Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Packa, o pirmas prancuzas tai cia baltas toks su blizguciu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 20, 14:13)
ikeliu temai paivairinti 4u.gif  biggrin.gif

Liuks,ypac paskutiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 20, 14:17)
O šiaip yra dar lengvesnis būdas: kurį irgi dažnai naudoju.....
tiesiog nukerpu topo šerelius ir naudoju natūralių plaukelių gelio teptuką ir l. super  thumbup.gif

Buvau nagavitoj, sakiau apie problemą, sakė neturi teptukų. Aišku nustebau, kaip nagavitoj nėr tinkamų teptukų.

Tai gal nukreiptumėt kur kokio ieškot?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 13:32)
Packa, o pirmas prancuzas tai cia baltas toks su blizguciu? bigsmile.gif

ne, pamirsau parasyt, cia Progel sidabrinis blizgutis 4u.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 20, 13:40)
Liuks,ypac paskutiniai  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 10 20, 14:42)
Buvau nagavitoj, sakiau apie problemą, sakė neturi teptukų. Aišku nustebau, kaip nagavitoj nėr tinkamų teptukų.

Tai gal nukreiptumėt kur kokio ieškot?

hmmmm g.gif būtent Nagavitoj ir pirkau , pas mane būtent toks teptukas, ir jis man begalo patogus, būtent šiam reikalui, nes priauginimų nedarau.

beje Packa man patikti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 20 spalio 2013 - 13:51
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 13:37)
as kalbu apie lakavima sau, o ne klientams, su klientais viskas gerai, gi lempa ne i jus atsukta , o i kliente, krc tikrai visos kaip sirses , isgerkit raminancios arbatos  4u.gif

Taimeris sugedo po poros lakavimu tai taip, ji pas mane visada ijungta kai pradedu lakuot  tongue.gif

na pati ir gerkit savo arbatas kad taip norit tongue.gif

paskutiniai naguciai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko thumbup.gif Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis smile.gif Ir smailo linijai piešti labai patiko su dotsu, labai patogu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 20 spalio 2013 - 14:06
mascarra labai grazi linija thumbup.gif
Dar kazkas buvo uzsimine, kad PN subegineja labai i odeles.. As pastebejau, kad PN matiniai lakiukai labai linke subegineti, bent jau man.. turi greitai suktis doh.gif O tie, kurie su blizguciais - jokiu problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 20, 15:05)
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko  thumbup.gif  Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis smile.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 10 20, 14:13)
ikeliu temai paivairinti 4u.gif  biggrin.gif

Liuks mirksiukas.gif
Man tai ta taupe model tokia idomi spalva, net nezinau grazi ar ne g.gif

Geras pastebejimas, kad PN emaliniai skysti, o su blizgiu tirstesni, man 5.4 net per tirstas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 10 20, 15:05)
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko  thumbup.gif  Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis smile.gif Ir smailo linijai piešti labai patiko su dotsu, labai patogu  biggrin.gif

user posted image

labai grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 20, 13:49)
hmmmm  g.gif  būtent Nagavitoj ir pirkau , pas mane būtent toks teptukas, ir jis man begalo patogus, būtent šiam reikalui, nes priauginimų nedarau.
beje Packa man patikti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

O sitas teptukas tobulas, pati ji turiu. Pasaka.
Atsakyti