Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(aliunte @ 2013 10 21, 10:49)
Nu gi tikrai  doh.gif Pašiaušiu nagą su blokeliu, nuvalau HG cleanse (tuo tokiu mėlynu), patepu bondu, tada base coat, 1min lempoj, paskui pavalau sausu šepetėliu ir spalva, 2min lempoj (šviesią spalvą laikau 1min), spalva, lempa, spalva, lempa, tada top coat, dar 2min lempa ir vel su tuo cleanse nuvalau.
Aš aišku naujokė, bet kai salone darydavo tai puikiausiai laikydavosi, nors atrodo viską darau taip pat, niekaip nesilaiko. Praeitus kartus atsilupdavo nago kampučiai, bet praeitą kart labiau pašiaušiau kampučius ir 1,5 savaitės niekas neatsilupo, bet nusiėmiau, kad išbandyčiau naują spalvą. O jau šį kartą tai nusilupo 3 nagai po 2(!!!) dienų, kaip plėvelė!  biggrin.gif  nuo čia juokas pro ašaras  biggrin.gif Gal kokį pagrindą per storai užkroviau kad taip nulindo? ar pašiaušiau per mažai? bet bijau labai brukt per nagą dilde  g.gif
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri esate buvusi Perfect Nails seminare apie gelinį lakavimą? Ar verta eiti ar iš jo tiek pat naudos kaip ir iš youtube?

manau, kad bazę per storai užtepėte. Aš visai nešiaušiu, tik pačius galiukus ir kuo puikiausiai laiko 4u.gif O dėl seminaro, jei lakuojate tik sau, tai, manau, neverta 4u.gif
rašau iš savo patirties. Man yra buvę kai nusilupo, tada dar vienus iš pirmų kartų lakavausi, tada bazę per storai užkroviau. Viską plonai tepant turi gerai gautis. Yra aptrupėję kai labai skubėdavau ir neapgaubdavau nago su baze arba topu, ir kai kokią kavą besilakuodama geriu, matyt, tas garas nuo vandens irgi veikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 21 spalio 2013 - 12:40
Važiuosiu į teatrą, tai dėl laiko stokos persilakavau tiktuos tris nusilupusius nagučius. Šį kart bazę stengiausi tepti dar ploniau, pažiūrėsiu kaip dabar bus. Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, laaabai grazus prancuzas . O sakykit kaip jums nussima gelinis lakavimas su lako valikliu ir folija? Nu man niekaip nors ir 10 min laikau. O draugei net mirkyt nereik nusilupa viskas graziai? Priemones tos pacios.
Atsakyti
mergaites, nuraminkit mane,kad cia originalai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 21, 12:56)
Va pasidariau visą ranką, tik kažkaip tas bevardis geriausiai gavosi  doh.gif

Labai grazu, man tik per astrus patys naguciai, bet lakavimas labai grazus 4u.gif

QUOTE(Laurela... @ 2013 10 21, 16:15)
mergaites, nuraminkit mane,kad cia originalai  unsure.gif

TAip, originalai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurela... @ 2013 10 21, 16:15)

ramiai,viskas cia gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurela... @ 2013 10 21, 15:15)

Nu lyg ir orginalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 10 21, 15:54)
Sveikos, laaabai grazus prancuzas . O sakykit kaip jums nussima gelinis lakavimas su lako valikliu ir folija? Nu man niekaip nors ir 10 min laikau. O draugei net mirkyt nereik nusilupa viskas graziai? Priemones tos pacios.

ir man taip pasitaiko,vieni nagai sausesni,nuo ju sunkiau nusema,nuo riebesniu lengviau smile.gif
Atsakyti
aciu uz ats. 4u.gif ...o tai jau buciau asara braukus cry.gif ...mane subalamutino,kad harmony uzraso nera sone didelemis raidemis kaip ant laku blush2.gif
Atsakyti
Tiesiog ant galiuko užtepu su šepetėliu balto..

wau, gražu.. reiks su dotsu pabandyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2013 10 21, 13:30)
...ir kai kokią kavą besilakuodama geriu, matyt, tas garas nuo vandens irgi veikia  4u.gif

Vaje vaje kiek atrodo smulkmenos, bet veikia.. Vat ir aš kai kada kavutę pasistatau, tik, kad jau atvėsus būna,bet net nebūčiau pagalvojus, kad garai galbūt veikia..
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 10 21, 16:57)
Vaje vaje kiek atrodo smulkmenos, bet veikia.. Vat ir aš kai kada kavutę pasistatau, tik, kad jau atvėsus būna,bet net nebūčiau pagalvojus, kad garai galbūt veikia..

aš irgi nebūčiau nei įtarus, bet va kartais aptrupėdavo man. Pradėjau galvoti kodėl, nes dažniausiai idealiai atlaiko. Taigi kavos atsigerdavau ar kokį sumuštiaką dar suvalgydavau doh.gif
Na nežinau, gal čia koks sutapimas, bet kitos priežasties tiesiog nerandu 4u.gif Dabar tik nusiimu ir iškart persilakuoju, neužsiimu pašaliniais dalykais smile.gif
Atsakyti
Tiesiog ant galiuko užtepu su šepetėliu balto, tada dotsą biškį pamirkau lake na ir tiesigog stumdau tą spalvytę kol patinka rezultatas  mirksiukas.gif Va pasidariau visą ranką, tik kažkaip tas bevardis geriausiai gavosi  doh.gif

user posted image

kukuraku, ačiū  4u.gif

ir toks galinis rezultatas? nereik papildomai taisyt nieko? bigsmile.gif
Atsakyti