Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 10 31, 19:55)
jolifin betona  bruzinant galima susigadinti, net ir mano itin stiprius nagus.
Apie koki geli kalbi? Ar strukturini tepi? Man HG, Shellac, kiti kaip sviestas nusiima, kai Brisa po apacia buna. Tik reikia rankas kaip nors pasildyti, kai folija uzvynioji.

Kas yra Brisa? Nenaudoju strukturo, elementarus gelinis lakavimas, reik kazkokios patikrintos priemones ranku sildymas nepadeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 31, 20:58)
Kas yra Brisa? Nenaudoju strukturo, elementarus gelinis lakavimas, reik kazkokios patikrintos priemones ranku sildymas nepadeda sad.gif

g.gif g.gif g.gif o topą pašiaušiat prieš tirpinimą? (sory jei kvailai užklausiau blush2.gif ) aš išbandžiau labai daug firmų removerių, netgi bandžiau iš senukų pirkti "gryną" acetoną dažų skyriuje doh.gif TIK NIEKAS NEBANDYKITE TO SU SAVIMI lotuliukas.gif ,nes poto dar kokią savaitę skaudėjo nagus ir smirdėjo jie acetonu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man pats geriausias vistiek yra gelish'o..... nes ir tirpina gerai ir kas svarbiausia neišsausina nei odelių nei nago kaip kitos firmos
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 31, 19:58)

Tai CND strukturinis gelis. Kai nuimineju laka, pacia grubiausia dilde kokia turiu pasiausiu topa, o nago centre ir lako sluoksni uzkabinu. Per 10min viskas buna nusitirpine 100%. Cia apie HG removeri kalbu.
Atsakyti
As naudojau HG removeri ir viska kita is HG,kiekviena karta numinejant -pragaro kancios, nors pasiausiu pries tai topa su dilde, atsoka tik krasteliai ,visa kita trupiniais nugrandau,baze lieka, keli trupiniai niekaip nenusigramdo, sugaistu virs geros valandos numiedama sau visad... doh.gif
O va pigus lakai ,tokie kaip Progel ,atsoka graziai,o kas neatsoka lengvai nusiema vistiek,bet jie ir laiko man labai prastai.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie EZFlow True gel gelinius lakus? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 31, 21:51)
As naudojau HG removeri ir viska kita is HG,kiekviena karta numinejant -pragaro kancios, nors pasiausiu pries tai topa su dilde, atsoka tik krasteliai ,visa kita trupiniais nugrandau,baze lieka, keli trupiniai niekaip nenusigramdo, sugaistu virs geros valandos numiedama sau visad... doh.gif
O va pigus lakai ,tokie kaip Progel ,atsoka graziai,o kas neatsoka lengvai nusiema vistiek,bet jie ir laiko man labai prastai.

Va ir man tas pats unsure.gif gal reik ir man imt grubia dilde ir dzulint neblogai, nes as tik topa nudildau blush2.gif dar girdejau kad maximoj kazkokiuose stikliniuose buteliukuose pigus rusiskas acetonas gerai nuima ar nieks nebandet?
Papildyta:
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 11 01, 02:47)
Kokie atsiliepimai apie EZFlow True gel gelinius lakus? Ačiū  4u.gif

Esu bandzius keleta spalvu tai galiu pasakyt yra tokiu kurioms reikis 2, o kai kuroms ir 4 sluoksniu siaip teptukas kaip tepasi man patinka. Spalvu yra tikrai graziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 11 01, 08:49)
Va ir man tas pats  unsure.gif  gal reik ir man imt grubia dilde ir dzulint neblogai, nes as tik topa nudildau  blush2.gif  dar girdejau kad maximoj kazkokiuose stikliniuose buteliukuose pigus rusiskas acetonas gerai nuima ar nieks nebandet?

gal pirma pabandyk su kita dilde. Acetonas, kaip zinia, nera geris nagu odelems.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 31, 22:47)
Kokie atsiliepimai apie EZFlow True gel gelinius lakus? Ačiū  4u.gif

as va laukiu vienos spalvytes, kai isbandysiu parasysiu atsiliepima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 18:09)
QUOTE(Alincia @ 2013 10 30, 16:57)

o eksponatus liesti draudziama biggrin.gif jei rimtai, labai grazi spalva thumbup.gif

As prisipaisiau siandien iki soties biggrin.gif
Jolifin Carbon Colors Thermo "grey glitter" (du sluoksniai, jei nesitrauktu nuo krasteliu, but uzteke vieno) ir E.Mi juodoji tulpe bei folija (pirmas blynas, patiko emi kokybe, super)
user posted image

Jolifin tasus labai, traukiasi nuo odeliu, reikia po viena pirsta fiksuoti. Bet nesakyciau, kad privargau. Svarbu, kad nesibanguoja. Spalva grazi, su zeruciu.
Ai, "kraujas" voro pilve - HG Good Gossip keli sluoksniai, gavosi iskiles kaip akmenukas.

thumbup.gif labai originalu. Kaip supratau manikiuras helouwyno tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2013 10 31, 17:44)
Alessandro Striplac 41 Sweet Blackberry (2 sl.):
user posted image

Ciklameno spalva. Laaabai smagiai lakavosi, 9 balai  thumbup.gif  (minusas - kaina kandziojasi)

thumbup.gif Grazu, spalva grazi.
Papildyta:
[quote=kukuraku,2013 11 01, 11:56]
o eksponatus liesti draudziama biggrin.gif jei rimtai, labai grazi spalva thumbup.gif

As prisipaisiau siandien iki soties biggrin.gif
Jolifin Carbon Colors Thermo "grey glitter" (du sluoksniai, jei nesitrauktu nuo krasteliu, but uzteke vieno) ir E.Mi juodoji tulpe bei folija (pirmas blynas, patiko emi kokybe, super)
user posted image

Jolifin tasus labai, traukiasi nuo odeliu, reikia po viena pirsta fiksuoti. Bet nesakyciau, kad privargau. Svarbu, kad nesibanguoja. Spalva grazi, su zeruciu.
Ai, "kraujas" voro pilve - HG Good Gossip keli sluoksniai, gavosi iskiles kaip akmenukas.
[/quote]
thumbup.gif labai originalu. Kaip supratau manikiuras helouwyno tema smile.gif
Papildyta:

thumbup.gif Grazu, spalva grazi.
[/quote]
Dar klausimukas; Koki matini topa naudojat? Noriu pirkti,nezinau koks geresnis. Gal apsidalinsit patirtim kas lakavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuraku @ 2013 11 01, 10:56)

thumbup.gif  labai originalu. Kaip supratau manikiuras helouwyno tema  smile.gif

dekui, bet toli cia iki originalumo biggrin.gif pilnas internetas manikiuro dizainu su vorais smile.gif
Atsakyti
siandien gavau dar 2 lakus ,tai taip idomiai nes ant uzkamstuko ispasuta ibd o ant kito lako kur is kito sellerio tai nera nieko, cia idomu rodo originalas ar ne?kaip manot...ta indian sari kokia grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 11 01, 12:58)
siandien gavau dar 2 lakus ,tai taip idomiai nes ant uzkamstuko ispasuta ibd o ant kito lako kur is kito sellerio tai nera nieko, cia idomu rodo originalas ar ne?kaip manot...ta indian sari kokia grazi spalvyte wub.gif

Originalai abu vienas seno kitas nauji leidimo
Atsakyti