QUOTE(Šarka-Li @ 2013 10 24, 08:33)
Labas rytas. Vakar dariausi kremą vėlai vakare. Matyt galva nebedirbo kai buvau įdėjusi kremo receptą su 5g emulsinio vaško, sakėt per daug, reiktų apie 1,5g, tai aš supratau, jog ne iš tos skilties parašiau ta 5g ir žodžiu kai dariau kremą, plaku plaku, o jis man nesusiplaka normaliai, toks skystas. Paskui jau kai gulėjau lovoje atėjo nušvietimas, ir supratau savo klaidą. Paskaičiavau kiek reikia pagal mano kiekį ir pridėjau dabar Olivem1000. Susiplakė lyg ir normaliai, jeigu daugiau nieko nenutiks. Dabar klausimas - tepantis jis taip sunkiai bozojasi, nežinau kaip apibūdinti. Bet paskui susigeria,išsitepa. Ir su anuo kremu man taip buvo. Tai kame čia esmė, ar kažką blogai darau, ar per daug kremo ant veido užtepu?
Esate kalbėjusios apie prolipid141, kur jo yra pirkti, AZ berods tokio neaptikau. Dar su juo nedarysiu, tik šiaip smalsauju.
Esate kalbėjusios apie prolipid141, kur jo yra pirkti, AZ berods tokio neaptikau. Dar su juo nedarysiu, tik šiaip smalsauju.
Jūs pirmiausia išmokit su paprastesniais emulsikliais dirbti, spėsit dar prolipido nusipirkti:)
Šiaip jūsų kremo proporcijos greičiausiai bus nevykusios, jei kremas nesusijungia..o buzojasi dėl to, kad per daug emulsiklio, manau. Šiaip AZ puslapy yra nemažai nesunkių kremo receptų, kur viskas suskaičiuota ir pačiai nieko išradinėti nereikia. Pabandykit pasigaminti pagal nurodymus, kad žinotumėt kaip ir kas turi jungtis, tada jau ir su pačios sukonstruotu receptu viskas paprasčiau vyks