QUOTE(redazuka @ 2014 02 07, 21:07)
Aš tai dabar eksperimentuoju su AZ emulsikliu " Alyvuogiu apsauga". Nelabai jis man tinka, bet bandau pritaikyti. Traukia, sausina odą, nors pagal visą teoriją turėtų būti visokeriopa apsauga.
Taip pat noriu reabilituoti AZ naująją šampūno bazę. Kuo ilgiau naudoju, tuo labiau patinka
OP ir man sunkiai pasiduoda, šiemet kai šalčiai buvo trumpai, net ir nemaišiau su ja. O sausumo pojūtis tikrai nuo šio emulsiklio yra, ir nėra kaip įmaišyti daugiau drėkiklių
, reikia labai kruopščiai aliejus sau tinkamus paskaičiuoti, tada neblogai.
O aš jau pradedu kritiką šampūno bazei, nors pirma išgyriau - naudoju kelinta savaitė, papildomai įmaišyta honequatas, D-pantenolis, LS( kaip jie patys rekomenduoja), ir ką - pradėjo plaukus gadinti (šiandien išplovus buvo kaip pakulos, išgelbėjo mano kondicionierius su visokiom gėrybėm). Jei be kondicionieriaus plauti, tai šlapi tiesiog neiššukuojami, kai išdžiūsta - normaliai, gal pirmą kartą šukuojant būna pasivėlę. bet matyt labai stipriai išplauna ne tik nešvarumus ir dulkes, bet visas plaukus padengiančias plėveles, reikės nenaudoti pastoviai, dabar grįšiu prie savo muilo
dar parašysiu apie dalyvių aktyvumą - kažkas klausė , kodėl neatsidaro kažkurios temos rusiškuose forumuose. o gi todėl, kad reikia būti aktyviems: parašei 20 žinučių su savo mintimis atvirose temose, tada įsileis ir toliau, nebedalyvauji, ir vėl uždaro. Aišku, čia jau man juokinga ir perdėtai atrodo, nes ką gali naujas žmogus labai daug parašyti be savęs pristatymo ir klausimų apie iškilusius neaiškumus.
Bet pas mus jau pasidarė nebeįdomu, nes merginos nerašo, o tik tyliai pasiskaito, kuo toliau tuo mažiau naujų žinučių
. Taip ir visai numirs temelė