Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(aliunte @ 2013 10 28, 00:51)
Taip yra todėl,kad vienoms veikia vienas būdas, kitoms kitas. Aš atrodo lakuojuosi taip kaip reikia, su pašiaušimais, bondais ir t.t, bet nutrupa man lakas. Bet tai nereiškia,kad šita technika bloga, gal tik man kažkas nepavyksta. Išbandyk vieną, kitą variantą ir žinosit kas Jums veikia ir kas ne 4u.gif

Na taip, suprantu, kad vienoms tinkamas vienas būdas, kitoms kitas. Tačiau aš klausiu tokių elementraių klausimų, kurie profiasionalėm tikrai labai paprasti, nemanau, kad yra labai sunku į juos atsakyti, o kam sunku, tai aš ir nereikalauju smile.gif O temose pilna ir klaidingų atsakymų, iš tokių kaip aš, dar nelabai susigaudančių, todėl bijau prisirinkti klaidingos informacijos.
Atsakyti
Merginos o ka darot kai sluoksniuojasi nagai? Gal dar poliruojat pries pasiausiant? Nelaiko tada ant tu naguciu ilglaikis, po kokiu 4-5 dienu pradeda luptis.
Atsakyti

QUOTE(Kutuliukass @ 2013 10 28, 07:56)
Merginos o ka darot kai sluoksniuojasi nagai? Gal dar poliruojat pries pasiausiant? Nelaiko tada ant tu naguciu ilglaikis, po kokiu 4-5 dienu pradeda luptis.

mano sluoksniuojasi, butinai reikia viska kas atsisluoksniavo nudildinti, atpolieruoti ir po to jau lakuoti. Laikosi 3-4 savaities. Tiesa man labai gerai laikosi del strukturinio, be jo tik iki 2 sav 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 28 spalio 2013 - 08:28
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 01:48)
Na taip, suprantu, kad vienoms tinkamas vienas būdas, kitoms kitas. Tačiau aš klausiu tokių elementraių klausimų, kurie profiasionalėm tikrai labai paprasti, nemanau, kad yra labai sunku į juos atsakyti, o kam sunku, tai aš ir nereikalauju smile.gif O temose pilna ir klaidingų atsakymų, iš tokių kaip aš, dar nelabai susigaudančių, todėl bijau prisirinkti klaidingos informacijos.

Jūs gi rašėte, kad darotės tik sau ir draugėms, tai pasižiūrėkit per youtube tarkim kaip tuos štampukus dėti (įveskite į paieškos laukelį konad ir jums išmes daug video). Paskui kol visoms nagai nuaugs, tai, manau, tikrai per tą savaitę ar dvi savaites surasite ir kaip akmenukus-kristaliukus klijuoti (youtube irgi yra pilna video). Kol nuaugs ar nusibos nagai su akmenukais, tada atrasit ir kaip piešti ant nagų. Nebūtina ten youtube kalbą suprasti, ten gi viską rodo kaip ir ką daryti.
Sėkmės gražinantis, aš irgi esu savamokslė, tiesiog žingsnis po žingsnio vis kažką pabandai, nebūtina viską iš karto susikrauti į galvą 4u.gif
Atsakyti
Merginos ateinu savo ispudziais apie Opi black Onyx pasidalint. Vejei, verkt vakar norejos kaip baisiai lakuojas! Atrodo nera skysta, bet pradejau lakuot vakar nulakavau du nagus, pradedu tracia,paziuriu I pirmuosius, o pirmieji du nulakuoti I odeleles suvaziave,nepataisomai! Kosmaras, nuvaliau su cleanseriu as ta spalva ir per naujo lakavau fiksuodama kiekviena pirsta atskirai. Reikejo triju(storu) sluoksniu kad pakenciamai pasidengtu, nors ir po viena naga fiksuojant, nespeju as jo viso nulakuot I odeles viskas sekundziu trukmej subega, galiukus be sansu apgaubt! Lakavau nagus 3val, dergiaus ir keikiaus kas mano ta durna galva paprotino nieko apie ja nezinant nusipirkt! O nagu taip netvarkingai nesu nusilakavusi itariu niekad!
Beje papirkau shellac satin pajamas! Uzejo nude manija dabar!
Aistyte as viska (isskyrus blizguciu barstyma ir akmenukus) dedu ant pasiausto topo, poto vel topo sluoksni (folijai ir lipdukams reikia dvieju) ir vuolia! Blizgucius ir akmenukus ant lako paskutinio isdziovinto sluosnio ir tada vel topa! Gelinis lakas kaip mergaites minejo netinka, reikia specialaus, su paprastais as bandziau bet man nieko nesigauna, bet merginos yra rase kad gerai pigmentuoti tinka(golden rose jei pamenu)
Atsakyti
na ivedus i google paieskos zodzius ismes supermamu temas, ir nereiks vargti tris valandas.o isbandysite kelis variantus ir atrasite ta, kuris jums geriausiai laiko.

