QUOTE(egliosha @ 2014 04 11, 12:57)
tikėjausi bent pirkinių maišelį su pinigine įsidėt su vaiku į lauką einant bet ten vaikiškas tašiukas.
tiesiog draugiškai kitas įspėjau
šiaip paskutiniais metais tikrai labai suprastėjo siūlomų prekių kokybė, priima visokius neaiškius kinišku pigiu fuflo prekiaujančius pardavėjus. grupiniu ir beta dar kažkiek pasitikėjau, bet visi paskutiniai pirkiniai nuvylė, nesuprantu ko aš ten belendu žiūrėt
ką verta pirkti, tai nebent kokį kuponą picerijai, bet ir tų jau nekažin kiek teišmeta...
tiesiog draugiškai kitas įspėjau
šiaip paskutiniais metais tikrai labai suprastėjo siūlomų prekių kokybė, priima visokius neaiškius kinišku pigiu fuflo prekiaujančius pardavėjus. grupiniu ir beta dar kažkiek pasitikėjau, bet visi paskutiniai pirkiniai nuvylė, nesuprantu ko aš ten belendu žiūrėt
ką verta pirkti, tai nebent kokį kuponą picerijai, bet ir tų jau nekažin kiek teišmeta...
Aš kiek pastebėjau, tai tik atsidariusios picerijos daro nuolaidas. O jau turinčios bent kiek klientų - ne. Teko tik vieną piceriją matyt kartojančią akciją gal po kokių 6 mėn., bet aišku kodėl, jų picos buvo tragiškos...
Daiktų nebeperku po šlepečių įsigijimo