? pabandyk duot geliui biski atvesti kai istrauki is lempos palauk niolika sekundziu,nespausk is kart isemus is uv.

limpa tik vietomis, nepasidengia visas folija,lieka matyti juodas gelis, tik ant kai kur prilimpa.
dariau visaip,bandziau ivairius variantus. ir 40 sekundziu ir minute ir 2 min laikiau lempoj , tada atvesinu apie 20 sek ir klijuoju ir stipriau ir tapsnodama svelniai, bet geriausias rezultatas 50% dazu padengimas folija.

va puslapyje pries ingeborgitos , 2 foto idealus 100% padengimas, pavydas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 03 lapkričio 2013 - 16:13
QUOTE(Seche @ 2013 11 03, 16:05)
nu neišeina mantos foto kitaip ikelt  blush2.gif

graziai palei odeles nulakuota thumbup.gif
P.S. kai keli i sita talpykla foto, pasirink "keisti paveikslelio dydi" 640px, o tada kelk. Kai ikelsi, nukopijuok tiesiogine nuoroda ir kelk i foruma per IMG funkcija.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 15:45)

o gal folija kokia negera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 11 03, 17:40)
o gal folija kokia negera g.gif

kyla ir man minciu del jos , nes folija kinietiska. nors ant ilgalaikio puikiai limpa.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 14:10)
limpa tik vietomis, nepasidengia visas folija,lieka matyti juodas gelis,  tik ant kai kur prilimpa.
dariau visaip,bandziau ivairius variantus.  ir 40 sekundziu ir minute ir 2 min laikiau lempoj , tada atvesinu apie 20 sek ir klijuoju ir stipriau ir tapsnodama svelniai, bet geriausias rezultatas 50% dazu padengimas folija.

va puslapyje pries ingeborgitos , 2 foto idealus 100% padengimas, pavydas  bigsmile.gif

O gal cia folija negera schmoll.gif Pas mane viena tokia stovi, labai stora palyginus su kitom, nu nelimpa man niekaip ji, nors dvejus klijus pakeiciau, spaudziasi tik lopais tokiais. Nusipirkau kita folija, be problemu viskas graziausiai atsispaudzia. Nors as su emi nebandziau jos...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 03, 16:02)

as geru 30 sekundziu istraukus vesinu.. tikrai ant karsto nelimpa, tukstanti kartu esu bandzius. jei nelips ir atvesinus, tada ilgiau lempoj lakykit apie 4-5minutes.
Nes man po dvieju minuciu nelimpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 03 lapkričio 2013 - 17:18
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 18:15)
as geru 30 sekundziu istraukus vesinu.. tikrai ant karsto nelimpa, tukstanti kartu esu bandzius. jei nelips ir atvesinus, tada ilgiau lempoj lakykit apie 4-5minutes.
Nes man po dvieju minuciu nelimpa.

aciu uz patarimus, einu bandyti smile.gif

Sunta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif dekinga .
aciu, palaikiau 4 min , atvesinau 30 sek. ir beveik idealiai prilipo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 03 lapkričio 2013 - 17:43