Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2013 11 01, 10:20)
Originalai abu vienas seno kitas nauji leidimo

tai labai gerai smile.gif uzsisakiau dar orly siandien white tips ir ibd seashell pink prancuzkam, tik idomu ar mokesiu as ji daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 11 01, 14:31)
tai labai gerai smile.gif  uzsisakiau dar orly siandien white tips ir ibd seashell pink  prancuzkam, tik idomu ar mokesiu as ji daryt blush2.gif

Siuntiesi lakus is ebay ar LT perki parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 01, 10:33)
Siuntiesi lakus is ebay ar LT perki parduotuvese?

as gyvenu ie tai siunciuosi is amazon.com, manau daug pigiau iseina nei lt pirkciaus smile.gif
Atsakyti
as ka tik pirkausi http://www.salonsupp...e.com/index.php is ju harmony spalva, tai man labai pigiai su siuntimu gavosi 11£, kai ne lietuvoj gyvenu, tai man cia aukso parduotuve papigiai. Atsiunte, gerai supakuotas, orginalus buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 01, 14:09)
as ka tik pirkausi http://www.salonsupp...e.com/index.php is ju harmony spalva, tai man labai pigiai su siuntimu gavosi 11£, kai ne lietuvoj gyvenu, tai man cia aukso parduotuve papigiai. Atsiunte, gerai supakuotas, orginalus buteliukas.

Jie nebesiuncia gelish i UK unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 01, 15:43)
Jie nebesiuncia gelish i UK unsure.gif .

tai kad as siandien is ju gavau, uzsisakiau pries 1.5 savaites.
Ir UK esu ^^
Atsakyti
Merginos kai darot prancuziska ar tepat ant virsaus dar koki papildoma sluoksni, ant topo dar. Man kazkaip prasciau laiko jis nei lakuojant kokia paprasta spalva sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 01, 15:39)
tai kad as siandien is ju gavau, uzsisakiau pries 1.5 savaites.
Ir UK esu ^^

Nieko sau g.gif
As buvau rasius uzklausima, kodel nebesiuncia, tai atsakymas buvo:
In recent times several CND and Gelish products have been banned by the U.K government due to some of the chemicals found in the formula.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 11 01, 14:58)
In recent times several CND and Gelish products have been banned by the U.K government due to some of the chemicals found in the formula.

Nesupratau... Tai vadinasi ir kiti platintojai turetu ta pati daryt????
Merginos kur jusu helloweeniniai? Labai patiko andhorinos voriukai... Tik pagrindo spalva man ne, na bet cia jau skonio reikalas smile.gif
Gavau sian savo satin pajamas is cnd, kol nepradariau buteliuko buvau biski issigandus, spalva buteliuko visai neatitinka tikrosios lako spalvos... Taip knieti persilakuot, bet as dar vis su helloweeniniais, tai teks kito savaitgalio laukt. Pirmas bus mano lakas is cnd, ziuresim kaip man lakuosis, tirstokas, bet spalvyte nereali wub.gif
Atsakyti
nusipirkau emi juoda tulpe, bandau daryti , bet nesigauna man kokybiskai . neatsispaudzia , tik vietomis prie dazu prilimpa... kazkaip maniau bus lengviau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 11 01, 18:44)
Nesupratau... Tai vadinasi ir kiti platintojai turetu ta pati daryt????

Tai vat... Turbut nuskausmino neblogai sunaikindami kokia nemaza partija g.gif . O kiti turbut siuncia partizaniskai su didesniu P&P.
Atsakyti
cia turbut, patys gelishai kur UK 20£ uz buteliuka nurauna, padare taip nes jam bizni naikina. aS asmeniskai niekada nepirkciau is ju. geriaui Lt grist ir prisipirkt. Vis tiek sugalvosiu, nes kaina pas juos nezmoniska.
As tai nieko tu salon supplies neklausiau, uzsisakiau spalva, parasiau adresa ir viskas atejo ^^
Atsakyti