Norėjau paklaust ar tai ta pati priemonė, tik indeliai skirias (skirtingi leidimai)?
Nežinau kurį imti
QUOTE(Seche @ 2013 11 03, 11:52)
Paaiškinkit jūs man naujokei, kaip čia įkelti nuotrauką, pasirodyčiau ir aš
as cia ismokau: paveikslelio ikelimas i foruma
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 03:43)
jezus maria..kaip man sunkiai nusiime strukturinis. laikiau 20min gryname acetone..
as pastebejau , kad jei strukturini dedu ant bazes, tada nusiima sunkiau, jei ant spalvo s, prie stopa , tada lengviau +man toks varintas graziau atrodo, neistorina nago
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 12:26)
as pastebejau , kad jei strukturini dedu ant bazes, tada nusiima sunkiau, jei ant spalvo s, prie stopa , tada lengviau +man toks varintas graziau atrodo, neistorina nago
dabar susimakalavau - koks tikslas tepti strukturini ant spalvos?
Biski vaizdų paduosiu
HG 01342(3sl.) HG 01553(2sl.) ir Konad štampas M89
IBD Bing Cheries (2sl.) E.Mi čiornyij tiulpan ir aukso folija
HG 01553 (2sl.) Senses 900(2sl.) ir auksinė holografinė folija
HG 01342(3sl.) HG 01553(2sl.) ir Konad štampas M89
IBD Bing Cheries (2sl.) E.Mi čiornyij tiulpan ir aukso folija
HG 01553 (2sl.) Senses 900(2sl.) ir auksinė holografinė folija
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 11 03, 15:22)
Biski vaizdų paduosiu
Pirmieji ir antrieji labai labai
O jau kaip tik reikejo cia vaizdu..
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 11 03, 14:22)
Man pirmieji visas efektas shtampo rashte
Ingeborgita pirmieji superiniai visi kiti ne mano skonio
Ingeborgita, vajei pirmi kokie geri
Turiu ir as pirmuju stampuku plokstele, nerealiai atrodo...
As vis dar oranzines paieskose Gavau savo tiki tiki HG, nu grazi gyvate, vasarai labai bus einama, na bet visai netokios oranzines siuo metu noriu...
Ziurejau Jolkuces su saulytem morkava derini ir mastau, ar IBD Papaya princess ne tokia kaip HG sweet morning dew? Man fotkes nete lyginant identiskos jos atrodo.
O mango mischief tokia ir realybej? nes paieska daug fotkiu meta, jei butu kaip jolkuces fotkej, imciau, bet internetinese, kazkokia isblukus ta oranzine.
HG orange cream dream butu idealus variantas, jei be to perlamutro, nepatinka man jis Dienu dienas guglinu as, bet ziuriu man uzeina manija vienai spalvai, tai nusiperku tris viena nuo kitos beveik nesiskiriancias O paletei ivairoves truksta... Laukiu IBD rocco ir HG brights have more fun. Vasara dar vis man ant nagu
As vis dar oranzines paieskose Gavau savo tiki tiki HG, nu grazi gyvate, vasarai labai bus einama, na bet visai netokios oranzines siuo metu noriu...
Ziurejau Jolkuces su saulytem morkava derini ir mastau, ar IBD Papaya princess ne tokia kaip HG sweet morning dew? Man fotkes nete lyginant identiskos jos atrodo.
O mango mischief tokia ir realybej? nes paieska daug fotkiu meta, jei butu kaip jolkuces fotkej, imciau, bet internetinese, kazkokia isblukus ta oranzine.
HG orange cream dream butu idealus variantas, jei be to perlamutro, nepatinka man jis Dienu dienas guglinu as, bet ziuriu man uzeina manija vienai spalvai, tai nusiperku tris viena nuo kitos beveik nesiskiriancias O paletei ivairoves truksta... Laukiu IBD rocco ir HG brights have more fun. Vasara dar vis man ant nagu
Nu naudoju HG Strukturini.
Turbut kita karta su feza nuimsiu visa spalva, isgremsiu su ja gerai ta strukturini ir desiu tirpint, tada tikrai turetu pasisekt
Ingeborgita pasakiski
Turbut kita karta su feza nuimsiu visa spalva, isgremsiu su ja gerai ta strukturini ir desiu tirpint, tada tikrai turetu pasisekt
Ingeborgita pasakiski
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 03, 14:13)
Ingeborgita, vajei pirmi kokie geri
O kokios jūs orandžinės ieškote?Man tas pats su raudona, niekaip neišsirenku gražios