Kol kas ir aš ketinu tik hidrolatą daryti, bet norisi įsigyti universalesnį (jei įmanomą) alembiką, jei užsimanyčiau eterinio, vis tik kaina nemaža. Rusų forumuose rašo, kad reikalinga papildomai "florentietiškoji kolba", tai su jos pagalba galima atskirti aliejuką.
Pirkimui išsirinkau iš latviško psl. ir galvoju apie Kvapų namus. Jei iš Rygos siųsti tai gaunasi panašiai kaip KN kaina, nebent susitarti kad pristatytų į Liepojos parduotuvę, tai iki ten nuvažiuočiau pati. pastaruoju atveju irgi sutaupyčiau tik apie 70 Lt. Ko gero gundysiuos iš KN. Ar tyrit atsiliepimų apie jų alembikus?
Aš tai nesuprantu gerai dar, kas tiek CO2 ekstraktai, gal galėtumėte pasakyti, kuom jie skirasi tarkim nuo kokio aktyvo?
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 11 03, 14:01)
Aš tai nesuprantu gerai dar, kas tiek CO2 ekstraktai, gal galėtumėte pasakyti, kuom jie skirasi tarkim nuo kokio aktyvo?
http://aromata.lt/ko...strahavimo-budu
QUOTE(zydrem @ 2013 11 03, 15:48)
Ačiū ?
Beje, ar galima sviestmedžio aliejų pakeisti sviestmedžio/taumedžio sviestu?
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 11 03, 15:02)
Ačiū ?
as tik taukmedi naudoju bet manau kad galima o kokiam recete nori keisti
QUOTE(Šarka-Li @ 2013 11 03, 15:36)
Šitame. Turiu tik taukmedį. Ir neturiu biosol, bet turiu bisabolol. ir arbatmedžio EA neturiu berods.
as toki receptuka visa laika darydavau su taukmedziu
dar karta pakartoju kad tas biosol yra KONSERVANTAS
jei tai vaikucui bus tepama galima levandu ilasinti ,bisabolis ir nepakenks ,patarimas saltame vandenyje geriau isimaiso esterdecukre
Ar esate dariusios masazui skirtas zvakes (is AZ). Pasiteisines dalykas?
QUOTE(zydrem @ 2013 11 03, 20:53)
as toki receptuka visa laika darydavau su taukmedziu
jei tai vaikucui bus tepama galima levandu ilasinti ,bisabolis ir nepakenks ,patarimas saltame vandenyje geriau isimaiso esterdecukre
Aciu uz patarimus. pavyko puikiai
QUOTE(zydrem @ 2013 11 03, 16:05)
as tik taukmedi naudoju bet manau kad galima o kokiam recete nori keisti
Merginos, ką vadinate sviestmedžiu ir ką taukmedžiu?
Aš bent žinau, kad sviestmedis - lot. Butyrospermum parkii, arba karite, shea; taukmedis - lot. Shorea robusta arba sal.
Gal kitaip vadinate?
Aš visuomet maniau, kad Taukmedis ir sviestmedis tai vienas ir tas pats aliejus.
QUOTE(redazuka @ 2013 11 04, 11:15)
Aš visuomet maniau, kad Taukmedis ir sviestmedis tai vienas ir tas pats aliejus.
Taip tik skirtingai vadina. Kaip supratau cia klausimas buvo del aliejaus pakeitimo sviestu