QUOTE(kukuraku @ 2013 10 29, 14:09)
Sveikutes,
As niekaip negaliu apsiraminti su folija Darysiu kol ismoksiu. Jolkuce's nagu prisiziurejau,gavau ikvepimo ir mokinuosi. Ikeliu savo nagelius.
sluoksniai PN 5.11 EMI juodi dazai+folija
As niekaip negaliu apsiraminti su folija Darysiu kol ismoksiu. Jolkuce's nagu prisiziurejau,gavau ikvepimo ir mokinuosi. Ikeliu savo nagelius.
sluoksniai PN 5.11 EMI juodi dazai+folija
saunuole
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 10 29, 15:41)
sveikos
mergiukai, ar galiu paklausti nuraminkit, jog tai orginalai
o topas man keista kad su zydru, nes rodo visur kad su pilku, ar tikrai jie abu prie ilgalaikio lakavimo ?
mergiukai, ar galiu paklausti nuraminkit, jog tai orginalai
o topas man keista kad su zydru, nes rodo visur kad su pilku, ar tikrai jie abu prie ilgalaikio lakavimo ?
Taip,viskas okei su jais,bukit rami ir aikit lakuotis sau spakainai
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2013 10 29, 14:12)
QUOTE(kukuraku @ 2013 10 29, 13:09)
geras, bet kad nuotrauka maza, net prisimerkus reikia zlibinti
kokia folija? Vienspalve ar holografine? As uzmaciau idomiu foliju, atrodo kaip pasvaiste siaureje, tik kazi, ar su tokia rastai graziai atrodytu
Zinok drasiai bandyk, nes su jom dar idomiau gaunas
[quote=Jolkuce,2013 10 29, 15:44]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
tfu tfu , tai gerai tada nes vis mintyse kirbejo jau kaista mano kanopeles , galeciau net ir pasirodyt paskui, bet ka jau bendrai, man cia tik pati pradzia tai nenoriu apsijuokti
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
tfu tfu , tai gerai tada nes vis mintyse kirbejo jau kaista mano kanopeles , galeciau net ir pasirodyt paskui, bet ka jau bendrai, man cia tik pati pradzia tai nenoriu apsijuokti
Sveikos, PN 8.10 (2 sluokniai) ir 15.12 (2 sluoksniai)
Saulika, niu gi labai grazu ir tvarkinga
O neuzteko to blizgalo vieno sluoksnio?
O neuzteko to blizgalo vieno sluoksnio?
Agnieter, dėkui, labai jau skystas tas blizgutis, kol naujas.
QUOTE(anikaaaaa16 @ 2013 10 29, 18:55)
Aš folijas kaip ir lakus perku Ebay. Neseniai gavau 3 folijas už 1,59$, aišku- kinietiškas.
QUOTE(andorinha @ 2013 10 29, 14:12)
QUOTE(kukuraku @ 2013 10 29, 13:09)
geras, bet kad nuotrauka maza, net prisimerkus reikia zlibinti
kokia folija? Vienspalve ar holografine? As uzmaciau idomiu foliju, atrodo kaip pasvaiste siaureje, tik kazi, ar su tokia rastai graziai atrodytu
sutinku,nuotrauka sunku nufotkint,nes folija ziba ir apsviecia viska. Folija naudojau holografine. Turiu as viena grazia folija ivairiu persiliejanciu spalvu,itariu prancuzo galiukas graziai atrodytu. Bet niekaip nesiseka dielio gabalo graziai uzdeti O ji graziau atrodo istisa uzdeta. Nu zodziu dar ranka neatmusta
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2013 10 29, 19:03)
Aš folijas kaip ir lakus perku Ebay. Neseniai gavau 3 folijas už 1,59$, aišku- kinietiškas.
As ir parsisiunciau folijas iki 15 LT kainavo 9vnt. Siunciuosi is aliexpres. Kitaiskos. Bet viskas gerai su jom
Gal galite kokią nuorodą įmesti, kai ta folija ornamentais klijuojasi, arba kaip vadinasi tai, nes randu tik kaip apklijuoti visą nagą