Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 10 22, 16:04)
Ar tik ne apie si laka buvo pasakota senoje temoje, kad nedziuna?  g.gif
Turiu ji ir as, bet dar nesilakavau nei sykio.

Apie ta doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 22, 19:51)
panos,kurios bandziusios nesiot tik baze ir topa?Ar gerai laiko tokie skaidrus nagai,be strukturinio?

as nesiojau tokius nagus, bet man atlaike tik 2 savaites, o tada pradejo atsilupinet ir teko persilakuot.
Del HG Qeen of Heart (berods taip rasosi) as ja turiu, tai ji gan skysta man, megsta nubegt i sonus nor tepu labai plonai, o paskutini karta valant lipnuma nusivale aplink odeles ir teko persilakuot kita spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 10 23, 00:55)
.
Del HG Qeen of Heart (berods taip rasosi) as ja turiu, tai ji gan skysta man, megsta nubegt i sonus nor tepu labai plonai, o paskutini karta valant lipnuma nusivale aplink odeles ir teko persilakuot kita spalva doh.gif

pabandykit palaikyti ją dvigubai ilgiau
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 23, 14:44)
pabandykit palaikyti ją dvigubai ilgiau

reikes pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 10 23, 14:56)
reikes pabandyt g.gif

aš dirbu su LEd lempa, tai pirmą spalvos sluoksnį laikau 30s., o antrą praktiškai visada laikau ir liepiu laikyti 1min. , 2 kartus po 30s., nes anksčiau ypatingai su šia spalva tepdavo topo šepetėlį ir tas l. erzindavo, o db nebėra tos problemos
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 23, 16:08)
aš dirbu su LEd lempa, tai pirmą spalvos sluoksnį laikau 30s., o antrą praktiškai visada laikau ir liepiu laikyti 1min. , 2 kartus po 30s., nes anksčiau ypatingai su šia spalva tepdavo topo šepetėlį ir tas l. erzindavo, o db nebėra tos problemos

aciu uz patarima, kita kart kai lakuosiu pabandysiu palaikyt dvigubai ilgiau. As nauoju UV lempa, tai biskuti uztruks bet ka del graziu nagu ir svaraus topo sepetelio nepadarysi ax.gif
Atsakyti
man su HG Qeen of Hear graziausiai sekasi nulakuot nagus blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, ar yra naudojanciu ar bandziusiu naudoti IDO Gelish priemones, suprantu, kad neorginalas, bet teko, girdeti, kad kaip neorginalas visai neprastos priemones, idomu kaip istiesu, gal kuri gali palyginti su orginaliu HG ? 4u.gif
o gal kuri ir sudeti pasinagrinejus ir palyginus buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 23 spalio 2013 - 19:06
Nu temai pagyvint iki apsivemimo ikyrejes prancuzas, bet pagaliau dziaugiuosi , kad jis neidealus biggrin.gif , nes jau sau darytis-tai buvau pamirsus ka reiskia su kaire ranka ir teptuku sau pezalioti, anei isrieciau anei lygiai, ai bliom nevykelis si kart bishke blush2.gif
user posted image
Baltas lechiat, virsuje HG little princes + shtampas konado.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 21:44)
Nu temai pagyvint iki apsivemimo ikyrejes prancuzas, bet pagaliau dziaugiuosi , kad jis neidealus biggrin.gif , nes jau sau darytis-tai buvau pamirsus ka reiskia su kaire ranka ir teptuku sau pezalioti, anei isrieciau anei lygiai, ai bliom nevykelis si kart bishke blush2.gif

Mano akim viskas cia lygiai ir viskas gerai isriesta thumbup.gif Labai grazus prancuziukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 21:44)
Nu temai pagyvint iki apsivemimo ikyrejes prancuzas

Nu kaip žinai aš prancūzų irgi nemėgstu, bet šitas vien dėl to bevardžio labai gražus wub.gif Man jis toks vestuvinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 23, 20:44)
Baltas lechiat, virsuje HG little princes + shtampas konado.

wub.gif kaip visada smile.gif o koks stampuko nr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 23 spalio 2013 - 20:20