Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 25, 09:42)
Graziu nude spalvu Shelacas padave  rolleyes.gif 

Nu jopstvailiok unsure.gif , jau buvau pagalvojus, kad turiu pakankamai spalvu doh.gif rolleyes.gif . Dabar noriu visu situ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 25, 16:59)
Nu jopstvailiok unsure.gif , jau buvau pagalvojus, kad turiu pakankamai spalvu doh.gif  rolleyes.gif . Dabar noriu visu situ cool.gif

noriu ir as biggrin.gif is vienos puses, Shellac yra brangokas kaip 7.3ml
Is kitos - turiu 10 ju spalvu, visoms man uztenka dvieju sluoksniu, nes gerai pigmentuotos. Ape tamsiasias Shellac spalvas jau nesneku.
Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 10 25, 15:39)
turiu toki http://www.konad.lt/index.php?pr=4988. nepaTINka man jis, su kinietisku geriaU atsispaudzia:)

ir as toki turiu ir nieks man ryskiai neatsispaudzia kaip cia graziai visos rodot, o vios taip gyre konad doh.gif imeskit koki kinietiska turit bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, Štai vakar dar gavau praktikos :
NR. 1 Prasikeikiau su juodu laku, mergina savo nusipirkus labai norėjo kad nulakuočiau, nežinau kas per firma, bet pirko UK Bootse ir dar šitiek suplojo (15svarų).. Vargau aš ten vakar su tuo laku nes ir tepėsi sunkiai ir šiaip nėjo juo laviruoti) user posted image
NR. 2 Pirmą kart išbanddžiau IBD (irgi pati mergina savo turėjo), lengvai tepėsi, patiko, mastau ir pati IBD įsigyt lakų smile.gif user posted image
Na o dabar laukiu kritikos, klaidų aprašymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 10 25, 17:25)

Mergina savo nusipirkus labai norėjo kad nulakuočiau,

Pirmą kart išbandžiau IBD (irgi pati mergina savo turėjo)

Nu kas per nauji ciūdai, kad klientės pačios nešasi spalvas blink.gif Aš asmeniškai nelesčiau. Tai taip pat kaip į kavinę atsineštum savo cepelinus, o mokėtum tik arbatą už aptarnavimą ir šakučių naudojimą lotuliukas.gif Aš jei teikiu savo procedūrą, tai ir naudoju savo piremones... Nepatinka eikit pas tą kuri lakuos su kitom spalvom biggrin.gif Nežinau, man tai tokia nepagarba meistrei atrodo atsinešti savo priemonių g.gif O vat kankinais su ta juoda spalva, nervinais, darei tai, kas nepatinka. O su savo spalva gal būtum ir greičiau, ir gražiau padarius. Tai iškyla klausimas - dirbam tikriausiai visos šį darbą nes jis mums patinka, tai kodėl aš dabar turiu dirbti tai kas man nepatinka? Na net nežinau, aš tai bandyčiau atkalbėt tokią klientę, lai renkas iš mano turimų spalvų, jei ne - pririštos niekas nelaiko biggrin.gif al ir grieštai čia aš, bet tokia mano nuomonė apie atsineštines priemones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 25, 16:54)
Nu kas per nauji ciūdai, kad klientės pačios nešasi spalvas  blink.gif Aš asmeniškai nelesčiau. Tai taip pat kaip į kavinę atsineštum savo cepelinus, o mokėtum tik arbatą už aptarnavimą ir šakučių naudojimą  lotuliukas.gif  Aš jei teikiu savo procedūrą, tai ir naudoju savo piremones... Nepatinka eikit pas tą kuri lakuos su kitom spalvom  biggrin.gif  Nežinau, man tai tokia nepagarba meistrei atrodo atsinešti savo priemonių  g.gif  O vat kankinais su ta juoda spalva, nervinais, darei tai, kas nepatinka. O su savo spalva gal būtum  ir greičiau, ir gražiau padarius. Tai iškyla klausimas - dirbam tikriausiai visos šį darbą nes jis mums patinka, tai kodėl aš dabar turiu dirbti tai kas man nepatinka? Na net nežinau, aš tai bandyčiau atkalbėt tokią klientę, lai renkas iš mano turimų spalvų, jei ne - pririštos niekas nelaiko  biggrin.gif  al ir grieštai čia aš, bet tokia mano nuomonė apie atsineštines priemones  blush2.gif

Na pas mane jos ne tai kad klientės o draugės iš darbo, aš iš jų pinigų už lakavimą neėmu, nes mokausi dar tik smile.gif Bet ateityje daugiau tikrai nebesutiksiu lakuoti su jų lakais, nes tikrai rezultatai visai kitokie yra kai darai su tuo ką žinai ir ką esi išbandęs, na bet bent jau žinosiu ko gyvenime nepirkt reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 10 25, 16:57)
Na pas mane jos ne tai kad klientės o draugės iš darbo, aš iš jų pinigų už lakavimą neėmu, nes mokausi dar tik smile.gif Bet ateityje daugiau tikrai nebesutiksiu lakuoti su jų lakais, nes tikrai rezultatai visai kitokie yra kai darai su tuo ką žinai ir ką esi išbandęs, na bet bent jau žinosiu ko gyvenime nepirkt reikia wink.gif

O kas negerai buvo g.gif ?

As itariu, kad ta juoda yra is sensationail. Nes Bootse parduoda po £15. Turiu as ja, man tai labai patinka. Gerai tepasi, uztenka 2sluoksniu.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 10 25, 17:36)
O kas negerai buvo g.gif ?

As itariu, kad ta juoda yra is sensationail. Nes Bootse parduoda po £15. Turiu as ja, man tai labai patinka. Gerai tepasi, uztenka 2sluoksniu.

Jo turbūt ta pati... man labai nepatiko.. Matyt kiekvienai skirtingai blush2.gif Aš du dėjau ir tai persišvietė.....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 09:45)

3 sluoksniai HG 01342 ir HG 01553 2sluoksniai + štampukas konad m89 ir viskas užmatinta OPI Matte Top'u

labia, labai thumbup.gif o koks lakas auksinis naudotas stampukui, nes toks intensyvus, ryskus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 10 25, 19:56)
labia, labai  thumbup.gif  o koks lakas auksinis naudotas stampukui, nes toks intensyvus, ryskus  ax.gif

ten ne štampukas auksinis, o juk parašiau kad Harmony Gelish spalva 01553 dviem sluoksniais lakuota-ji ir yra auksas, o štampukas juodos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusiemiau priaugintus ir uzsidejau ilgalaiki.
Strukturinis + HG Randezvous + IBD eden po 3 sluoksnius
Laukiu KRITIKOS
user posted image
Atsakyti
Ateinu pasirodyti saviskius tongue.gif

user posted image
IBD black lava ir vixen rouge
Atsakyti