Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alincia @ 2013 10 20, 14:18)
Liuks  mirksiukas.gif
Man tai ta taupe model tokia idomi spalva, net nezinau grazi ar ne  g.gif

Geras pastebejimas, kad PN emaliniai skysti, o su blizgiu tirstesni, man 5.4 net per tirstas buvo  4u.gif

man jinai irgi idomi, net nezinau... tokia purvo spalva hihihi.gif , man ir daug kam patinka, gerai tepasi uztenka 2 sluoksniu, nesigarbanuoja. Jau buvau ikelus sia nuotrauka, bet pakartosiu su sia spalva
user posted image
Atsakyti
Merginos, gal kuriai taip buvo ir galėtumėt mane paprotint ką ne taip darau doh.gif trečiadienį nusilakavau, o penktadienį nusilupo! ir ne šiais apsilupo, o gražiai, kaip plėvelė su visu pagrindu nusilupo doh.gif naudoju HG priemones. Atrodo viską darau kaip youtube, bet vistiek lai apsilupa tai visai nulenda...
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 20, 21:08)
Merginos, gal kuriai taip buvo ir galėtumėt mane paprotint ką ne taip darau  doh.gif  trečiadienį nusilakavau, o penktadienį nusilupo! ir ne šiais apsilupo, o gražiai, kaip plėvelė su visu pagrindu nusilupo  doh.gif  naudoju HG priemones. Atrodo viską darau kaip youtube, bet vistiek lai apsilupa tai visai nulenda...

tai gal youtubeje neteisingai daro? smile.gif As kai tik pradejau lakuotis, taip pat nelaike, o dabar, po puses metu "stazo" biggrin.gif , ramiai atlaiko ir pora savaiciu. Issiaiskinau, kad negerai paruosdavau naga ir priemones tada buvo nekokybiskos.
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2013 10 20, 16:43)

maanikiuras grazus, man krenta i akis pigmentines demes ant pirstu, nemaciau dar tokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 20 spalio 2013 - 21:23

[quote=Packa,2013 10 20, 16:43][/quote]
maanikiuras grazus, man krenta i akis pigmentines demes ant pirstu, nemaciau dar tokiu.
[/quote]
turi dermatita mergicka
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 20, 22:08)
Merginos, gal kuriai taip buvo ir galėtumėt mane paprotint ką ne taip darau  doh.gif 

parašykit smulkiai ką po ko tepėt su kokiom priemonėm tepėt ir t.t. mes uk nematom per kompą kas ir kaip? mirksiukas.gif tada galėsim kažką pakomentuoti kur klaida, kad taip darosi, arba būsite ta 1 iš 10 kuriai nieks nesilaiko
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 20, 15:05)
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko  thumbup.gif  Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis smile.gif Ir smailo linijai piešti labai patiko su dotsu, labai patogu  biggrin.gif

user posted image

o kaip su dotsu ji taip lygiai gaunasi? kur ta paslaptis paslepta? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=mascarra,2013 10 20, 15:05]
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko thumbup.gif

thumbup.gif Labai grazu, seniai maciau toki grazu prancuziska
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 21, 08:53)
parašykit smulkiai ką po ko tepėt su kokiom priemonėm tepėt ir t.t. mes uk nematom per kompą kas ir kaip?  mirksiukas.gif tada galėsim kažką pakomentuoti kur klaida, kad taip darosi, arba būsite ta 1 iš 10 kuriai nieks nesilaiko

