Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2013 10 24, 13:42)
jei stampas toks http://i.ebayimg.com...RDpg~~60_12.JPG ] tada is kart galit mesti , nieko su juo nesigaus. o iip tikrai daug itakos turi koks lakas. jokiu budu nesigaus su ilgalaikiu, reikia paprasto kuo labiau pigmentuoto/sodraus lako arba spec.

As turiu lygiai toki pati, tai pradzioj buvo per mazai tie gumukai issikise, tai i vidu prigrudau serveteliu ir dabar gerai viskas atsispaudzia, ploksteles is to rinkinio tai sh.. bet nuo bundle monster ploksteliu atsispaudzia viskas su golden rose lakais... aisku originalas visada lieka original...

[QUOTE]
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 10 24, 15:48)

Vakar draugei lakavau nagus, o ant kedes, man uz nugaros stovejo dukryte ir laikesi man uz kaklo, maza to, dar ir sokinejo ant kedes  lotuliukas.gif  Va cia tai extremalus lakavimas  biggrin.gif Gerai, kad cia tik mano hobis, nes klientes neateitu daugiau  doh.gif

Oj man taip pastoviai buna, kai mamai nagus lakuoju, dar ji neleidzia man ant normalios kedes atsisest, nes jai reikia, o mane ant taburetes pasodina :DDD
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 10 24, 16:12)
kad jau kalbą užvedėte apie štampus,tai paklausiu,ar esate užsisakinėję ką nors iš konad.lt kažkaip ten man nepatikima atrodo,skambinu -nekelia ragelio,rašau-neatrašo  doh.gif pirkausi papigiai štampą ir plokštelę tai man irgi neatsispaudžia,o jei ir atsisapudė tai labai išsiliejęs vaizdas ir vos matomas,bet įtariu čia dėl lako,reikia matyt specialaus  g.gif

pirkau is konad.lt . suma virs 200 lt , viska gavau per 3 d.d.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 10 24, 15:12)
kad jau kalbą užvedėte apie štampus,tai paklausiu,ar esate užsisakinėję ką nors iš konad.lt kažkaip ten man nepatikima atrodo,skambinu -nekelia ragelio,rašau-neatrašo  doh.gif pirkausi papigiai štampą ir plokštelę tai man irgi neatsispaudžia,o jei ir atsisapudė tai labai išsiliejęs vaizdas ir vos matomas,bet įtariu čia dėl lako,reikia matyt specialaus  g.gif

Aš visas savo plokšteles ir lakus pirkaus iš ten, na nesiskundžiu smile.gif užsisakiau, pervedžiau pinigus,ras dva ir jos mano rankose biggrin.gif kažkaip nesiskundžiu, bet reikia išmokt paimti štampą ir jį uždėt, nubraukti lyg tais jau išmokau biggrin.gif
Atsakyti
Ech,įdėsiu ir aš savo nagučius. Žinau,kad ne kaži kas,bet turiu vilties, kad dar išmoksiu, nes priemones įsigijau ir pradėjau akuotis tik prieš kokį mėnesį doh.gif Guodžia tai, kad pati pasidarau ne ką prasčiau nei "manikiūristės" mūsų kaime doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 24, 20:24)

Kokie lakai, kiek sluoksniu? smile.gif

As irgi esu pirkusi is konad.lt neturiu priekaistu, viskas tvarkingai ten pas juos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 24 spalio 2013 - 21:37
QUOTE(aliunte @ 2013 10 24, 20:24)

o kur lako pavadinimai? Vysniavui, man rods, reiketu dar vieno sluoksnio, o tai persisviecia. Nubego, bjaurukas, link odeliu? biggrin.gif Nagu forma grazi smile.gif
Atsakyti
Kad žinokit,net nesuprantu ar ten taip nubėga ar kas ten pasidaro doh.gif Jau antrą kart lakuojuosi ir tas pats, lyg ir neapterlioju,bet vistiek atrodo,kad odelės raudonos,o kai odelę kiek atstumi tai ji vėl graži. Toks jausmas kad ta raudona atsispindi ant jų biggrin.gif Aišku, gal kiek ir pabėga, na nemoku padoriai dar. O spalvos HG black cherry berry ir IBD smokey plum po 3sl. Kitą kart pabandysiu dėti 4sl. 4u.gif
Atsakyti
Drauge siandien atejo su naguciais nulakuotais spalva tokia kaip IBD Smokie Plum, nu nuostabi murziuke, betva kas per spalva nejo issiaikint, sake is juodo buteliuko, ir dejo tik 2 sluoksnius, o atrodo tikrai super po ju
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2013 10 24, 23:47)
Drauge siandien atejo su naguciais nulakuotais spalva tokia kaip IBD Smokie Plum, nu nuostabi murziuke, betva kas per spalva nejo issiaikint, sake is juodo buteliuko, ir dejo tik 2 sluoksnius, o atrodo tikrai super po ju

Baha smile.gif
Atsakyti
na mergaitės užvedėt temą apie štampukus g.gif .... taigi.... lotuliukas.gif vakar su kolege lakavomės nagučius cool.gif ir... aš norėjau štampo per visą nagą (poto pasirodysiu) daviau aš jai savo plokštelę ir juodą konad laką, o skreperis ir "lazdelė" jos buvo, nu ir ką....o gi doh.gif š...ant pagaliuko, niekaip nesisekė su jos lazdele perkelt paveiksliuko(nors aš prieš tai buvau ant tipso bandžiusi ir man viskas kuo puikiausiai atsispaudė) ir sakau davai palyginam tu savo ir aš savo ir... pas mane toks jis yra minkštesnis ir paviršius toks kaip guminis, o pas ją yra kietas ir paviršius silikoninis ir pasirodo turi įtakos rolleyes.gif ir pabandėm tada su mano ir iš pirmo karto atsispaudė.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 24, 22:04)
Kad žinokit,net nesuprantu ar ten taip nubėga ar kas ten pasidaro  doh.gif  Jau antrą kart lakuojuosi ir tas pats, lyg ir neapterlioju,bet vistiek atrodo,kad odelės raudonos,o kai odelę kiek atstumi tai ji vėl graži. Toks jausmas kad ta raudona atsispindi ant jų  biggrin.gif  Aišku, gal kiek ir pabėga, na nemoku padoriai dar. O spalvos HG black cherry berry ir IBD smokey plum po 3sl. Kitą kart pabandysiu dėti 4sl.  4u.gif

Žinok man lygiai taippat black cherry berry lakuojas, nežinau kaippavadinti, gal ir subėga, stengiuos gražiai lakuoti, bet visada galutinis rezultatas kaip pas tave doh.gif

user posted image

Va pvz, čia tik ant mažojo ir rodomojo sluoksnis elegnt wish. Bet prie odelių tai padėk dieve kaip išmozota, o tikrai antsargiai tepiau, nieko nevaliau ir tt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 25 spalio 2013 - 08:20
Ok merginos atsinešu savuosius ax.gif blush2.gif

3 sluoksniai HG 01342 ir HG 01553 2sluoksniai + štampukas konad m89 ir viskas užmatinta OPI Matte Top'u

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 25 spalio 2013 - 08:46