Skaitau ir stebiuos kaip galima išvaikščiot tokius laikotarpius, taigi atauga nagas, tai vaizdelis nekoks kaip ir.
Taigi apie kojas šnekam, nagai dvigubai( jei ne trigubai) lėčiau auga nei rankų. Mano kojų nagučiams dabar jau 5 sav, o nuaugę tik 1 mm
eikit jus vaizdeliai. man tai jie beveik sustoja vietoj po dvieju menesiu gal kokie 2mm paauge buna.
QUOTE(rogrinta @ 2013 10 27, 20:57)
Taigi apie kojas šnekam, nagai dvigubai( jei ne trigubai) lėčiau auga nei rankų. Mano kojų nagučiams dabar jau 5 sav, o nuaugę tik 1 mm
rimtai? tada maniskiai turbo greiciu auga, pora mm per tris savaites. Ranku nagai ugteli po 1mm per savaite.
Stai, neisbuvo nei dvieju savaiciu, turejau nusiimti:
Sveikos
Ar dirbate kuri su IbI priemonėmis? Esu tik pradžiamokslyje pačiam Pasinaudojau proga ir su nuolaidomis prisipirkau Cascadoj priemonių, ir niekas nesigauna Jau antrąkart nusilakuoju ir viskas kuo gražiausiai nusilupa, vieną dieną nusilakuoju, kitą jau lupasi
Ar dirbate kuri su IbI priemonėmis? Esu tik pradžiamokslyje pačiam Pasinaudojau proga ir su nuolaidomis prisipirkau Cascadoj priemonių, ir niekas nesigauna Jau antrąkart nusilakuoju ir viskas kuo gražiausiai nusilupa, vieną dieną nusilakuoju, kitą jau lupasi
QUOTE(Sunta @ 2013 10 27, 13:49)
Man keista, kad jus strukturini tepat. As tai pasiemu su teptuku nemaza lasa to strukturo ir formuoju is jo, kaip ir per priauginima, su mini stress zona.
Ir gal del to kad bazes nepatepet. net nezinau man jau 3 diena, puikiausiai laikosi. Zesiu kaip toliau.
Ir gal del to kad bazes nepatepet. net nezinau man jau 3 diena, puikiausiai laikosi. Zesiu kaip toliau.
QUOTE(maraziuke @ 2013 10 27, 16:05)
Man buna irgi, kad nelaiko ir su strukturiniu (as dedu baze visada), va pries savaite kazkur pasidariau nagus, sios savaites pradzioj jau reikejo perlakuot, nes atsoko, dar pakrapsciau, ziuriu dabar jau vel tie patys smiliai atsoke, bet bandysiu dar pratempt. Ai isvis paskutiniu metu prasciau laiko lakas, gal del nervu, nes labia jau stresinis paskutinis menesis...
kai tepu baze ir strukturini, tai man laikosi ko puikiausiai, iki 4 sav. Si karta norejau paekspirementuot ir pabandyt be bazes, bet kol kas tik 3 atsoko, ziuriesim kaip bus toliau
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 22:56)
kai tepu baze ir strukturini, tai man laikosi ko puikiausiai, iki 4 sav. Si karta norejau paekspirementuot ir pabandyt be bazes, bet kol kas tik 3 atsoko, ziuriesim kaip bus toliau
aa tai va kame cia reples ;D
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 15:14)
Na taip, bet man per youtube sunku viską suprasti, o kai gaunu konkretų atsakymą, užsirašau ir nebepamirštu gal nepatingės kuri mamytė atsakyti
as pabusiu ta bjaurioji vis gi mamyte kazkuri turi nepatinget ir jums viska parasyt taip sakant ant lekstutes padet ir paduot, kuomet pati patingit tiesiog paskaityt keleta temu kurios turi visa sia idomia informacija galbut palaukit to laiko kuomet noresit tuo taip uzsiimt kad galesit geriau perskaityt temas per nakti kad suzinot kuo daugiau negu pamiegot
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 27, 23:27)
as pabusiu ta bjaurioji vis gi mamyte kazkuri turi nepatinget ir jums viska parasyt taip sakant ant lekstutes padet ir paduot, kuomet pati patingit tiesiog paskaityt keleta temu kurios turi visa sia idomia informacija galbut palaukit to laiko kuomet noresit tuo taip uzsiimt kad galesit geriau perskaityt temas per nakti kad suzinot kuo daugiau negu pamiegot
pritariu
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 27, 23:27)
O jūs pabandykite įsivaizduoti, kiek reikia laiko perskaityti visas temas...Perskaičiau pirmąją, prieš paskutinę ir šią-nė vienoj neradau to, ko klausiu, nors skaičiau apie tris valandas. Jei ir randu kažkokį atsakymą, po jo seka kitas, kuriame kažkas atsako, kad ne, taip negalima, ne, taip nutrupa ir panašiai. O daugiausia temose diskutuojama apie firmas ir spalvas, o ne apie pačią techniką.Tikriausiai dėl to, kad tai jau nebeaktualu. O man aktualu, todėl aš ir paklausiau, atrodo, nieko blogo nepadariau
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 01:40)
O jūs pabandykite įsivaizduoti, kiek reikia laiko perskaityti visas temas...Perskaičiau pirmąją, prieš paskutinę ir šią-nė vienoj neradau to, ko klausiu, nors skaičiau apie tris valandas. Jei ir randu kažkokį atsakymą, po jo seka kitas, kuriame kažkas atsako, kad ne, taip negalima, ne, taip nutrupa ir panašiai. O daugiausia temose diskutuojama apie firmas ir spalvas, o ne apie pačią techniką.Tikriausiai dėl to, kad tai jau nebeaktualu. O man aktualu, todėl aš ir paklausiau, atrodo, nieko blogo nepadariau
pati perskaicius visas sitas temas esu, ir nepasakysiu kad man labai ilgai uztruko padaryt tai
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 28, 01:40)
Taip yra todėl,kad vienoms veikia vienas būdas, kitoms kitas. Aš atrodo lakuojuosi taip kaip reikia, su pašiaušimais, bondais ir t.t, bet nutrupa man lakas. Bet tai nereiškia,kad šita technika bloga, gal tik man kažkas nepavyksta. Išbandyk vieną, kitą variantą ir žinosit kas Jums veikia ir kas ne