QUOTE(aliunte @ 2013 10 21, 10:49)
Nu gi tikrai
Pašiaušiu nagą su blokeliu, nuvalau HG cleanse (tuo tokiu mėlynu), patepu bondu, tada base coat, 1min lempoj, paskui pavalau sausu šepetėliu ir spalva, 2min lempoj (šviesią spalvą laikau 1min), spalva, lempa, spalva, lempa, tada top coat, dar 2min lempa ir vel su tuo cleanse nuvalau.
Aš aišku naujokė, bet kai salone darydavo tai puikiausiai laikydavosi, nors atrodo viską darau taip pat, niekaip nesilaiko. Praeitus kartus atsilupdavo nago kampučiai, bet praeitą kart labiau pašiaušiau kampučius ir 1,5 savaitės niekas neatsilupo, bet nusiėmiau, kad išbandyčiau naują spalvą. O jau šį kartą tai nusilupo 3 nagai po 2(!!!) dienų, kaip plėvelė!
nuo čia juokas pro ašaras
Gal kokį pagrindą per storai užkroviau kad taip nulindo? ar pašiaušiau per mažai? bet bijau labai brukt per nagą dilde
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri esate buvusi Perfect Nails seminare apie gelinį lakavimą? Ar verta eiti ar iš jo tiek pat naudos kaip ir iš youtube?
Pagal aprasyma lig ir viskas gerai, bet velgi, nepamacius sunku atsakyt
as betnt kokia spalva laikau po 2 min, jai tamsi tai 3. Dar labai svarbu kaip jus dengete baze, reikia itrinti i naga labai plonu sluoksniu, ir kad neliktu nepadengtu tarpeliu, butinai petepti nago galiuka. Gal jus per arti cutikulos tepate? irgi gali buti priezastis kad tada nusilups
HG baze rekomenduoja viena karta pamerkus i baze ir nuvalius perteklius padengti visus 10 pirsu
as buvau PN seminare, bet kadangi jau buvau viska ismokus, tai man pliusas buvo diplomas
, ir ka ten per 2 val ismoksi, bet bendra supratima turiesi, o toliau jau praktika jusu
Su PN priemonem biski kitaip reikia dirbti nei su HG, bet jai jus tik pradedate tai butinai nueikit, nedideli jug pinigai
turiesite bendra supratima ir diploma