QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 20:43)
Dėkoju. O gal galite patarti, kur Lietuvoje galiu nusipirkti plokštelių ir patį štamuką, kad būtų kokybiški?ir laką žinoma
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 02:48)
Na taip, suprantu, kad vienoms tinkamas vienas būdas, kitoms kitas. Tačiau aš klausiu tokių elementraių klausimų, kurie profiasionalėm tikrai labai paprasti, nemanau, kad yra labai sunku į juos atsakyti, o kam sunku, tai aš ir nereikalauju
O temose pilna ir klaidingų atsakymų, iš tokių kaip aš, dar nelabai susigaudančių, todėl bijau prisirinkti klaidingos informacijos.
Na, bet ir žmonių tingumas.. Aš pradžioje išsistudijavau ne vieną temą, kol ryžausi įsigyti priemones. Tad prieš pradedant lakuoti visus elementarius dalykus žinojau. Teko ne vieną temą paskaityti. Ir tikrai nereikia sakyti, kad informacijos nėra. Netinka šitas forumas, ieškokit kito. Nes patikėkit, kaip atsibosta tie patys klausimai..
Netgi man pasyviai forumo dalyviai. Aš tik skaitau, domiuosi, gėriuosi kitų darbais, mokasi kokių klaidų nedaryti ir netgi mane (net bijau pagalvoti kaip turi jaustis tos profesionalės, pastoviai tą patį kartodamos) jau erzina tie patys nesibaigiantys klausimai. Aišku patogu gauti iškart visą "sukramtytą" informaciją. O kas mums ją "sukramtė"? A?
Man net kyla klausimas ar nors šią, įpusėjusią, temą perskaitėte?
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 28, 00:27)
as pabusiu ta bjaurioji vis gi
mamyte kazkuri turi nepatinget ir jums viska parasyt taip sakant ant lekstutes padet ir paduot, kuomet pati patingit tiesiog paskaityt keleta temu kurios turi visa sia idomia informacija
galbut palaukit to laiko kuomet noresit tuo taip uzsiimt kad galesit geriau perskaityt temas per nakti kad suzinot kuo daugiau negu pamiegot
Kai aktualu tai nesvarbu, diena ar naktis. Sėdi skaitai, domiesi, analizuoji. Ir tada neatsiranda tokių pasisakymų, kad temų daug, o informacijos mažai.