Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alincia @ 2013 10 30, 16:57)

o eksponatus liesti draudziama biggrin.gif jei rimtai, labai grazi spalva thumbup.gif

As prisipaisiau siandien iki soties biggrin.gif
Jolifin Carbon Colors Thermo "grey glitter" (du sluoksniai, jei nesitrauktu nuo krasteliu, but uzteke vieno) ir E.Mi juodoji tulpe bei folija (pirmas blynas, patiko emi kokybe, super)
user posted image

Jolifin tasus labai, traukiasi nuo odeliu, reikia po viena pirsta fiksuoti. Bet nesakyciau, kad privargau. Svarbu, kad nesibanguoja. Spalva grazi, su zeruciu.
Ai, "kraujas" voro pilve - HG Good Gossip keli sluoksniai, gavosi iskiles kaip akmenukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 spalio 2013 - 17:14
Andorinha, labai patiko voras bigsmile.gif voratinkliai ir pati naguciu spalva gal nelabai blush2.gif bet visumoj tikra saunuole, ziauriai gerai padirbejai mirksiukas.gif 4u.gif

Kas klause del Good gossip ir Cosmic IBD tai tikrai analogiskos, as gavusi IBd pardaviau savo HG, nes man net IBD labiau patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 18:09)
QUOTE(Alincia @ 2013 10 30, 16:57)

o eksponatus liesti draudziama biggrin.gif jei rimtai, labai grazi spalva thumbup.gif

As prisipaisiau siandien iki soties biggrin.gif
Jolifin Carbon Colors Thermo "grey glitter" (du sluoksniai, jei nesitrauktu nuo krasteliu, but uzteke vieno) ir E.Mi juodoji tulpe bei folija (pirmas blynas, patiko emi kokybe, super)

vavavyvaaaaaa kazkas mane aplenke,nes buvau nusiziurejus situs voriukus ir as bigsmile.gif nu kaip fainai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 10 30, 17:57)

Gaila, nu niekaip nesigavo perteikt realiai, kaip mano IBD Dolomite atitiko BMW muziejuje esancio automobilio lygiai tokios pat spalvos. Nu viens prie vieno  thumbup.gif

oi butum tikus reklamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 30, 17:15)
Andorinha, labai patiko voras  bigsmile.gif  voratinkliai ir pati naguciu spalva gal nelabai  blush2.gif  bet visumoj tikra saunuole, ziauriai gerai padirbejai  mirksiukas.gif  4u.gif

baik tu, gerai ta pilka, paprastai as irgi nelabai megstu, bet va ka tik indus suploviau ir 5min turejau baltus perlamutinius nagus smile.gif
manai, voras be voratinkliu butu cia geriau "isipaises"? g.gif
Nupiesiau juos akriliniais dazais ir pagalvojau, kad auksinis voratinklis turetu gerai atrodyti.
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 30, 17:21)
vavavyvaaaaaa kazkas mane aplenke,nes buvau nusiziurejus situs voriukus ir as  bigsmile.gif nu kaip fainai  thumbup.gif

ar kalbi apie ta pacia Irinos Shopp nuotrauka su melynu prancuzu ir vorais? Labai ekspromtu cia variau, bele isbandyti naujas priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 spalio 2013 - 17:35
andorinha , nezinau ar but geriau, bet man tie voratinkliai perkrauta iskart viskas atrodo, o voriukai tobuli wub.gif , kad ir pati siandien dariau va prancuza, nu man perdaug tu juosteliu, buciau labiau patekinta darbu be ju blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 30, 17:38)
andorinha , nezinau ar but geriau, bet man tie voratinkliai perkrauta iskart viskas atrodo, o voriukai tobuli  wub.gif , kad ir pati siandien dariau va prancuza, nu man perdaug tu juosteliu, buciau labiau patekinta darbu be ju  blush2.gif

