QUOTE(Saulė/Guoda @ 2014 02 07, 22:53)
Taip, apie tą naują.Priedus dėjau pagal AZ psl. prie šitos bazės nurodytus receptus. Plaukai mano rieboki, anksčiau plaudavau kas antrą dieną, dabar - 2 kartus per savaitę, galvos oda normali. Šiandien ryte ploviau, dabar kai plaukai sausi, tai jei pakankamai slidūs ir blizga, ir tikrai neriebūs ( tikriausiai jau per daug neriebūs), bet mane glumina tas "pakuliškumas", kai būna tik išplovus, tikrai čia negeras požymis.
Iš jau paruoštų naudojimui tik 2 pas juos yra - Base lavante ( nesu bandžiusi) ir šita(base shampooing neutre - šampūninė).
O kiti - putokliai, kuriuos reikai maišyti. Iki šiol dariau iš jų, nes šeimoj ne visiems patinka mano šampūninis muilas. Karts nuo karto ir pati išsiplaudavau su tokiais šampūnais. Visgi geriausiai tiko iš to nelabai geriečio SCS su trupučiu Sodium lauroyl sarcosinate ir kitų gėrybių. Buvau apsidžiaugusi, kad naujovė bus gerai, bet , atrodo, labai išsausina plaukus. Reikės pabandyti įmaišyti kažko slidumui.
O kokius priedus esi išbandžiusi ir apsunkimo plaukus?
Iš jau paruoštų naudojimui tik 2 pas juos yra - Base lavante ( nesu bandžiusi) ir šita(base shampooing neutre - šampūninė).
O kiti - putokliai, kuriuos reikai maišyti. Iki šiol dariau iš jų, nes šeimoj ne visiems patinka mano šampūninis muilas. Karts nuo karto ir pati išsiplaudavau su tokiais šampūnais. Visgi geriausiai tiko iš to nelabai geriečio SCS su trupučiu Sodium lauroyl sarcosinate ir kitų gėrybių. Buvau apsidžiaugusi, kad naujovė bus gerai, bet , atrodo, labai išsausina plaukus. Reikės pabandyti įmaišyti kažko slidumui.
O kokius priedus esi išbandžiusi ir apsunkimo plaukus?
Nu va, subarei ir atgijo diskusija .
Ir aš labai apsidžiaugiau ir bazių susimaišiusi keletą šampūnų, bet jau grįšiu prie šampūnmuilio, nėra geriau. Norsir ph aukštesnis, mano galvos odai labiau patinka su juo plautis ir rūgštų balzamą naudoti. Nuo bazinių šampūnų pradžioje plaukai super buvo, vėliau matyt, kaip ir Saulei/Guodai viskas išsiplovė per daug, net sausų pleiskanų ėmė rastis, nors ir drėkiklių pridedu
Tiesa, vaikams tik su babassu ir consistence dariau, tai tas ir man lyg geriau, bet greit susiriebaluoja šaknys.
Dėl emulsiklių - man montanov 68 labai lipnus jautėsi ant veido, o prolipidas - labai įnoringas ir nepajutau aš kažkokio stebuklo. Dienai man patinka kremus su spalva naudoti, į tokius dedu ir cinko oksido, ir kitų miltelių, artėja vasara, taigi reikia emulsiklio draugaujančio su mineraliniais milteliais. Matysiu kas išeis ir pasipasakosiu