Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 19:44)

kaip visada patiko smile.gif beje, kai turejai ilgesnius nagus, man buvo graziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pravda @ 2013 10 23, 21:53)

Grazu 4u.gif
o mano stampukas per mazas biggrin.gif arba nagai per platus, trecdalis lieka neuzdengtas, teks ieskotis xxl stampo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 10 24, 08:39)

jau nebezinau, kiek kartu zadejau taip nusilakuoti biggrin.gif kazkodel paskutiniu momentu issigastu sio derinio ir pasirenku kitas spalvas biggrin.gif
Atsakyti
panos, o kas turit kinietiskus stampus? g.gif as parsisiunciau bet man nesigauna biggrin.gif gal lako gero reikia? ar jau cia nesigaus, nes neoriginalas kondado ? g.gif
o del paprasto lako dejimo ant bazes, tai viena kliente pasakojo, kad jos drauge vaiksto pas manikiurininke su savo laku, ta tik ant bazes jos belekoki paprasta laka uzdeda, o tada top'a, ir vsio, tipo ilgalaikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 24, 00:00)
kaip jus po stampuko taip graziai nuvalot prie odeliu ?? g.gif

o as pvz net nenuvalineju blush2.gif dedu topa,i lempa ir tada su lipnumo valikliu pasisalina nuo odos stampuko likuciai
Papildyta:
QUOTE(Princesė. @ 2013 10 24, 11:34)
panos, o kas turit kinietiskus stampus? g.gif as parsisiunciau bet man nesigauna biggrin.gif gal lako gero reikia? ar jau cia nesigaus, nes neoriginalas kondado ? g.gif
o del paprasto lako dejimo ant bazes, tai viena kliente pasakojo, kad jos drauge vaiksto pas manikiurininke su savo laku, ta tik ant bazes jos belekoki paprasta laka uzdeda, o tada top'a, ir vsio, tipo ilgalaikis g.gif

1. patikrinkite ar ant ploksteles nera pleveles.
2. man su kinietisku stampuku, nesigaudavo , nors ir konad laaka naudojau, pats stampukas tiesiog per kietas buvo...
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 10 24, 10:49)
o as pvz net nenuvalineju  blush2.gif dedu topa,i lempa ir tada su lipnumo valikliu pasisalina nuo odos  stampuko likuciai
Papildyta:

1. patikrinkite ar ant ploksteles nera pleveles.
2. man su kinietisku stampuku, nesigaudavo , nors ir konad laaka naudojau, pats stampukas tiesiog per kietas buvo...

nera pleveles g.gif
***** negi ismest reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 10 24, 12:29)
nera pleveles g.gif

cia kalba apie stampa eina, ar apie plostele?
Turiu vien kinietiskas ploksteles, piesinelis nuo visu puikiai atsispaudzia.
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 10 24, 13:29)
nera pleveles g.gif

jei stampas toks http://i.ebayimg.com...RDpg~~60_12.JPG ] tada is kart galit mesti , nieko su juo nesigaus. o iip tikrai daug itakos turi koks lakas. jokiu budu nesigaus su ilgalaikiu, reikia paprasto kuo labiau pigmentuoto/sodraus lako arba spec.
Atsakyti
jei jau prakalbome apie stampus, ar tai originalus Konad, toks istrizas?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 24 spalio 2013 - 13:02
QUOTE(andorinha @ 2013 10 24, 12:33)
cia kalba apie stampa eina, ar apie plostele?
Turiu vien kinietiskas ploksteles, piesinelis nuo visu puikiai atsispaudzia.

ir stampai ir ploksteles is kinijos... neatsispaudzia man... arba lakas per skystas, reik pabandyt su kitu gal g.gif
QUOTE(noraeleo @ 2013 10 24, 12:42)
jei stampas toks http://i.ebayimg.com...RDpg~~60_12.JPG ] tada is kart galit mesti , nieko su juo nesigaus. o iip tikrai daug itakos turi koks lakas. jokiu budu nesigaus su ilgalaikiu, reikia paprasto kuo labiau pigmentuoto/sodraus lako arba spec.

nea pirkau tokius:
http://www.ebay.com/...984.m1439.l2648
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 10 24, 13:07)
ir stampai ir ploksteles is kinijos... neatsispaudzia man... arba lakas per skystas, reik pabandyt su kitu gal g.gif

bandyk visais lakais, kokius turi, reikia dar kampa "pagauti", kaip graziai ta laka nuo ploksteles nubraukti. Man geriausiai su sena banko kortele gaunasi, o ir ploksteles nebraizo.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 24, 13:11)
bandyk visais lakais, kokius turi, reikia dar kampa "pagauti", kaip graziai ta laka nuo ploksteles nubraukti. Man geriausiai su sena banko kortele gaunasi, o ir ploksteles nebraizo.

aciu 4u.gif bandysiu su banko kortele thumbup.gif nes su tuo nubraukikliu, lieka dar pilna lako aplink...
Atsakyti
As turiu originalu Konada ir keleta originaliu ir kinietisku ploksteliu
Kadangi pagrindines dalys oariginalios, tai jokio skirtumo tarp papigiaisku ir originaliu ploksteliu nejauciu mirksiukas.gif

Vakar draugei lakavau nagus, o ant kedes, man uz nugaros stovejo dukryte ir laikesi man uz kaklo, maza to, dar ir sokinejo ant kedes lotuliukas.gif Va cia tai extremalus lakavimas biggrin.gif Gerai, kad cia tik mano hobis, nes klientes neateitu daugiau doh.gif
Atsakyti
kad jau kalbą užvedėte apie štampus,tai paklausiu,ar esate užsisakinėję ką nors iš konad.lt kažkaip ten man nepatikima atrodo,skambinu -nekelia ragelio,rašau-neatrašo doh.gif pirkausi papigiai štampą ir plokštelę tai man irgi neatsispaudžia,o jei ir atsisapudė tai labai išsiliejęs vaizdas ir vos matomas,bet įtariu čia dėl lako,reikia matyt specialaus g.gif
Atsakyti