sveikos moterys ir merginos,
gal yra kas nors is jusu, kuri pirkot savaitgalio kelialapi su pramogomis i TYLOS VILA palangoje? ar jums lengvai pavyko panaudot ta kupona? ar neturejot bedu su datu rezervacijom? o gal kuri susigrazinot pinigus? mes man tai jau jie uzkniso negyvai - i laiskus neatrasineja, prisiskambint sunku, prisiskambinus kalba nemandagiai, vietu niekada neturi. realiai nors kuponas galioja beveik 5 men, jie man pasiule tik 1 laisva data, kurie man kaip tycia netiko. paskambinus siulo kas treciadieni jiems skambinet ir teirautis, ar neatliko laisvu kambariu kam nors atsisakius. nesamone kazkokia. kupono galiojimas baigiasi geguzes 1, o jie nesiulo absoliuciai jokiu sprendimu.
siandien parasiau laiska i beta, tai ieskau, gal dar kas nors susidure su panasiom problemom, butu lengviau gal tada su beta kazkokio kompromiso ieskot.
siaip eilini kart issiduriu su tais grupiniais portalais. kiek prekiu negauta, atostogos vienos sugadintos (cia tas liudnai pagarsejes lenku kelioniu operatorius, kuris kone paskutine savaite atsauke skrydi, ir nors ir grazino pinigus, bet gi taip lengvai nebesusiplanuosi atostogu iki ju likus kelioms dienoms).
apie savaitgalius kurortuose tai irgi kaip pataikysi - puikiai atitiko aprasyma tik latvijoj viesbutis, kitur duoda pati baisiausia kambari uz tuos kuponus.
bet va gyveni zmogus ir vis ant to pacio greblo laipai