Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sunta @ 2013 11 02, 00:29)
cia turbut, patys gelishai kur UK 20£ uz buteliuka nurauna, padare taip nes jam bizni naikina. aS asmeniskai niekada nepirkciau is ju. geriaui Lt grist ir prisipirkt. Vis tiek sugalvosiu, nes kaina pas juos nezmoniska.
As tai nieko tu salon supplies neklausiau, uzsisakiau spalva, parasiau adresa ir viskas atejo ^^

Kazkaip man taip pat labai idomiai, su tais chemicals g.gif Suprantu kiekvieno is ebay nesugaudysi, bet vat oficialius platintojus taip pat "goverment" turetu paristi...
Del kainu tai taip... Salongeeke profiu pasnekesius pasiskaiciau, tai jos visos pries jokius neoficialius platintojus. Na privalumai is ten perkant yra, bet £20 uz buteliuka moket tai tikrau absurdas... Pridiregistravau ir as HG UK, bet jie klausia ar "qualified technician" esi.
As LT esu sudurnavojus ir uz 73lt buteliuka HG pirkau (skubiai spalvos reikejo o Siauliuose niekur kitur ir nezinojau kur ieskot) Vat cia tai irgi apiplesimas! Medinese sukose cia.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 02, 08:19)
Kazkaip man taip pat labai idomiai, su tais chemicals  g.gif Suprantu kiekvieno is ebay nesugaudysi, bet vat oficialius platintojus taip pat "goverment" turetu paristi...
Del kainu tai taip... Salongeeke profiu pasnekesius pasiskaiciau, tai jos visos pries jokius neoficialius platintojus. Na privalumai is ten perkant yra, bet £20 uz buteliuka moket tai tikrau absurdas... Pridiregistravau ir as HG UK, bet jie klausia ar "qualified technician" esi.
As LT esu sudurnavojus ir uz 73lt buteliuka HG pirkau (skubiai spalvos reikejo o Siauliuose niekur kitur ir nezinojau kur ieskot) Vat cia tai irgi apiplesimas! Medinese sukose cia.

doh.gif Cia tai kainos,nezmoniskos. Net nezinojau,kad taip galima nuplesti uz HG blink.gif
Atsakyti
galit pasayt kokia eiga darot stampukus?? nes man visai nesigauna dariau ant top coat arba ant pasiausto top coat ir nuslysta man tas stampas ir finnally kazkokia murza ant nago palieka biggrin.gif gal kazka ne taip darau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 11 02, 08:46)
galit pasayt kokia eiga darot stampukus?? nes man visai nesigauna dariau ant top coat arba ant pasiausto top coat ir nuslysta man tas stampas ir finnally kazkokia murza ant nago palieka biggrin.gif  gal kazka ne taip darau??? g.gif

o su kokiu laku stampuojat? Nes is is jusu aprasymo, skamba kaip su geliniu smile.gif Su geliniu nieko neiseis...
Su konad specialiu viskas puikiai gaunas 4u.gif Dar su gerai pigmentuotu paparastu, bet jau daugybe kartu apie tai buvo rasyta...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 02, 09:12)
o su kokiu laku stampuojat? Nes is is jusu aprasymo, skamba kaip su geliniu smile.gif Su geliniu nieko neiseis...
Su konad specialiu viskas puikiai gaunas 4u.gif  Dar su gerai pigmentuotu paparastu, bet jau daugybe kartu apie tai buvo rasyta...

eik tu sau aisku as su geliu bandziau doh.gif nesijuokit tik , esu pradedancioji biggrin.gif
reikia nusipirkt tada tu spec laku smile.gif
Atsakyti
taip liudna, praejo savaite tik,.. ir jau rodomojo pirstuku abu nagiukai galiukai atsoke nuo ilgalaikio..
Itariu tiek darbas ir tiek valymo metu sutrukusios pirstines padare savo..
Atsakyti
Labas. O as pries ~men. nusiemiau gelini priauginima tai man ilgalaikis laiko 7-10 dienu, nors ir tuo dziaugiuosi, nes priauginimas laikydavo apie 2 sav , po to pradedavo luptis. O manikiurisciu keiciau gal 6...
Dabar naudojamas bondas ir pagrindas jessica geleration, laukiu kol gausiu hg, ir ziuresiu kaip laikys su juo.
Atsakyti
jezus maria..kaip man sunkiai nusiime strukturinis. laikiau 20min gryname acetone..
ir vis tiek gavau plest su visu savo naturaliu nagu..
galiukai nusokinejo, o vidurys taip prikibes, kad neina nutirpint..
Sugaisau 1.5 val vien kol nuimiau.. siaubas kazkoks.
is tu nervu drebancia ranka kazka cia susimuzojau, man rods grisiu prie priauginimo sau, nes nervai neislaikis, jei reiks tiek terlitis su tuo nutirpinimu strukturinio.

mad.gif mad.gif mad.gif
HG Sweet Chocolate (3sl) + HG Im Brighter than you (3sl) ir ant virsaus plonas sluoksnis chocolate + taskuota su topu.
user posted image

o cia kaip atrode nagai po nuemimo, net purto.
user posted image

Nu spalva graziai nusiima, bet strukturinis, tai kaip netirpinamas, toks jausmas, kad acetonas nepersigeria per tiek sluoksniu visko. Tai per du kartus viska tirpint reik tada, bet as sau tiek laiko neturiu, tai gavau plest lauk viska. Labai nepatenkinta likau.
wacko.gif Ir atrodo pasiausiu grubiai ir ilgai laikau, nu bet kas per gyvate, nenusiima nors uzsimusk. Dar del tirpiklio gali buti gal negerai g.gif , nusipirkau kita, bandysiu per kita nuemima.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 03:43)
jezus maria..kaip man sunkiai nusiime strukturinis. laikiau 20min gryname acetone..
ir vis tiek gavau plest su visu savo naturaliu....

Nu spalva graziai nusiima, bet strukturinis, tai kaip netirpinamas, toks jausmas, kad acetonas nepersigeria per tiek sluoksniu visko. Tai per du kartus viska tirpint reik tada, bet as sau tiek laiko neturiu, tai gavau plest lauk viska. Labai nepatenkinta likau.
wacko.gif Ir atrodo pasiausiu grubiai ir ilgai laikau, nu bet kas per gyvate, nenusiima nors uzsimusk. Dar del tirpiklio gali buti gal negerai  g.gif  , nusipirkau kita, bandysiu per kita nuemima.

OMG blink.gif blink.gif moterie a tu nenori pasikeist tada savo strukturinio?Gal jame beda? g.gif pas man sitaip atrodo nages ,tik tu panu kurios prisipazysta tingeje tirpinti ir nusiplese buna laka doh.gif
Atsakyti
as t.p.naudojau HG strukturini,man taip pat begalo sunkiai nusiima, nenusitirpina iki galo,atrodo ir pasiausiu ir ilgai laikau ,bet vistiek kaip prilipes doh.gif gal ka ne taip darau ,...
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 04:43)
ir vis tiek gavau plest su visu savo naturaliu nagu..

Vargsai nagiukai.. Matosi, kad nusilupe ir naturalaus nago doh.gif As siaip nepatingedavau gerokai nudildziuoti, tada viskas puikiai nusiimdavo smile.gif Bet, kaip zinoma, visu nagai skirtingi ir visom skirtingai nusiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 03, 02:43)

omg, taip neturi buti, man strukturinis kaip tik garantuoja, kad lakas lengviau nusiims. Cia apie HG strukturini kalbi?
Patiko naujas manikiuras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 03 lapkričio 2013 - 11:48