laba vakarėlį, kaip gyvuojat?
čia įmetu savo žinutę iš senos temos, jei kartais liko nepastebėta ir jei kam nors kas nors reikalinga:
QUOTE(munyt @ 2013 10 16, 16:51)
šiandien mb nusivežė mažąją paskiepyt ir grįžo su 'goodies bag" iš familiesfirst.ie. Neblogų ten smulkmeniukų ten yra, tik, kad man jų pusės nereikia, o kiti jau ir per vėlai atėję (laukimosi etapui labiau skirti), tai surašysiu ką turiu, jei kam reikia galiu atiduot:
* the baby book - aprašyta kiekviena nėštumo savaitė ir apačioje dar yra vietos savo pastaboms/užrašams
* 2 MAM tiūtės (0-2 mėn)
* Pregnacare vitaminai 7 dienom
* Bepanthen kremo nuo strijų mėginukas
* CaldeSpray for Nappy Rash (purškiamas 15ml)
* Comfort skalbinių minkštiklio mėginukas
* 6 Bepanthen Nappy Care kremo mėginukas 3.5g (5 iš jų galiojimo laikas baigiasi 2014 vasarį - šituos turiu užsilikusius iš seniau)
* ta proga galiu atiduot ir atlikusius 5 Multi-Mam kompresiukus
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 10 23, 22:50)
Nu supratau jau. Nzn ka daryt reiks. prasysiu darbdavio papildomai 10 minuciu per pirma pertraukele, o per pietus spesiu ir taip manau nusitraukt. kad arciau butu tai atvestu vyras i darba ma iuke, o dar blyn. nu kaip nors
. Galvoju dar ar nakti dirbt, ar i diena prasytis.
jei turi galimybę dirbt naktį, tai aš turbūt žiūrėčiau kada darbe mažiau busy, tada gal ir darbdavys noriau duos tas ekstra pertraukėles. O tu jau bandei nusitraukinėt? aš su didžiaja planavau, kai reikėjo grįšt į darbą, bet nepasiteisino, nes per kokia 30min viso labo gal 30ml teištraukdavau, ko net vienam maitinimui neužtektų, o kur jau visa diena
bet kadangi darbas netoli tai mb ir atvežinėdavo mergytę pamaitinimui pas mane.