QUOTE(buda @ 2014 01 09, 14:47)
Sveikos,gal kuri gaminosi mineraline pudra,ka patartumet naudoti kaip pagrindini uzpilda?As galvoju maisyti titano,cinko oksidus,gal balto moliu siek tiek,bet nezinau,ka naudoti geresniam maskavimui ir matiskumui isgauti?
Dabar AZ labai daug naujienų: tinka silicos mikrosferos, sericitas (iki 60%), yra puder de lumiere. Silicos ir mikrosferų turi ir kitos parduotuvės, tik nežinau, ar Lietuvoj yra
Kai parsisiųsiu, maišysiu, iki šiol bandžiau tik mažus kiekius, bet tikrai patiko
Aš dar dėjau tikrų perlų ir šilko miltelių ir, aišku, oksidų atspalviui).
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2014 01 09, 10:37)
tai vat aš ir turiu omenyje, kad vienoms reikia švelnesnio šveitimo, kitoms - grubesnio, tai aš dėl to grubesnio ir užklausiau.
Dėl kokios priežasties nori grubaus šveitimo? Veido odą reikia atsargiai šveisti ir retai, nes žmogui per gyvenimą yra užprogramuota kiek kartų pasikeičia ląstelės, tame tarpe ir veido odos, o pilinguojant pasiketimą padarai nenumatytą, tada "užprogramuotų" mažiau lieka
Gal riebesnei odai tinkamesnis būtų rūgštinis pilingas (su AHA ar kokiom kitom rūgštimis).
Dar toks paprastas yra - su geriama soda ir labai smulkia jūros druska, ir nieko makaluoti nereikia.