Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 08:57)
o jus nebukit tokia pikta , Sense meginu pagelbet ,o jauciuos lyg as  tuos serius pagadinau

As irgi nesupratau kodel mane taip uzsipuole,parasiau situacijos iseiti,o gavau lyg buciau pasauly sugriovus lotuliukas.gif tada iskart nuejau paziuret koks menulis,ir as neklydau-pilnatis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 08:57)

Oi, atsiprašau, jei pasirodžiau pikta.
Pikta aš ant šepetėlio ir pirkau iš merginos priemones, tai burnojaus ant savęs, kad bandžiau sutaupyt ir gal negeras priemones nusipirkau, na ir gal pilnatis dar veikia biggrin.gif
Lempa pas mane su taimeriu, šoneliu stovi, bet gal vistiek pakliudavo šviesos g.gif na nemaniau, kad jau tookios jautrios tos priemonės.

PN kelias spalvas nusipirkau. Lakavau su 9,12 3,8 tai visai padoriai, nesubėgdavo į šonus. Tik 9,12 ant minkstesnio nago, kai jis pasilankstydavo, atsirado įtrūkimai, ko nebūna su gelishu, jis elastingesnis.
O 8,10 nors ir nuo kraštelių tolėliau palikdavau, vistiek subėgdavo, tai lakavau tik po kelis nagus ir į lempą.

Na bet peržiūrėjau per nauja žinutes, kad niekur aš jūsų lilget neužsipuoliau ax.gif

ok, dar karta soriukas abiem po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 20 spalio 2013 - 10:59
sense, as nesakau kad uzsipuolet, siaip toks pyktis Jusu pasisakymuose veikia mirksiukas.gif o jei lempa salia ijungta tai tikrai tie spinduliai daeina, man pradzioj irgi atrode juokinga, bet pati dabar supratau kad juokaut negalima ir tikiuosi is siu komentaru kitos taip pat pasimokys.

Kas del PN tai man viena spalva labai bega 14.8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 11:11)
  o jei lempa salia ijungta tai tikrai tie spinduliai daeina,

g.gif o jūs be "taimerio" lakuojat? lempa pastoviai įjungta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 10 18, 23:37)
Renkuosi spalvas prancuziskam lakavimui. Pagrinda imsiu is IBD o dabar galvoju ka pasirinkti baltam galiukui g.gif  Visos esate isgyre Orly white tips, o kazin kaip tas Cream is IBD ? Kaina man skirusi dvigubai orly brangesnis, tai galvoju kuri rinktis?  g.gif  Gal kas ka patartu ax.gif

Girdejau jog IBI firmos geras baltas jog negeltonuoja.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 12:11)
sense, as nesakau kad uzsipuolet, siaip toks pyktis Jusu pasisakymuose veikia  mirksiukas.gif  o jei lempa salia ijungta tai tikrai tie spinduliai daeina, man pradzioj irgi atrode juokinga, bet pati dabar supratau kad juokaut negalima ir tikiuosi is siu komentaru kitos taip pat pasimokys.

Kas del PN tai man viena spalva labai bega 14.8 4u.gif

tai kaip tada jus siulot lakuot?????? kol lempa isjungta? tai kai klijente viena ranka laiko laukt? tai po 3 h uztruksi su viena
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 20, 13:27)
tai kaip tada jus siulot lakuot?????? kol lempa isjungta? tai kai klijente viena ranka laiko laukt? tai po 3 h uztruksi su viena

as kalbu apie lakavima sau, o ne klientams, su klientais viskas gerai, gi lempa ne i jus atsukta , o i kliente, krc tikrai visos kaip sirses , isgerkit raminancios arbatos 4u.gif

Taimeris sugedo po poros lakavimu tai taip, ji pas mane visada ijungta kai pradedu lakuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 20, 12:27)

As pvz., kai lempa dirba, pridengiu ja mazu ranksluostuku, kad nesviestu laukan. Ar tai tiktu lakuojant klientei, nezinau...
Atsakyti
as tai kai sau lakuoju, tiesiog lempa nusukus laikau, kita ranka lakuojant keiciu lempos padeti wink.gif
Atsakyti
ikeliu temai paivairinti 4u.gif biggrin.gif

Baltas Gelaq 1 sluoksnis
user posted image

HG Taupe model 3 sluoksniai + stampukas

user posted image

PN 9,12 Emi juodas ir folija (manikiuras ir forma klienties)
user posted image

Atsakyti
Baikit pyktis.... Gyvenkime draugiškai anot katino liopoldo mirksiukas.gif 4u.gif

o jei rimtai man ir taip dažnai būna, tai aš į cleanserį arba removerį pamerkiu keliom sekundėm ir su mediniu pagaliuku švelniai "iššukuoju" tą teptuką ir taip atlikdama kelis kartus, praplovimus ir vėl naudoju jį sėkmingai, bet tada erzina doh.gif kol teptukas prisiskverbia topo skysčio tai iki to būna nemažai burbuliukų doh.gif
tik būtinai su mediniu pagaliuku, na ta apelsinmedžio lazdele, nes jei su metaliniu tai susigarbanos šereliai (kaip su žirklėm braukiant per ploną popierių pasidaro garbanėlės) patikėkit išbandytas variantas.

O šiaip yra dar lengvesnis būdas: kurį irgi dažnai naudoju.....
tiesiog nukerpu topo šerelius ir naudoju natūralių plaukelių gelio teptuką ir l. super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 20 spalio 2013 - 13:17
QUOTE(lilget @ 2013 10 20, 12:37)
Taimeris sugedo po poros lakavimu tai taip, ji pas mane visada ijungta kai pradedu lakuot  tongue.gif

aišku smile.gif
Atsakyti