Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Norėjau paklaust ar tai ta pati priemonė, tik indeliai skirias (skirtingi leidimai)?
Nežinau kurį imti ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paaiškinkit jūs man naujokei, kaip čia įkelti nuotrauką, pasirodyčiau ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seche @ 2013 11 03, 11:52)
Paaiškinkit jūs man naujokei, kaip čia įkelti nuotrauką, pasirodyčiau ir aš smile.gif

as cia ismokau: paveikslelio ikelimas i foruma
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 03:43)
jezus maria..kaip man sunkiai nusiime strukturinis. laikiau 20min gryname acetone..

as pastebejau , kad jei strukturini dedu ant bazes, tada nusiima sunkiau, jei ant spalvo s, prie stopa , tada lengviau +man toks varintas graziau atrodo, neistorina nago smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 03, 12:26)
as pastebejau , kad jei strukturini dedu ant bazes, tada nusiima sunkiau, jei ant spalvo s, prie stopa , tada lengviau +man toks varintas graziau atrodo, neistorina nago  smile.gif

dabar susimakalavau - koks tikslas tepti strukturini ant spalvos? g.gif
Atsakyti
Biski vaizdų paduosiu blush2.gif

HG 01342(3sl.) HG 01553(2sl.) ir Konad štampas M89
user posted image

IBD Bing Cheries (2sl.) E.Mi čiornyij tiulpan ir aukso folija
user posted image

HG 01553 (2sl.) Senses 900(2sl.) ir auksinė holografinė folija
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 11 03, 15:22)
Biski vaizdų paduosiu  blush2.gif

Pirmieji ir antrieji labai labai 4u.gif wub.gif
O jau kaip tik reikejo cia vaizdu.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 11 03, 14:22)
Biski vaizdų paduosiu  blush2.gif

HG 01342(3sl.) HG 01553(2sl.) ir Konad štampas M89

Man pirmieji thumbup.gif visas efektas shtampo rashte thumbup.gif
Atsakyti
Ingeborgita pirmieji superiniai wub.gif thumbup.gif visi kiti ne mano skonio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingeborgita, vajei pirmi kokie geri wub.gif
Turiu ir as pirmuju stampuku plokstele, nerealiai atrodo...

As vis dar oranzines paieskose verysad.gif Gavau savo tiki tiki HG, nu grazi gyvate, vasarai labai bus einama, na bet visai netokios oranzines siuo metu noriu...
Ziurejau Jolkuces su saulytem morkava derini ir mastau, ar IBD Papaya princess ne tokia kaip HG sweet morning dew? Man fotkes nete lyginant identiskos jos atrodo.
O mango mischief tokia ir realybej? nes paieska daug fotkiu meta, jei butu kaip jolkuces fotkej, imciau, bet internetinese, kazkokia isblukus ta oranzine.
HG orange cream dream butu idealus variantas, jei be to perlamutro, nepatinka man jis schmoll.gif Dienu dienas guglinu as, bet ziuriu man uzeina manija vienai spalvai, tai nusiperku tris viena nuo kitos beveik nesiskiriancias doh.gif O paletei ivairoves truksta... Laukiu IBD rocco ir HG brights have more fun. Vasara dar vis man ant nagu biggrin.gif
Atsakyti
Nu naudoju HG Strukturini.
Turbut kita karta su feza nuimsiu visa spalva, isgremsiu su ja gerai ta strukturini ir desiu tirpint, tada tikrai turetu pasisekt sad.gif
Ingeborgita pasakiski wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 03 lapkričio 2013 - 14:34
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 03, 14:13)
Ingeborgita, vajei pirmi kokie geri wub.gif
Turiu ir as pirmuju stampuku plokstele, nerealiai atrodo...

As vis dar oranzines paieskose verysad.gif  Gavau savo tiki tiki HG, nu grazi gyvate, vasarai labai bus einama, na bet visai netokios oranzines siuo metu noriu...
Ziurejau Jolkuces su saulytem morkava derini ir mastau, ar IBD Papaya princess ne tokia kaip HG sweet morning dew? Man fotkes nete lyginant identiskos jos atrodo.
O mango mischief tokia ir realybej? nes paieska daug fotkiu meta, jei butu kaip jolkuces fotkej, imciau, bet internetinese, kazkokia isblukus ta oranzine.
HG orange cream dream butu idealus variantas, jei be to perlamutro, nepatinka man jis schmoll.gif  Dienu dienas guglinu as, bet ziuriu man uzeina manija vienai spalvai, tai nusiperku tris viena nuo kitos beveik nesiskiriancias doh.gif  O paletei ivairoves truksta... Laukiu IBD rocco ir HG brights have more fun. Vasara dar vis man ant nagu biggrin.gif

O kokios jūs orandžinės ieškote?Man tas pats su raudona, niekaip neišsirenku gražios g.gif
Atsakyti