Ir dar apie lipdukus pamiršau pakalusti.Kas po ko ir kaip?
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 00:57)
Bet tarkime žiūrint į nailshop.lt parduotuvę, tai tas pačias pagalbines priemones jie pardavinėja ir prie gelinio priauginimo ir prie gelinio lakavimo. Na, bet supratau Iki priauginimo man dar toli.
Kas liečia gelinį lakavimą, kolkas man viskas aišku, išskyrus vieną dalyką-nagų puošybą, dailę. Lakuoju tik sau ir draugėms, bet norisi kažkokios dailės, akemnukų, štampukų. Kyla tokie klausimai:
1. Kuo galima piešti ant nagų ir kada visa tai daryti? Kai nagas pilnai nulakuotas, nuimtas lipnumas, tada piešti ir vėl dėti topą? Ar kaip kitaip? Ar vėl pašiaušti nagą prieš piešiant?
2. Lygiai tas pats klausimas su štampukais-į plokštelę tepti gelinį laką ar paprastą?
3. Deimantuką klijuoti su tipsų klijais?Ant viršaus tepti ką nors?
4. Blizgučius berti ant ko? Gelio sluoksnių ir tada dėti topą?
Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga ir užsirašyčiau į sąsiuvinį
Kas liečia gelinį lakavimą, kolkas man viskas aišku, išskyrus vieną dalyką-nagų puošybą, dailę. Lakuoju tik sau ir draugėms, bet norisi kažkokios dailės, akemnukų, štampukų. Kyla tokie klausimai:
1. Kuo galima piešti ant nagų ir kada visa tai daryti? Kai nagas pilnai nulakuotas, nuimtas lipnumas, tada piešti ir vėl dėti topą? Ar kaip kitaip? Ar vėl pašiaušti nagą prieš piešiant?
2. Lygiai tas pats klausimas su štampukais-į plokštelę tepti gelinį laką ar paprastą?
3. Deimantuką klijuoti su tipsų klijais?Ant viršaus tepti ką nors?
4. Blizgučius berti ant ko? Gelio sluoksnių ir tada dėti topą?
Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga ir užsirašyčiau į sąsiuvinį
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 01:16)
Ir dar apie lipdukus pamiršau pakalusti.Kas po ko ir kaip?
Aistyte, visko ir youtube pilna Aš iš youtube pasižiūrėjau
QUOTE(Packa @ 2013 10 26, 08:56)
pasidare idomu kodel priauginat sau nagus, jug jusu nagai ir forma grazi?
sau dabar irgi be bazes, ant strukturinio uztepiau Progel Malbec, tai 2 dienas jau laikosi puikiai Tepant strukturini pastebejau, kad abu sluoksniai traukesi nuo odeliu,ir strukturinis ne toligiai dengesi , bet jai atvaiksciosiu 2 savaites tai busiu patenkinta rezultatu
sau dabar irgi be bazes, ant strukturinio uztepiau Progel Malbec, tai 2 dienas jau laikosi puikiai Tepant strukturini pastebejau, kad abu sluoksniai traukesi nuo odeliu,ir strukturinis ne toligiai dengesi , bet jai atvaiksciosiu 2 savaites tai busiu patenkinta rezultatu
Na kas liecia strukturinio, vakar atsoko 3 nagai, matyt man toks lakavimas netinka
QUOTE(kukuraku @ 2013 10 26, 11:42)
Sveikos
Ar kas naudojote PN balta spalva prancuziskam ? Kaip laikosi? kaip dengiasi ?
Ar kas naudojote PN balta spalva prancuziskam ? Kaip laikosi? kaip dengiasi ?
as turiu, laikosi gerai,reikia 2 sluoksniu
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:30)
Na kas liecia strukturinio, vakar atsoko 3 nagai, matyt man toks lakavimas netinka
kazkas cia negerai, manau, taip neturetu buti. Gal si syki ne optimaliai paruosei naturalu naga? Arba syki merginos minejo, kad kavutes gerimas ar uzkandziavimas lakuojant gali taip pat itakoti lako atsokimus.
Pradzioje ir man strukturinis atsokinedavo, dabar jau nebe, pati nezinau, kodel
Supernail Progel Malbec 3 sluoksniai
QUOTE(andorinha @ 2013 10 27, 09:42)
kazkas cia negerai, manau, taip neturetu buti. Gal si syki ne optimaliai paruosei naturalu naga? Arba syki merginos minejo, kad kavutes gerimas ar uzkandziavimas lakuojant gali taip pat itakoti lako atsokimus.
viskas gali but istikruju nagas siaustas buvo minimaliai, tik galiukai ir bondu netepiau. paziuriesim kai likes atsilaikis
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:52)
Supernail Progel Malbec 3 sluoksniai
grazi spalva laukiu kazko panasaus (aklai pirkau) is Alessandro Striplac.
Beje, man rods, kad situos nagus galima ramiai lakuoti iki pat odeliu... ?
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 09:30)
Man keista, kad jus strukturini tepat. As tai pasiemu su teptuku nemaza lasa to strukturo ir formuoju is jo, kaip ir per priauginima, su mini stress zona.
Ir gal del to kad bazes nepatepet. net nezinau man jau 3 diena, puikiausiai laikosi. Zesiu kaip toliau.
QUOTE(Packa @ 2013 10 27, 10:52)
labai faina spalvyte
QUOTE(aliunte @ 2013 10 24, 23:04)
..ir IBD smokey plum po 3sl. Kitą kart pabandysiu dėti 4sl.
Aš 4 sluoksnius plum dedu. Gal, kad naujas dar lakas. Visom draugėm šis murzius patinka, man irgi
QUOTE(-Alice- @ 2013 10 27, 09:26)
Aistyte, visko ir youtube pilna Aš iš youtube pasižiūrėjau
Na taip, bet man per youtube sunku viską suprasti, o kai gaunu konkretų atsakymą, užsirašau ir nebepamirštu gal nepatingės kuri mamytė atsakyti