QUOTE(Rima44 @ 2013 11 15, 22:39)
Prolipid dedu 5%, o HAG naudoju savo gamybos (mylimiausios kaštonų, liepų žiedų, levandų).
Galima naudoti ir glicerinines ištraukas. Nežinau, kur jūs perkate prekes kosmetikos gamybai, gan didelis glicerininių ištraukų pasirinkimas yra ir AZ
http://www.aroma-zon...es.asp#cerisierAčiū už informaciją. Dar su ištraukom nėra tekę gaminti
o pirkau paskutinį kartą iš AZ taip pat. Visgi nusprendžiau, kad kažkas ne taip. Bet nežinau, ar prolipid čia kaltas. Tie oro burbuliukai susidaro ir permaišius kremą. Bet apksritai, man mano paskutinysis kremas nepatiko dar ir iš kvapo (aš ea kolkas neprisipirkus, tad vos vieną kitą teturiu, nededu kolkas jų į savo kremus). Nusprendžiau, kad man galėjo nepatikti spanguolių miltelių kvapas. Ir kremas toks vėl "su skylutėm", aliejaus kažkiek ant viršaus vakar užmačiau, na toks ne koks
kažkada seniau kai dariau du skirtingus kremus anytai ir tetai tai jie puikiausi, vakar žiūrėjau. O mano man nepatinka. Tuos kremus dariau su Olivem, ir ne su hialiurono r., o su kofermentu Q10, gal HR kažkaip netinka, ar man su ja nesigauna, net nežinau. Reikės tą susitepti kojoms kokioms, o naują pasigaminti veidui.
Tiesa, aš dar su klausimu. Radau užsirašiusi tokį kremą RANKOMS, (nes labai reikia rankų kremo recepto o nieko neatsirenku su savo turimais produktais, vis ko trūksta ar panašiai, jaučiu teks perkurti), taigi:
Sezamų al.
Kanapių al.
Sviestmedis
Kakavos sv.
Šilkas
Glicerinas
Vit e
Cosgard
kavos ea
benzoino ea
Neturiu nei šilko, nei paminėtų EA, o ir glicerino neturiu, tik pantenolio. Gal galėčiau gaminti ir be jų? Kaip manote?
O kojoms, irgi ieškau ko nors paprasto bet ne prasto