Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sunta @ 2013 10 25, 21:20)
Nusiemiau priaugintus ir uzsidejau ilgalaiki.
Strukturinis + HG Randezvous + IBD eden po 3 sluoksnius
Laukiu KRITIKOS

pasidare idomu g.gif kodel priauginat sau nagus, jug jusu nagai ir forma grazi?
sau dabar irgi be bazes, ant strukturinio uztepiau Progel Malbec, tai 2 dienas jau laikosi puikiai biggrin.gif Tepant strukturini pastebejau, kad abu sluoksniai traukesi nuo odeliu,ir strukturinis ne toligiai dengesi g.gif , bet jai atvaiksciosiu 2 savaites tai busiu patenkinta rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 26 spalio 2013 - 09:10
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 20:44)
Nu temai pagyvint iki apsivemimo ikyrejes prancuzas, bet pagaliau dziaugiuosi , kad jis neidealus biggrin.gif , nes jau sau darytis-tai buvau pamirsus ka reiskia su kaire ranka ir teptuku sau pezalioti, anei isrieciau anei lygiai, ai bliom nevykelis si kart bishke blush2.gif
user posted image
Baltas lechiat, virsuje HG little princes + shtampas konado.

thumbup.gif Labai grazu,nematau jokiu klaidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 19:44)
Nu temai pagyvint iki apsivemimo ikyrejes prancuzas, bet pagaliau dziaugiuosi , kad jis neidealus biggrin.gif , nes jau sau darytis-tai buvau pamirsus ka reiskia su kaire ranka ir teptuku sau pezalioti, anei isrieciau anei lygiai, ai bliom nevykelis si kart bishke blush2.gif

Baltas lechiat, virsuje HG little princes + shtampas konado.

Jolkuce, pasakyk kurioje vietoje matosi kad nevykelis g.gif , nebent ten kur pridengtas pirstas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 25, 19:36)
O kas negerai buvo g.gif ?

As itariu, kad ta juoda yra is sensationail. Nes Bootse parduoda po £15. Turiu as ja, man tai labai patinka. Gerai tepasi, uztenka 2sluoksniu.

as sensationail turiu ax.gif labai patinka, uzgaudzius nuolaida papirksiu dar smile.gif

odel juodos daugiau nei vieno sluoksnio norincios tai cia jau ir taip isku, vakar su ibd lakavau juodu dejau 4-5 sluoksnius kad net pries sviesa spalva nepriekaistinga butu blush2.gif

paskutiniai dveji ( morkavi ir zali/avietiniai) labai patiko prie odeliu neturiu kaip prisikabint, nulakuota lygiai - super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ar kas naudojote PN balta spalva prancuziskam ? Kaip laikosi? kaip dengiasi ?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 26, 08:56)
pasidare idomu g.gif kodel priauginat sau nagus, jug jusu nagai ir forma grazi?
sau dabar irgi be bazes, ant strukturinio uztepiau Progel Malbec, tai 2 dienas jau laikosi puikiai biggrin.gif Tepant strukturini pastebejau, kad abu sluoksniai traukesi nuo odeliu,ir strukturinis ne toligiai dengesi g.gif , bet jai atvaiksciosiu 2 savaites tai busiu patenkinta rezultatu biggrin.gif

Dievinu priaugintus, nes is ju galima daugiau dizaino islauzti.
O ilgalaiki dabar priverte darbas uzsideti, nes siaip priaugintus as megstu ekstremaliai ilgus. Dabar jauciuosi kaip be pirstu ;D
Ir mano nagu forma tikrai nera grazi, prie jos skaudziai ir kraujuotai reikia pasedeti.
Sukandi dantis ir kerpi gyva naga verysad.gif
cia pazymejau isoperuotus laukelius biggrin.gif
user posted image
Cia gal net geriau matosi is senesniu laiku pries priauginima. Tik mazylis mano paklusnus ir grazus. Visus kitu lupt zemen reiktu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kukuraku @ 2013 10 26, 13:42)
Sveikos smile.gif

Ar kas naudojote PN balta spalva prancuziskam ? Kaip laikosi? kaip dengiasi ?

As naudou ir esu visai patenkinta smile.gif du sluoksniai padengia idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 26, 13:43)
Ir mano nagu forma tikrai nera grazi, prie jos skaudziai ir kraujuotai reikia pasedeti.
Sukandi dantis ir kerpi gyva naga  verysad.gif
cia pazymejau isoperuotus laukelius biggrin.gif

Oho, tikrai vargelio daug unsure.gif Bet rezultatas nerealiai gražus, net nepatikėčiau, kad iš tokių, kaip aš vadinu lopetėlių, galima gauti tokį gražų rezultatą 4u.gif Vienai merginai neseniai lakavau, jos nagai irgi tokie platėjantys, bet jai kažkodėl labai gražu, dar mėgsta išryškinti tą plačiausią vietą, dievina prancūzišką manikiūrą doh.gif
Šiandien išbandžiau PN 9.10, labai nebloga spalvytė, man lakavosi paprasčiau nei 6.8 (šita tragiškai bėgo į odeles, nors spalva nerealiai graži), matysiu kaip laikys, pastebėjau, kad PN labai sutrūkinėja jau po poros dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 26, 14:43)

Sukandi dantis ir kerpi gyva naga  verysad.gif

oho unsure.gif tiesiogine, to zodzio prasme grozis reikalauja auku ...

QUOTE(agnieter @ 2013 10 26, 15:08)
As naudou ir esu visai patenkinta smile.gif du sluoksniai padengia idealiai  smile.gif

man man jis irgi visai nieko ,baltas ir nesigarbanoja. tik labai sepetukas nepatinka ilgas ir minkstas, negaliu su juo dailiai prancuzo ispiesti...
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar galiu čia užduoti "naujokiškų" klausimų? nes skaityti visas temas ir visus pasisakymus užimtų marias laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 10 27, 00:16)
Sveikos smile.gif Ar galiu čia užduoti "naujokiškų" klausimų? nes skaityti visas temas ir visus pasisakymus užimtų marias laiko smile.gif

taip, galite. Atsakau - ne, priemones geliniui lakavimui netinkamos naudoti nagu priauginumui. Ir patikekite, verta paimti uzrasu knygute, rasikli ir investuoti laika i sios ir senu temu skaityma.
Atsakyti
Bet tarkime žiūrint į nailshop.lt parduotuvę, tai tas pačias pagalbines priemones jie pardavinėja ir prie gelinio priauginimo ir prie gelinio lakavimo. Na, bet supratau smile.gif Iki priauginimo man dar toli.
Kas liečia gelinį lakavimą, kolkas man viskas aišku, išskyrus vieną dalyką-nagų puošybą, dailę. Lakuoju tik sau ir draugėms, bet norisi kažkokios dailės, akemnukų, štampukų. Kyla tokie klausimai:
1. Kuo galima piešti ant nagų ir kada visa tai daryti? Kai nagas pilnai nulakuotas, nuimtas lipnumas, tada piešti ir vėl dėti topą? Ar kaip kitaip? Ar vėl pašiaušti nagą prieš piešiant?
2. Lygiai tas pats klausimas su štampukais-į plokštelę tepti gelinį laką ar paprastą?
3. Deimantuką klijuoti su tipsų klijais?Ant viršaus tepti ką nors?
4. Blizgučius berti ant ko? Gelio sluoksnių ir tada dėti topą?
Jei atsakytumėte, būčiau labai dėkinga ir užsirašyčiau į sąsiuvinį blush2.gif
Atsakyti