Packa, o pirmas prancuzas tai cia baltas toks su blizguciu?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 20, 14:17)
O šiaip yra dar lengvesnis būdas: kurį irgi dažnai naudoju.....
tiesiog nukerpu topo šerelius ir naudoju natūralių plaukelių gelio teptuką ir l. super
tiesiog nukerpu topo šerelius ir naudoju natūralių plaukelių gelio teptuką ir l. super
Buvau nagavitoj, sakiau apie problemą, sakė neturi teptukų. Aišku nustebau, kaip nagavitoj nėr tinkamų teptukų.
Tai gal nukreiptumėt kur kokio ieškot?
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 13:32)
Packa, o pirmas prancuzas tai cia baltas toks su blizguciu?
ne, pamirsau parasyt, cia Progel sidabrinis blizgutis
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 20, 13:40)
Liuks,ypac paskutiniai
aciu
QUOTE(Sense @ 2013 10 20, 14:42)
Buvau nagavitoj, sakiau apie problemą, sakė neturi teptukų. Aišku nustebau, kaip nagavitoj nėr tinkamų teptukų.
hmmmm būtent Nagavitoj ir pirkau , pas mane būtent toks teptukas, ir jis man begalo patogus, būtent šiam reikalui, nes priauginimų nedarau.
beje Packa man patikti
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 13:37)
as kalbu apie lakavima sau, o ne klientams, su klientais viskas gerai, gi lempa ne i jus atsukta , o i kliente, krc tikrai visos kaip sirses , isgerkit raminancios arbatos
Taimeris sugedo po poros lakavimu tai taip, ji pas mane visada ijungta kai pradedu lakuot
Taimeris sugedo po poros lakavimu tai taip, ji pas mane visada ijungta kai pradedu lakuot
na pati ir gerkit savo arbatas kad taip norit
paskutiniai naguciai labai patiko
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis Ir smailo linijai piešti labai patiko su dotsu, labai patogu
mascarra labai grazi linija
Dar kazkas buvo uzsimine, kad PN subegineja labai i odeles.. As pastebejau, kad PN matiniai lakiukai labai linke subegineti, bent jau man.. turi greitai suktis O tie, kurie su blizguciais - jokiu problemu
Dar kazkas buvo uzsimine, kad PN subegineja labai i odeles.. As pastebejau, kad PN matiniai lakiukai labai linke subegineti, bent jau man.. turi greitai suktis O tie, kurie su blizguciais - jokiu problemu
QUOTE(mascarra @ 2013 10 20, 15:05)
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis
super
QUOTE(Packa @ 2013 10 20, 14:13)
ikeliu temai paivairinti
Liuks
Man tai ta taupe model tokia idomi spalva, net nezinau grazi ar ne
Geras pastebejimas, kad PN emaliniai skysti, o su blizgiu tirstesni, man 5.4 net per tirstas buvo
QUOTE(mascarra @ 2013 10 20, 15:05)
Pabandžiau ant vieno gelinio nagučio prancūzišką ilgalaikio, nu labai patiko Dėjau 2sl HG Pink Smoothie ir 1sl Orly white tips. Patiko tas baltumas kaip "iš pieno" plaukęs, toks natūralesnis Ir smailo linijai piešti labai patiko su dotsu, labai patogu
labai grazu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 10 20, 13:49)
hmmmm būtent Nagavitoj ir pirkau , pas mane būtent toks teptukas, ir jis man begalo patogus, būtent šiam reikalui, nes priauginimų nedarau.
beje Packa man patikti
beje Packa man patikti
O sitas teptukas tobulas, pati ji turiu. Pasaka.