Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Cia Jus pacios taip pasidarote sau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 13:14)
Na taip, bet man per youtube sunku viską suprasti, o kai gaunu konkretų atsakymą, užsirašau ir nebepamirštu smile.gif gal nepatingės kuri mamytė atsakyti smile.gif

Galiu atsakyti tik į vieną klausimą, štampuką dedu jau kai lipnumą nuvalau,tada vėl topą tepu 4u.gif Nieko nešiaušiu, laikosi kuo puikiausiai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 27, 14:49)
Man keista, kad jus strukturini tepat. As tai pasiemu su teptuku nemaza lasa to strukturo ir formuoju is jo, kaip ir per priauginima, su mini stress zona.
Ir gal del to kad bazes nepatepet. net nezinau man jau 3 diena, puikiausiai laikosi. Zesiu kaip toliau.

Man buna irgi, kad nelaiko ir su strukturiniu (as dedu baze visada), va pries savaite kazkur pasidariau nagus, sios savaites pradzioj jau reikejo perlakuot, nes atsoko, dar pakrapsciau, ziuriu dabar jau vel tie patys smiliai atsoke, bet bandysiu dar pratempt. Ai isvis paskutiniu metu prasciau laiko lakas, gal del nervu, nes labia jau stresinis paskutinis menesis...
Atsakyti
Merginos, neveikia pirmame psl. si nuoroda "Kaip atskirti Harmony Gelish orginala nuo padielkos" sad.gif Papasakokit tai kaip reiktu atskirti? Va noriu Harmony uzsisakyti ir ..
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2013 10 27, 17:19)
Merginos, neveikia pirmame psl. si nuoroda "Kaip atskirti Harmony Gelish orginala nuo padielkos"  sad.gif  Papasakokit tai kaip reiktu atskirti? Va noriu Harmony uzsisakyti ir ..

cia original pvz:

http://a0.twimg.com/...soalted_FNL.jpg

http://www.brandslut...eds_Bottles.jpg

cia fufliako pvz: http://www.salongeek...-gelish-004.jpg

Esminiai skirtumai, originale: kamstukas kvadratinis, nudazystas kakliukas taip kaip pvz matosi, sone uzrasas harmony (pvz matosi uzrasai), originale ant dugno po lipduku yra tokia kaip ispauda ir geltoni uzrasai,

Perkant ziurekit, kad pavadinimas butu uzrasytas Harmony gelish, pasiklauskit ar originalus del visa ko.
Atsakyti
Sveiki,
O kuo skiriasi Harmony gelish nuo Catherine gelio? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš dar pasisakysiu apie ilgalaikį lakavimą su paprastu laku. Kai kažkuri klausė sakiau, kad nepavyko. O šiandien nusiiminėjau kojų laką ir tik tada kai nuėmus foliją atradau tokią skystą košę atsiminiau, kad kažkada jas nusilakavau paprastu laku naudodama gelinio lako (HG) bazę ir topą! Kai lakavausi dar neturėjau nė vieno gelinio lako, buvau gavusi tik topą ir bazę ir važiavau į vestuves, todėl pasilakavau paprastu, kad bent tą savaitgalį prabūti. Nuo to laiko praėjo 6(!!!) savaitės ir nagus nusiėmiau tik todėl,kad jau pusė nuaugo,bjauru žiūrėt. Gėda prisipažint, bet kiek kartų lakavau rankas su geliniu laku, tai nė trečdalio tiek neišbuvau biggrin.gif Aišku, nereiškia, kad reik mest lauk gelinius lakus, bet kai labai reik ar nėra išeities galima pasinaudot tokiu būdu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliunte: 27 spalio 2013 - 18:15
QUOTE(BigBang @ 2013 10 27, 15:54)
Galiu atsakyti tik į vieną klausimą, štampuką dedu jau kai lipnumą nuvalau,tada vėl topą tepu  4u.gif  Nieko nešiaušiu, laikosi kuo puikiausiai. Sėkmės  4u.gif

Labai ačiū. O sakykit, ar štampuką darote su geliniu laku, su papratsu ar tik su tuo specialiu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 19:50)
Labai ačiū. O sakykit, ar štampuką darote su geliniu laku, su papratsu ar tik su tuo specialiu?smile.gif

Aš pati nedarau, bet čia jau buvo kalbėta apkalbėta, kad daro su specialiu laku arba su paprastu, neskystu ir gerai pigmentuotu laku. Su geliniu neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 17:50)

Specialiu smile.gif
Atsakyti
Dėkoju. O gal galite patarti, kur Lietuvoje galiu nusipirkti plokštelių ir patį štamuką, kad būtų kokybiški?ir laką žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 27, 18:15)
Aš dar pasisakysiu apie ilgalaikį lakavimą su paprastu laku. Kai kažkuri klausė sakiau, kad nepavyko. O šiandien nusiiminėjau kojų laką ir tik tada kai nuėmus foliją atradau tokią skystą košę atsiminiau, kad kažkada jas nusilakavau paprastu laku naudodama gelinio lako (HG) bazę ir topą! Kai lakavausi dar neturėjau nė vieno gelinio lako, buvau gavusi tik topą ir bazę ir važiavau į vestuves, todėl pasilakavau paprastu, kad bent tą savaitgalį prabūti. Nuo to laiko praėjo 6(!!!) savaitės ir nagus nusiėmiau tik todėl,kad jau pusė nuaugo,bjauru žiūrėt. Gėda prisipažint, bet kiek kartų lakavau rankas su geliniu laku, tai nė trečdalio tiek neišbuvau  biggrin.gif Aišku, nereiškia, kad reik mest lauk gelinius lakus, bet kai labai reik ar nėra išeities galima pasinaudot tokiu būdu  4u.gif

as ant koju su paprastu laku be jokiu baziu ar topu isvaiksciojau 2menesius. Nusilakuoju ir pamirstu.
O va ant ranku nemanau kad laikysis, daug kontaktuojam su vandeniu, indu plovikliais ir kitais chemikalais.
Atsakyti