Nu gi tikrai doh.gif Pašiaušiu nagą su blokeliu, nuvalau HG cleanse (tuo tokiu mėlynu), patepu bondu, tada base coat, 1min lempoj, paskui pavalau sausu šepetėliu ir spalva, 2min lempoj (šviesią spalvą laikau 1min), spalva, lempa, spalva, lempa, tada top coat, dar 2min lempa ir vel su tuo cleanse nuvalau.
Aš aišku naujokė, bet kai salone darydavo tai puikiausiai laikydavosi, nors atrodo viską darau taip pat, niekaip nesilaiko. Praeitus kartus atsilupdavo nago kampučiai, bet praeitą kart labiau pašiaušiau kampučius ir 1,5 savaitės niekas neatsilupo, bet nusiėmiau, kad išbandyčiau naują spalvą. O jau šį kartą tai nusilupo 3 nagai po 2(!!!) dienų, kaip plėvelė! biggrin.gif nuo čia juokas pro ašaras biggrin.gif Gal kokį pagrindą per storai užkroviau kad taip nulindo? ar pašiaušiau per mažai? bet bijau labai brukt per nagą dilde g.gif
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri esate buvusi Perfect Nails seminare apie gelinį lakavimą? Ar verta eiti ar iš jo tiek pat naudos kaip ir iš youtube?
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 21, 10:49)
Nu gi tikrai  doh.gif Pašiaušiu nagą su blokeliu, nuvalau HG cleanse (tuo tokiu mėlynu), patepu bondu, tada base coat, 1min lempoj, paskui pavalau sausu šepetėliu ir spalva, 2min lempoj (šviesią spalvą laikau 1min), spalva, lempa, spalva, lempa, tada top coat, dar 2min lempa ir vel su tuo cleanse nuvalau.
Aš aišku naujokė, bet kai salone darydavo tai puikiausiai laikydavosi, nors atrodo viską darau taip pat, niekaip nesilaiko. Praeitus kartus atsilupdavo nago kampučiai, bet praeitą kart labiau pašiaušiau kampučius ir 1,5 savaitės niekas neatsilupo, bet nusiėmiau, kad išbandyčiau naują spalvą. O jau šį kartą tai nusilupo 3 nagai po 2(!!!) dienų, kaip plėvelė!  biggrin.gif  nuo čia juokas pro ašaras  biggrin.gif Gal kokį pagrindą per storai užkroviau kad taip nulindo? ar pašiaušiau per mažai? bet bijau labai brukt per nagą dilde  g.gif
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri esate buvusi Perfect Nails seminare apie gelinį lakavimą? Ar verta eiti ar iš jo tiek pat naudos kaip ir iš youtube?

Pagal aprasyma lig ir viskas gerai, bet velgi, nepamacius sunku atsakyt biggrin.gif as betnt kokia spalva laikau po 2 min, jai tamsi tai 3. Dar labai svarbu kaip jus dengete baze, reikia itrinti i naga labai plonu sluoksniu, ir kad neliktu nepadengtu tarpeliu, butinai petepti nago galiuka. Gal jus per arti cutikulos tepate? irgi gali buti priezastis kad tada nusilups g.gif HG baze rekomenduoja viena karta pamerkus i baze ir nuvalius perteklius padengti visus 10 pirsu 4u.gif
as buvau PN seminare, bet kadangi jau buvau viska ismokus, tai man pliusas buvo diplomas biggrin.gif , ir ka ten per 2 val ismoksi, bet bendra supratima turiesi, o toliau jau praktika jusu 4u.gif Su PN priemonem biski kitaip reikia dirbti nei su HG, bet jai jus tik pradedate tai butinai nueikit, nedideli jug pinigai 4u.gif turiesite bendra supratima ir diploma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 21, 08:59)
o kaip su dotsu ji taip lygiai gaunasi? kur ta paslaptis paslepta?  blush2.gif  bigsmile.gif

Tiesiog ant galiuko užtepu su šepetėliu balto, tada dotsą biškį pamirkau lake na ir tiesigog stumdau tą spalvytę kol patinka rezultatas mirksiukas.gif Va pasidariau visą ranką, tik kažkaip tas bevardis geriausiai gavosi doh.gif

user posted image

kukuraku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 21 spalio 2013 - 11:57
QUOTE(mascarra @ 2013 10 21, 12:56)
Va pasidariau visą ranką, tik kažkaip tas bevardis geriausiai gavosi  doh.gif

Baisiai dailu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2013 10 21, 10:49)
Nu gi tikrai  doh.gif

O gal kartais geriate/gėrėte antibiotikus? Nes juos geriant plokštelė išskiria didesnį kiekį riebalų ir (kas keisčiausia blink.gif ) acetono, tai daug kam ir nelaiko nei gelinis lakas, nei kietasis gelis, nei akrilas blush2.gif Šeip aš pati dabar su antibijotikais draugauju, bet tikrai nei atšokinėja nei lupas nieko biggrin.gif Tai velnias žino kiek čia tiesos g.gif
Atsakyti