QUOTE(Saulė/Guoda @ 2014 02 07, 19:05)
Tiesiog bandyk pati, nes niekas tau tiksliai nepasakys ( juk reikia pilnai išnagrinėti sudėtį , proc. ir .t.t.)
Ir dar kreipiuosi į visas dalyves ( ypač "senesnes" raganas)
ar jau nieko negaminat, ar nusibodo rašyti?
pasigendu receptų, įspūdžių apie pavykusius/nepavykusisu gaminius, apie naujus nusipirktus komponentus ir pan.
Nes dabar jau čia liko tik mokyklėlė pradedantiems kremų gamintojams
Gaminam gaminam:) Tik vos spėju perskaityt postus, apie rašymą jau sunkiai besigauna pagalvot:)
Aš kol kas džiaugiuosi Ice ir lecitino deriniu..beje, atradau šalavijo eterinį, tai džiaugiuosi ir nuo kvapo, ir nuo poveikio mano kaprizingai odai.
Vis dar bandau susidraugauti su prolipidu, bet man labai lengvi kremukai su juo gaunasi, norisi daugiau drėkinimo, maitinimo..na iki vasaros dar suregsiu ką nors:)
Papildyta:
QUOTE(redazuka @ 2014 02 07, 21:07)
Aš tai dabar eksperimentuoju su AZ emulsikliu " Alyvuogiu apsauga". Nelabai jis man tinka, bet bandau pritaikyti. Traukia, sausina odą, nors pagal visą teoriją turėtų būti visokeriopa apsauga. Iki šiol apsaugai nuo šalčio naudodavau riebius kremus su emulsikliu Nr2 arba sviestų - aliejų mišinius ir jie visai tikdavo.
Panašu, kad teks grįžti prie senų receptų.
Taip pat noriu reabilituoti AZ naująją šampūno bazę. Kuo ilgiau naudoju, tuo labiau patinka
O man kremai su Olive protection kaip tik tokie riebūs gaunasi..nepatiko veidui visiškai, tai rankas sutepdavau:)
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2014 02 08, 22:51)
sampuna naudoju
pagal astos recepta tik gerokai pasikeitus pagal save bet kiekviena karta vis keiciu hidrolatus ,aliejus,miltelius tai man labai tinka/patinka nieko ateiti negalvosiu ir nebandysiu naujo
maziams sumakalavau is tos naujo bazes bet, jie be nuomonės šituo klausimu dar
kad tik butu kuo pasitepti ar tai veida ar tai lūpas nepamiršta
O aš jau seniai savąjį šampūną bedariau..
reiks susimakaluot ir man, tik kad priedai plaukams senka..
Papildyta:
QUOTE(krepsyte @ 2014 02 10, 08:37)
Alioniukas rašė, kad negalima lecitino ilgai naudoti, nes jis turi įtakos porų išsiplėtimui... kažkaip taip panašiai. Kadangi mano poros linkusios plėstis, tai šitas momentas ir užstrigo
Šit kaip..na tada reiks šiltėjant orams prolipidą jaukintis