6 tema
Papildyta:
Apie grožio paslaugas, pirktas akcijų metu, diskutuojam čia.
https://beta.lt/ukis...ini?show_more=2
13,89 Lt už 19,79 Lt vertės trijų skirtingų rūšių kaimiškų saldaus pieno sūrių (po 250 g) rinkinį
Sūriai tai visai skanūs, bet turėjo būti visi po 250 gr maždaug, o tie rūkyti, kurie bent man skaniausi, vos 150 gr siekė, bendrą svorį kompensavo kiti
13,89 Lt už 19,79 Lt vertės trijų skirtingų rūšių kaimiškų saldaus pieno sūrių (po 250 g) rinkinį
Sūriai tai visai skanūs, bet turėjo būti visi po 250 gr maždaug, o tie rūkyti, kurie bent man skaniausi, vos 150 gr siekė, bendrą svorį kompensavo kiti
QUOTE( 16:10)
Man kilo klausimas, gal kas turite PEST REPELLING AID kenkėjams atbaidyti:
Butent tokio neturiu bet labai panasu nusipirkau Senukuose su nuolaida apie 21-24 Lt nuo uodu . Efekto jokio, visiskai su draugais juokavome, nebent kiekvienam uoda primusti tuo aparaciuku
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 10 14, 17:01)
Butent tokio neturiu bet labai panasu nusipirkau Senukuose su nuolaida apie 21-24 Lt nuo uodu . Efekto jokio, visiskai su draugais juokavome, nebent kiekvienam uoda primusti tuo aparaciuku
Ideja
Kažkas ankstesnėj temoj domėjosi daiktų laikymo dėžėmis. Nuo rytojaus maximoj tų dėžių du vienetai (!) 32x25x18 cm 6,99 Lt, 42x32x32 cm 11,99 Lt. Tai perpus pigiau, nei siūlė grupiniuose.
9 psl. http://www.raskakcij...ju-leidinys.htm
Reiks gal rytoj palėkt į "motušę" maximą.
9 psl. http://www.raskakcij...ju-leidinys.htm
Reiks gal rytoj palėkt į "motušę" maximą.
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 10 14, 17:01)
labai panasu nusipirkau Senukuose su nuolaida apie 21-24 Lt nuo uodu .
O ten irgi bangas ale skleidžiantis?
Nes yra būtent nuo uodų - skleidžiantys atbaidantį kvapą (irgi kišasi į rozetę). Tokių iš principo ir įsitikinimų nepirkčiau - ir taip pakanka aplinkoje prisikvėpuoti įvairių kenksmingų medžiagų
Siandien uzejau i veterinarija, tai skiepu kaina sunims, katems 55-60 lt, tai grizus pasiskambinau i sia veterinarija. Pakalbejau ir nupirkau skiepa uz 29 lt. Uz 10 dienu eisiu skiepyt.
akcija veterinarijoje
akcija veterinarijoje
QUOTE(klopedija @ 2013 10 14, 17:31)
Kažkas ankstesnėj temoj domėjosi daiktų laikymo dėžėmis. Nuo rytojaus maximoj tų dėžių du vienetai (!) 32x25x18 cm 6,99 Lt, 42x32x32 cm 11,99 Lt. Tai perpus pigiau, nei siūlė grupiniuose.
9 psl.
9 psl.
Va, as ir sakiau, kad Maximoj maciau Bet kaina superine
Merginos, kazkada maciau per beta.lt berods nuolaidas tokiom prekem. Nezinote, gal kur galima pigiau isigyti? arba gal akcija kur yra? Aciu
QUOTE(klopedija @ 2013 10 14, 17:31)
maximoj tų dėžių du vienetai (!) 32x25x18 cm 6,99 Lt, 42x32x32 cm 11,99 Lt. Tai perpus pigiau, nei siūlė grupiniuose.
Na, nusipirkau tų dėžių. Eilinės kartoninės dėžės, nepasakyčiau, kad labai tvirtos ir kokybiškos. Kaip už 3,5 Lt pakenčiama. Bet kokių 7-9 Lt tikrai nevertos. Geriau jau pašte nusipirkti siuntinių dėžių.
Kazka tokio esu maciusi Ermitaze Vilniuje. Bet tai buvo senokai.
QUOTE(I.J. @ 2013 10 15, 10:46)
Merginos, kazkada maciau per beta.lt berods nuolaidas tokiom prekem. Nezinote, gal kur galima pigiau isigyti? arba gal akcija kur yra? Aciu