Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 08:45)

Labai grazu!
O stampo lazdele pas tave didele ar cia su maza per visa naga pavyko? Mastau, reikia man dideles, ar ir maziukes uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 09:45)
Ok merginos atsinešu savuosius  ax.gif  blush2.gif

3 sluoksniai HG 01342 ir HG 01553 2sluoksniai + štampukas konad m89 ir viskas užmatinta OPI Matte Top'u

rolleyes.gif ui,kokia idomybe.
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 25, 09:19)
Žinok man lygiai taippat black cherry berry lakuojas, nežinau kaippavadinti, gal ir subėga, stengiuos gražiai lakuoti, bet visada galutinis rezultatas kaip pas tave  doh.gif

Va pvz, čia tik ant mažojo ir rodomojo sluoksnis elegnt wish. Bet prie odelių tai padėk dieve kaip išmozota, o tikrai antsargiai tepiau, nieko nevaliau ir tt  g.gif

Nemegstu sios spalvos ir as,gal prie odeliu man ir norma,bet jau labai netolygiai man ji dengias marmuru tokiu,reik 3,4 sluoksniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 25, 10:14)
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 08:45)

Labai grazu!
O stampo lazdele pas tave didele ar cia su maza per visa naga pavyko? Mastau, reikia man dideles, ar ir maziukes uzteks g.gif

pas mane pats kotelis super mažiukas, man norėtusi didesnio, ilgesnio, bet pati galvutė na tikriausiai skaitosi didelė, kad man visas piešinukas atsispaudžia ant jos
Ryt būsiu darbe nufotkinsiu ir įmesiu kaip jis atrodo pas mane
Atsakyti
Graziu nude spalvu Shelacas padave rolleyes.gif http://www.olehouse..../1380262572.jpg, https://lh6.googleus...-1135820270.jpg is kaires i desine : Bare Chemise, Blush Teddy, Nude Knickers and Satin Pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 spalio 2013 - 10:46
kartais pagalvoju kaip sitas lakavimas moterims gyvenimo nervu ir laiko sutaupo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 25, 10:42)
Graziu nude spalvu Shelacas padave  rolleyes.gif

aga, as jau jas nuziurejusi esu, noretusi visu, bet neapziosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 08:01)
pas mane toks jis yra minkštesnis ir paviršius toks kaip guminis, o pas ją yra kietas ir paviršius silikoninis ir pasirodo turi įtakos  rolleyes.gif ir pabandėm tada su mano ir iš pirmo karto atsispaudė.

tikrai tiesa doh.gif pirmasis buvo mano kietas štampukas, sakau, kažkokia velniava, negali būti, kad nesugebu normaliai uždėti štampuko (pavienis dar dar, bet kur visą nagą reikia apimti, tai be šansų schmoll.gif )
nusipirkau minkštą štampą, baigėsi ir velniavos visos rolleyes.gif

QUOTE(mascarra @ 2013 10 25, 08:19)
Žinok man lygiai taippat black cherry berry lakuojas,

drinks_cheers.gif lb įnoringa spalva. Neišmokau aš su ja lakuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 25, 10:45)
Ok merginos atsinešu savuosius  ax.gif  blush2.gif

Nu labai wub.gif
Atsakyti
Merginos,kaip šis štampas,jis prie kietų ar mikštų prisikiriamas? Konad
Atsakyti
PAs mane stai toks skreperis su stampuku:
user posted image
Kaip Inga ir rase, minkstas, atsispaudzia viskas be problemu, net kinietiskos ploksteles
Atsakyti
turiu toki http://www.konad.lt/index.php?pr=4988. nepaTINka man jis, su kinietisku geriaU atsispaudzia:)

QUOTE(Birmania @ 2013 10 25, 14:55)
Merginos,kaip šis štampas,jis prie kietų ar mikštų prisikiriamas? Konad

Atsakyti