Sveikos seniai matytos
Ech, nereikia norėti visoms atsakyti... parašiau ilgiausią gromatą ir pradanginau.
Dėl šampūno vaikui - surfaktantus derina kelių rūšių nes ne visi gerai putoja, kurie gerai putoja dažnai labiau sausina, todėl mišinyje galima išnaudot visų privalumus ir nuglostyti trūkumus. Būna pirkti gatavų mišinių, bet man atvirai sakant nepatiko kur turėjau. Patiko intymios higienos gelis, kartoju pagal
šitą receptą, galiu juo ir veidą prausti, labai švelnus. Su surfaktantais gerai kad galima sureguliuoti pH, ir labai svarbu tai padaryti.
Dėl indelio - nekelia man problemų išplauti, jei riebalai sunkiai atsiplauna, reikia pamerkt karštame vandenyuje su soda ir indų plovikliu. Fairy ima viską, bet toks pas mane tik garaže.
O nuo natūralaus taip nenusiplauna?
Šarka-Li, neatidaro nuorodos, bet radau uogų toniką su alkoholiu. Galiu pasakyti tik tiek, kad jei gaminys riebiai odai, tai juk būna žmonių kurie nori to pasausinimo. Nesvarbu, kad odai negerai, argi visi apie tai galvoja... Ten matyt alkoholis kaip konservantas ar konservavimo sistemos dalis, ir jo tikrai daugiau nei 1 procentas. Kiek - gamintojo paslaptis. Su alkoholio matuokliu būtų galima pamatuoti, dabar būna ūkinėse pirkti prie įrankių vyno gamybai... Toliau parašysiu kitą laišką. Bais gaila kai dingsta.