Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ir dar apie lipdukus pamiršau pakalusti.Kas po ko ir kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 00:57)
Bet tarkime žiūrint į nailshop.lt parduotuvę, tai tas pačias pagalbines priemones jie pardavinėja ir prie gelinio priauginimo ir prie gelinio lakavimo. Na, bet supratau smile.gif Iki priauginimo man dar toli.
Kas liečia gelinį lakavimą, kolkas man viskas aišku, išskyrus vieną dalyką-nagų puošybą, dailę. Lakuoju tik sau ir draugėms, bet norisi kažkokios dailės, akemnukų, štampukų. Kyla tokie klausimai:
1. Kuo galima piešti ant nagų ir kada visa tai daryti? Kai nagas pilnai nulakuotas, nuimtas lipnumas, tada piešti ir vėl dėti topą? Ar kaip kitaip? Ar vėl pašiaušti nagą prieš piešiant?
2. Lygiai tas pats klausimas su štampukais-į plokštelę tepti gelinį laką ar paprastą?
3. Deimantuką klijuoti su tipsų klijais?Ant viršaus tepti ką nors?
4. Blizgučius berti ant ko? Gelio sluoksnių ir tada dėti topą?
Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga ir užsirašyčiau į sąsiuvinį  blush2.gif

QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 01:16)
Ir dar apie lipdukus pamiršau pakalusti.Kas po ko ir kaip? smile.gif

Aistyte, visko ir youtube pilna 4u.gif Aš iš youtube pasižiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 26, 08:56)
pasidare idomu g.gif kodel priauginat sau nagus, jug jusu nagai ir forma grazi?
sau dabar irgi be bazes, ant strukturinio uztepiau Progel Malbec, tai 2 dienas jau laikosi puikiai biggrin.gif Tepant strukturini pastebejau, kad abu sluoksniai traukesi nuo odeliu,ir strukturinis ne toligiai dengesi g.gif , bet jai atvaiksciosiu 2 savaites tai busiu patenkinta rezultatu biggrin.gif

Na kas liecia strukturinio, vakar atsoko 3 nagai, matyt man toks lakavimas netinka g.gif
QUOTE(kukuraku @ 2013 10 26, 11:42)
Sveikos smile.gif

Ar kas naudojote PN balta spalva prancuziskam ? Kaip laikosi? kaip dengiasi ?

as turiu, laikosi gerai,reikia 2 sluoksniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:30)
Na kas liecia strukturinio, vakar atsoko 3 nagai, matyt man toks lakavimas netinka g.gif

kazkas cia negerai, manau, taip neturetu buti. Gal si syki ne optimaliai paruosei naturalu naga? Arba syki merginos minejo, kad kavutes gerimas ar uzkandziavimas lakuojant gali taip pat itakoti lako atsokimus.
Pradzioje ir man strukturinis atsokinedavo, dabar jau nebe, pati nezinau, kodel biggrin.gif
Atsakyti
Supernail Progel Malbec 3 sluoksniai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 27, 09:42)
kazkas cia negerai, manau, taip neturetu buti. Gal si syki ne optimaliai paruosei naturalu naga? Arba syki merginos minejo, kad kavutes gerimas ar uzkandziavimas lakuojant gali taip pat itakoti lako atsokimus.
Pradzioje ir man strukturinis atsokinedavo, dabar jau nebe, pati nezinau, kodel  biggrin.gif

viskas gali but g.gif istikruju nagas siaustas buvo minimaliai, tik galiukai ir bondu netepiau. paziuriesim kai likes atsilaikis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 10:52)
Supernail Progel Malbec 3 sl.

kokia nice spalvike rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:52)

grazi spalva thumbup.gif laukiu kazko panasaus (aklai pirkau) is Alessandro Striplac.
Beje, man rods, kad situos nagus galima ramiai lakuoti iki pat odeliu... g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 27 spalio 2013 - 12:13
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:30)

as turiu, laikosi gerai,reikia 2 sluoksniu 4u.gif

Man keista, kad jus strukturini tepat. As tai pasiemu su teptuku nemaza lasa to strukturo ir formuoju is jo, kaip ir per priauginima, su mini stress zona.
Ir gal del to kad bazes nepatepet. net nezinau man jau 3 diena, puikiausiai laikosi. Zesiu kaip toliau.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 10:52)

user posted image

labai faina spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 24, 23:04)
..ir IBD smokey plum po 3sl. Kitą kart pabandysiu dėti 4sl.  4u.gif

Aš 4 sluoksnius plum dedu. Gal, kad naujas dar lakas. Visom draugėm šis murzius patinka, man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 10 27, 09:26)
Aistyte, visko ir youtube pilna  4u.gif  Aš iš youtube pasižiūrėjau  4u.gif

Na taip, bet man per youtube sunku viską suprasti, o kai gaunu konkretų atsakymą, užsirašau ir nebepamirštu smile.gif gal nepatingės kuri mamytė atsakyti smile.gif
Atsakyti