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 03:48)

Atsakyti
Aš šį kartą buvau užsidėjus kniedutes. Tai po 4 dienų beliko 1 iš 4 biggrin.gif Dėjau ant paskutinės spalvos (nepamenu ar tikrai, bet man atrodo, kad ant išdžiovintos) ir tada topo 1sl, turbūt reikėjo 2sl. g.gif Bet užtat šį kartą jau 5 diena o nagai vietoj, nes paskutinį kart nusilupo jau kitą vakarą thumbup.gif išskyrus vieną kurį brūkštelėjau per tarką, kampelį nurėžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 01:40)
O jūs pabandykite įsivaizduoti, kiek reikia laiko perskaityti visas temas...

Kai nori -netrunki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 20:43)
Dėkoju. O gal galite patarti, kur Lietuvoje galiu nusipirkti plokštelių ir patį štamuką, kad būtų kokybiški?ir laką žinoma smile.gif

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 02:48)

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Na, bet ir žmonių tingumas.. Aš pradžioje išsistudijavau ne vieną temą, kol ryžausi įsigyti priemones. Tad prieš pradedant lakuoti visus elementarius dalykus žinojau. Teko ne vieną temą paskaityti. Ir tikrai nereikia sakyti, kad informacijos nėra. Netinka šitas forumas, ieškokit kito. Nes patikėkit, kaip atsibosta tie patys klausimai.. doh.gif Netgi man pasyviai forumo dalyviai. Aš tik skaitau, domiuosi, gėriuosi kitų darbais, mokasi kokių klaidų nedaryti ir netgi mane (net bijau pagalvoti kaip turi jaustis tos profesionalės, pastoviai tą patį kartodamos) jau erzina tie patys nesibaigiantys klausimai. Aišku patogu gauti iškart visą "sukramtytą" informaciją. O kas mums ją "sukramtė"? A?
Man net kyla klausimas ar nors šią, įpusėjusią, temą perskaitėte?

QUOTE(Tresnia @ 2013 10 28, 00:27)
as pabusiu ta bjaurioji vis gi  blush2.gif mamyte kazkuri turi nepatinget ir jums viska parasyt taip sakant ant lekstutes padet ir paduot, kuomet pati patingit tiesiog paskaityt keleta temu kurios turi visa sia idomia informacija  mirksiukas.gif galbut palaukit to laiko kuomet noresit tuo taip uzsiimt kad galesit geriau perskaityt temas per nakti kad suzinot kuo daugiau negu pamiegot  ax.gif

Kai aktualu tai nesvarbu, diena ar naktis. Sėdi skaitai, domiesi, analizuoji. Ir tada neatsiranda tokių pasisakymų, kad temų daug, o informacijos mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 28 spalio 2013 - 14:07
sveikos nagistės thumbup.gif
Daug skaičiau jūsų temas, gal ir buvo minėta, bet jau nuo informacijos gausos toks vaizdas kad kuo daugiau skaitau, tuo mažiau žinau... Tai noriu paklausti, kodėl šviesios spalvos pakeičia spalvą? Pvz HG Seafoam ar Your So Sweet You are Giving Me A Toothache ... Ar čia bėda spalvoje ar tope? Topas Jessica Geleration. Po kelių dienų nagai atrodo tikrai nekaip...
Atsakyti
QUOTE(Seche @ 2013 10 28, 15:14)
sveikos nagistės  thumbup.gif
Daug skaičiau jūsų temas, gal ir buvo minėta, bet jau nuo informacijos gausos toks vaizdas kad kuo daugiau skaitau, tuo mažiau žinau... Tai noriu paklausti, kodėl šviesios  spalvos pakeičia spalvą? Pvz HG Seafoam ar Your So Sweet You are Giving Me A Toothache  ... Ar čia bėda spalvoje ar tope? Topas Jessica Geleration. Po kelių dienų nagai atrodo tikrai nekaip...

Cia spalvos beda,yra ne viena Hg firmos kolekcijos spalva,kuri turi tokia beda..
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 22:56)
kai tepu baze ir strukturini, tai man laikosi ko puikiausiai, iki 4 sav. Si karta norejau paekspirementuot ir pabandyt be bazes, bet kol kas tik 3 atsoko, ziuriesim kaip bus toliau g.gif

lakavau sau viena karta. ir ant vienos rankos pamirsau uztepti baze, pradejau nuo strukturinio blush2.gif . lakas atlaike kaip ir visados. draugei lakavau, dejom tiesiai strukturini, be bazes. nusilupinejo per savaite. kita kart lakavom. jau dejau ir baze, ir strukturini. viskas tvarkoj, laikosi gerai.
Atsakyti