galbut, perkrauta g.gif jau kai isivaziavau, sustoti nebenorejau biggrin.gif

kas liecia prancuza, tai sakyciau, kad jam jokiu juosteliu nereikia. Man prancuzo pagrindine puosmena - lygi ryski balta linija. Jei kas ja apipila blizguciais ar dar kaip, as is karto pagalvoju "aha, uzmaskuotas brokas" biggrin.gif
beje, elfes labai grazios, ciai tikriausiai lipdukai? As su jais susipykau. Maniskes grandineles atsilupo po savaites, o topo 2x tepiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 spalio 2013 - 17:44
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 18:43)
galbut, perkrauta  g.gif jau kai isivaziavau, sustoti nebenorejau  biggrin.gif

kas liecia prancuza, tai sakyciau, kad jam jokiu juosteliu nereikia. Man prancuzo pagrindine puosmena - lygi ryski balta linija. Jei kas ja apipila blizguciais ar dar kaip, as is karto pagalvoju "aha, uzmaskuotas brokas"  biggrin.gif
beje, elfes labai grazios, ciai tikriausiai lipdukai? As su jais susipykau. Maniskes grandineles atsilupo po savaites, o topo 2x tepiau.

bet tame ir beda kad nieko nemaskavau, taip stengiausi ja piest, o paskui sako pabandom uzdet juoda juostele doh.gif o ja piest rankos jau drebejo kad ir kaip stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 30, 17:45)
bet tame ir beda kad nieko nemaskavau, taip stengiausi ja piest, o paskui sako pabandom uzdet juoda juostele  doh.gif  o ja piest rankos jau drebejo kad ir kaip stengiausi  lotuliukas.gif

man turbut vienintelis dalykas, kuris patinka ant prancuzo linijos - baltas neriniu stampukas.
Jetau, kaip dziaugiuosi juodaja tulpe ir folija, nebepamatysite daugiau nei vieno mano vienspalvio manikiuro, garantuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 18:55)
man turbut vienintelis dalykas, kuris patinka ant prancuzo linijos - baltas neriniu stampukas.
Jetau, kaip dziaugiuosi juodaja tulpe ir folija, nebepamatysite daugiau nei vieno mano vienspalvio manikiuro, garantuoju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as laukiu nesulaukiu Emi seminaro wub.gif nors turiu juoda tulpe bet po seminaro isivaizduoju busiu ikvepta nauju ideju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 30, 18:26)
baik tu, gerai ta pilka, paprastai as irgi nelabai megstu, bet va ka tik indus suploviau ir 5min turejau baltus perlamutinius  nagus  smile.gif
manai, voras be voratinkliu butu cia geriau "isipaises"?  g.gif
Nupiesiau juos akriliniais dazais ir pagalvojau, kad auksinis voratinklis turetu gerai atrodyti.
Papildyta:

ar kalbi apie ta pacia Irinos Shopp nuotrauka su melynu prancuzu ir vorais? Labai ekspromtu cia variau, bele isbandyti naujas priemones.

jo ir apie ta,nes pastebejau jau kopijuoja puse neto biggrin.gif bet gi grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 30, 18:02)
jo ir apie ta,nes pastebejau jau kopijuoja puse neto biggrin.gif bet gi grazu  wub.gif

zinai, ta vora piesiant reikia gerai apgalvoti, kur iskilimai bus, o kur maziau spalvos desi, as nepamasciau ir gavosi biski plokscias.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 30, 18:38)
andorinha , nezinau ar but geriau, bet man tie voratinkliai perkrauta iskart viskas atrodo, o voriukai tobuli  wub.gif , kad ir pati siandien dariau va prancuza, nu man perdaug tu juosteliu, buciau labiau patekinta darbu be ju  blush2.gif

o as but varius ,kad ir su jomis,bet tada be tu rodomuju piesinuko,arba jei su jais,tada be liniju g.gif ,bet ai,nugis reik viska isbandyt biggrin.gif
Atsakyti