Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Saulika @ 2013 10 29, 11:54)
Pasidalinkite, kurioje vietoje yra ta parduotuvė? Ir kokios kainos? 4u.gif

Nemanau kad verta rasyti, nes aš UK gyvenu 4u.gif
Atsakyti
sveikos gavau siandien savo ibd julliet bet toks skystokas atrodo g.gif arba toks ir turi but
dar uzsisakiau orly white tips wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 10 30, 12:04)
sveikos gavau siandien savo ibd julliet bet toks skystokas atrodo g.gif  arba toks ir turi but
dar uzsisakiau orly white tips wub.gif

po kiek laiko sutirstes smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomnduoti kažką pranūzo pagrindui iš PN arba IBD? Kad būtų švelniai rožinis ir neblizgėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 30, 09:22)
Gal galite rekomnduoti kažką pranūzo pagrindui iš PN arba IBD? Kad būtų švelniai rožinis ir neblizgėtų smile.gif

cia mergos rekomendavo ibd seashell pink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 10 29, 23:50)
Nemanau kad verta rasyti, nes aš UK gyvenu  4u.gif

O tai manot, kad UK lietuvaiciu nera g.gif ?
Atsakyti
Žinoma kad yra, bet ne Londone aš, mažesniam mieste wink.gif
Atsakyti
Merginos, minėjot, kad IBD Cosmic Red ir HG Good Gossip panašios. Gal kuri jūsų turi abidvi šias spalvas ir galėtų parodyti kaip šios spalvos atrodo viena šalia kitos? Bandau lygint internetines nuotraukas tai atrodo, kad IBD tie blizgučiai mažesni ir jų mažiau...
Atsakyti
Sveikos! norėjau paklausti ar gelinis lakas bijo beacetonio valiklio?
Mano nagai nulakuoti geliniu laku, taciau po kurio laiko jie eme maziau blizgeti ir uzlakavau paprastu permatomu laku. dabar ir jis eme atsilupinėti, taigi vaizdas siaubingas - nagu lakas atrodo tarsi suskeldėjęs. Kaip manote, jei as ta paprastą laką pabandyciau nuvalyti su valikliu ir uztepti is naujo. ar nepasizeistų gelinis lakavimas?
Atsakyti
QUOTE(perla10 @ 2013 10 30, 15:24)
Sveikos! norėjau paklausti ar gelinis lakas bijo beacetonio valiklio?
Mano nagai nulakuoti  geliniu laku, taciau po kurio laiko jie eme maziau blizgeti ir uzlakavau paprastu permatomu laku. dabar ir jis eme atsilupinėti, taigi vaizdas siaubingas - nagu lakas atrodo tarsi suskeldėjęs. Kaip manote, jei as ta paprastą laką pabandyciau nuvalyti su valikliu ir uztepti is naujo. ar nepasizeistų gelinis lakavimas?

drąsiai valyk ir lakuok mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū ! 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Gaila, nu niekaip nesigavo perteikt realiai, kaip mano IBD Dolomite atitiko BMW muziejuje esancio automobilio lygiai tokios pat spalvos. Nu viens prie vieno thumbup.gif
Atsakyti