Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 19:09)

As prisipaisiau siandien iki soties  biggrin.gif

Nors voru bijau, kaip nezinau ko, bet nupiesta dailiai thumbup.gif
Tik spalva ne mano skonio, bet helouvinui puikiai tinka g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 19:04)
zinai, ta vora piesiant reikia gerai apgalvoti, kur iskilimai bus, o  kur maziau spalvos desi, as nepamasciau ir gavosi biski plokscias.

geras geras ten gavos irnesakyk.gif ,neprisigalvok biggrin.gif As va lupu lauk prancuza,nes nusibodo...gal sesiu kokia abstrakcija pasidarysiu,arba su mat topu kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 30, 18:04)
o as but varius ,kad ir su jomis,bet tada be tu rodomuju piesinuko,arba jei su jais,tada be liniju g.gif ,bet ai,nugis reik viska isbandyt  biggrin.gif

ideja - matinis topas ir koks motyvas su folija...
Be pilkojo turiu dar du Jolifin termo lakus - pink ir violet glitter, jauciu, desiu ryt ant kaires rankos pink ir ka nors primityvaus su folija smile.gif jei jau siand mano kairioji ranka drebejo, tai ka besakyti apie desiniaja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 spalio 2013 - 18:17
Gal kas žinote ar ši spalva visiškai balta ir tinkama prancūziškam? PN 6.1 http://nailshop.lt/p...kas-15-ml-6-1-4
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 30, 20:36)
Gal kas žinote ar ši spalva visiškai balta ir tinkama prancūziškam? PN 6.1 http://nailshop.lt/p...kas-15-ml-6-1-4

Bent jau iš paveikslėlio tai nė per kur nepanaši į baltą... PN turi kitą baltą, taip ir parašyta- balta, be jokių numeriukų.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 30, 20:22)
Bent jau iš paveikslėlio tai nė per kur nepanaši į baltą... PN turi kitą baltą, taip ir parašyta- balta, be jokių numeriukų.

Man iš tų paveikslėlių tai labai neaišku, gal dar akis neįgudus lotuliukas.gif Užsisakiau raudoną, na, bent jau taip paveikslėlyje atrodė, o gavau orandžinę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 30, 21:28)
Man iš tų paveikslėlių tai labai neaišku, gal dar akis neįgudus  lotuliukas.gif  Užsisakiau raudoną, na, bent jau taip paveikslėlyje atrodė, o gavau orandžinę  doh.gif

Bandžiau žiūrėti supernagučių albume, bet ne visas nuotraukas rodo. O tas kurios rodo nėra šios spalvos, bet tikrai ne balta spalva ši.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 30, 20:57)
Bandžiau žiūrėti supernagučių albume, bet ne visas nuotraukas rodo. O tas kurios rodo nėra šios spalvos, bet tikrai ne balta spalva ši.

Bandžiau ir aš, bet nei šios, nei baltos, nei prancūzo pagrindui spalvos neradau. verysad.gif
Papildyta:
Turiu klausimą. Ką ne taip darau? Nulakavau nagus geliniu laku, tada ant jo užbėriau blizgučių tik vienoje vietoje ir dėjau topą, bet lakuojant topu, tie blizgučiai nusibraukė per visą nagą.Kodėl?Gal juos padžiovint lempoj reikėjo ir tik tada topą dėti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 30, 21:42)
Turiu klausimą. Ką ne taip darau? Nulakavau nagus geliniu laku, tada ant jo užbėriau blizgučių tik vienoje vietoje ir dėjau topą, bet lakuojant topu, tie blizgučiai nusibraukė per visą nagą.Kodėl?Gal juos padžiovint lempoj reikėjo ir tik tada topą dėti? Ačiū.

As darau taip - uztepu topa, po to blizguciai, po to i UV lempa, po to dar sluoksnis topo.

Merginos, o galima naudoti vienos firmos base ir topa (mano PN), o laka kitos firmos - pvz HG ar IBD? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2013 10 30, 22:23)
As darau taip - uztepu topa, po to blizguciai, po to i UV lempa, po to dar sluoksnis topo.
Merginos, o galima naudoti vienos firmos base ir topa (mano PN), o laka kitos firmos - pvz HG ar IBD? blush2.gif

Ačiū, kitą kartą bandysiu taip. O dėl kitų firmų, tai puslapio pirmoje žinutėje prie informacijos parašyta,kad galima.
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2013 10 30, 23:23)

galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 30, 21:42)
Bandžiau ir aš, bet nei šios, nei baltos, nei prancūzo pagrindui spalvos neradau.  verysad.gif
Papildyta:

as barstau blizgucius ant nedadziovintos spalvos (jai spalva turi lipnu sluoksni tai ant isdziovintos),po to dar pirstu prispaudziu lengvai, dadziovinu,ir 2 sluoksniai topo 4u.gif
Atsakyti