Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Tresnia @ 2013 10 21, 17:29)
ir toks galinis rezultatas? nereik papildomai taisyt nieko?  bigsmile.gif

Nereikia nieko taisyti smile.gif Vat pasibaigiau kątik ir kitą ranką, bet kadangi su dešine dabar dariau, tai klišiau gavos biggrin.gif (kairiarankė aš ax.gif ) bet vistiek nieko netaisiau smile.gif Na ant savęs tai labai patogu, o ant klienčių dar nebandžiau ax.gif Bėje, pats nagutis čia padengtas 2sl. Senses 936 ir 1 sl HG Pink smoothie, tai labai faina spalva gyvai, vien su senses tai tokia natūralesnė, rudesnė, o pridėjus 1sl pink smoothie tai pašviesėja, kažkaip gražiau man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 21 spalio 2013 - 18:03
mascarra labai grazu, bet vistiek nesuprantu kokia cia technika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 21, 18:04)
mascarra labai grazu, bet vistiek nesuprantu kokia cia technika  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Bandžiau youtubėj ieškot, bet neradau doh.gif Bandysiu dar paieškoti, jei nerasiu, gal dar turėsiu laiko tai kokį nepatinkantį nagutį persidarysiu ir gal nufilnuoti išeis biggrin.gif Šeip labai paprasta, sakau, ant pačio galiuuko tik užtepu balto lako taip matsnai (ta prasme didesnį kiekį, bet netoli, ne plačiai nage), imu dotsą, dar jį biškį pamirkau lake ir tiesiog vedžioju nagu tą baltą laką kol patinka rezultatas biggrin.gif ir vsio, visa technika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 21, 15:42)
ir man taip pasitaiko,vieni nagai sausesni,nuo ju sunkiau nusema,nuo riebesniu lengviau smile.gif

vat paaiskinkit man, pagal ka sprendziate ar matote kad nagas yra riebus ar sausas? nu niekaip nesuprantu sitoj vietoj biggrin.gif

QUOTE(lilget @ 2013 10 21, 18:04)
mascarra labai grazu, bet vistiek nesuprantu kokia cia technika  doh.gif  lotuliukas.gif

mascarra, thumbup.gif wub.gif , prasome paaiskinti smulkiau kaip cia su dotsu tokia smailia linija ispiesti g.gif
Atsakyti
kas tas dotsas, koks lakas zodziu as blone ir ilgu kaklu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=l3893SWnbeI

Nu va kažkas panašaus, nuo 7:10 žėkit, nekreipkit dėmesio nei į patį nago dėjimą nei į dar ką, tai vat tas tiesiog "stumdymas" lako panašiai kaip čia, tik mažesniu kiekiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 10 21, 18:19)
kas tas dotsas, koks lakas zodziu as blone ir ilgu kaklu  blush2.gif  lotuliukas.gif

dotsas tai kitaip dotting tool, čia sulietuvintai dotsas >>> http://nailshop.lt/p...ukas-dvipusis-3

Lakas tai ilgalaikis (savaime suprantama), Orly white tips smile.gif pagrindui naudojau senses 936 ir HG pink smoothie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 21 spalio 2013 - 18:23
QUOTE(mascarra @ 2013 10 21, 19:22)
http://www.youtube.c...h?v=l3893SWnbeI

Nu va kažkas panašaus, nuo 7:10 žėkit,...

ir tu taip storai tepei balta laka, nesutrauke?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 21, 19:22)
tai vat tas tiesiog "stumdymas" lako panašiai kaip čia, tik mažesniu kiekiu  biggrin.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2013 10 21, 19:52)

Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 10 21, 18:52)

Ne, nu panos, neskaitot, ką rašau lotuliukas.gif toj pačioj žinutėj parašiau gi, kad mažesniu kiekiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 21 spalio 2013 - 19:14
QUOTE(mascarra @ 2013 10 21, 20:14)
Ne, nu panos, neskaitot, ką rašau  lotuliukas.gif  toj pačioj žinutėj parašiau gi, kad mažesniu kiekiu...

aš tą ir norėjau pasakyti mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Oj, mascara, thumbup.gif
As savo vestuvems tokio pacio manikiuro noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 21, 19:43)
Oj, mascara,  thumbup.gif
As savo vestuvems tokio pacio manikiuro noreciau wub.gif

Uoj ačiū ačiū smile.gif Bet žinot, ant kitų nagų kitaip ir gaunas biggrin.gif
Atsakyti