labas vakaras,
atidariau snaigių karpymo sezoną
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 10 24, 19:43)
bandziau pries kelias dienas, tai per 10 min nutraukiau 90 ml, tai kazkiek manau patrauksiu. ryt nusipirksiu maisiuku mp saldymui ir tikiuos viskas bus gerai, nes nenoriu dar nutraukt mp ar maisyt su misinuku.
viskas bus gerai
QUOTE(Buzikas @ 2013 10 25, 18:46)
šiaip daug čia jau merginos privardino, aš asmeniškai jei tik yra galimybė eičiau vienur kitur gyvai pasičiupinėt, ir radus kas patinka kainas tada gali sulygint jau ir online ir žiūrėt kas geriau apsimoka. Mes kai rinkomės tai kažkaip iškart buvom nusitaikę į dvivietį ateitį tai labai sumažino pasirinkimą, kad kaip ir palengvino darbą, nes jei tiesiog vienam vaikučiui rinktis, tai to pasirinkimo nežmoniškai daug, man gal ir perdaug jau
QUOTE(asta30a @ 2013 10 26, 14:37)
230 e ne max, o aplamai tiek bemokes. Nebebus min ar max, tiesiog 230 e. Ir kai skaiciau, tai supratau, kad tik naujom pretendentem :-) . Ta prasme, tik tom, kurios prades gauti nuo 2014 m... Toms, kurios jau gauna ar prades gauti iki naujuju metu - nesikeis iki materniti pabaigos :-) ... Bent jau taip supratau as, gal kitos mamytes mane pataisys...
joo.. naujas nėštukes truputį nuskriaus su pinigais