Ačiū visoms už komentarus, pasėdėjau per naktį, perskaičiau ir sužinojau daug. Kadangi tik prieš savaitę nusipirkau rinkinį, dar labai daug neaiškumų. Įkeliu pirmąjį savo blyną, gal kas pakritikuosit, pasakysit kas ne taip, kas negerai
Aistyte, visu pirma nuotraukos mazos kad labai kazka iziuret, bet kas man krenta i akis tai persisvieciancios spalvos, reiketu daugiau sluoksniu. Visuomet dedama foto rasykit kokia spalva ir kiek sluoksniu
QUOTE(lilget @ 2013 10 28, 17:32)
Aistyte, visu pirma nuotraukos mazos kad labai kazka iziuret, bet kas man krenta i akis tai persisvieciancios spalvos, reiketu daugiau sluoksniu. Visuomet dedama foto rasykit kokia spalva ir kiek sluoksniu
Pabandysiu tuoj įkelti didenses. Šiaip nepersimato, kažkoks šešėlis krenta nuotraukose labai. Ir tai šimtą kartų fotografuota, kad bent kažkas matytusi O lakai tai PN 15,1 ir 14,11, po du sluoksnius
Papildyta:
Na štai, gal bus didesnės
Aistyte labai grazus pirstai ir nagai Jusu o sluoksniu man mazai vistiek, nu persisviecia nors tu ka, bet jei Jums tinka tai liux ir siaip derinys jau skonio reikalas, as gal tokio nesirinkciau, o siaip pirmam bandymui super nulakuota
QUOTE(lilget @ 2013 10 28, 17:52)
Aistyte labai grazus pirstai ir nagai Jusu o sluoksniu man mazai vistiek, nu persisviecia nors tu ka, bet jei Jums tinka tai liux ir siaip derinys jau skonio reikalas, as gal tokio nesirinkciau, o siaip pirmam bandymui super nulakuota
Pirštai ir nagai čia draugės-aš jai irgi vis kartoju, kokie man jos nagai faini Ačiū, smagu, kad pagiriate Kaip pirmą kartą tai aš ir pati džiaugiausi nulakavusi
QUOTE(lindrukas @ 2013 10 28, 09:55)
Aciu kad pasidalinai ispudziais ir labai gaila, kad jie negatyvus...
P.S. pizhamu pavydziu
Kuri is IBD spalvu Panasi I Gelish Goot gossip?
QUOTE(juleta @ 2013 10 28, 23:07)
Kuri is IBD spalvu Panasi I Gelish Goot gossip?
ibd cosmic red
Aš norėjau paklausti apie matiškumą. Ar reikia pirkti matinius lakus, ar matinis topas padaro spalvas matines?
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 20:37)
Aš norėjau paklausti apie matiškumą. Ar reikia pirkti matinius lakus, ar matinis topas padaro spalvas matines?
Yra topas matinis, bet as puikiausiai issiverciu ir be jo, topa svelniai su bafiku praeinu ir vat tau jau matte efektas!
QUOTE(lindrukas @ 2013 10 28, 23:44)
Yra topas matinis, bet as puikiausiai issiverciu ir be jo, topa svelniai su bafiku praeinu ir vat tau jau matte efektas!
Bafikas tai kas? Blokelis?
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 17:21)
Ačiū visoms už komentarus, pasėdėjau per naktį, perskaičiau ir sužinojau daug. Kadangi tik prieš savaitę nusipirkau rinkinį, dar labai daug neaiškumų. Įkeliu pirmąjį savo blyną, gal kas pakritikuosit, pasakysit kas ne taip, kas negerai
As dar deciau daugiau sluoksniu. Persisviecia panage
Ir dar bandyciau pavienodinti ilgi nagu
Ir fotografuojant apsvietima gera pasidarykite, bus geresnes nuotraukytes.
Bet siaip labai tvarkingai graziai. Saunuole