Labas rytas,
vakar vakarienei valgiau tik sriubą. šiandien turėjo būti pirma rimta dietos diena, deja, užgavėnės ir darbe buvau priversta paragauti skirtingų blynų kelis. Kažkaip labai nesinori prieš bendradarbius aiškinits.bet daugiau jokių pražangų, pietums tik sriubytė bus, vakarienei taip pat
Idomu, ar galima vietoj pomidoru deti morku? Ar geriau vengt bet kokiu variaciju?
Na ka, vakar valgiau daaaug sriubos, suvalgiau tris obuolius ir maza gabaleli ananaso, svarstykles siandien rodo minus 500 g. Mazoka, tikejausi daugiau Vakar saltis puse dienos krete, siandien ryte is lovos islipus dar ilgai svaigo galva, po duso dar sedejau ant vonios krasto, nes neturejau jegu atsistot Tik toks menkas rezultatas po tokiu kanciu Siandien dar laikausi toliau, ziuresiu ryt, bet lygiai taip pat svori galima numesti ir valgant normalu maista tik mazesniais kiekiais.
agnelaM - tinka įvairios variacijos. Pacituosiu gyd. Taunytę "400 gr. pomidorų, pusė didelio kopūsto, 3-4 didelės morkos, 5-6 didelės svogūno galvos, petražolių šaknis, pora saldžiųjų paprikų. Į vandenį dedame 6 sultinio kubelius, sojų padažo,prieskonių pagardinti ir visas susmulkintas daržoves, virti apie vieną valandą ir valgyti kiek norime ir kada norime..."
Kai sau verdu sriubą, renkuosi dažniausiai iš to, ką turiu šaldytuve. Vietoj pomidorų pilu pastą (ne padažą), o jei dedu juos, tuomet prieš tai nuplikinu ir nulupu odeles. Vietoj petražolių šaknies dedu saliero šaknies (bet nuo jos būna sriuba saldoka)... Vienu žo - daržoves renkuosi pagal nuotaiką. Žinau, kad nuo paprikos skrandį skauda, tai vengiu.
*Aurora* - labai keista, kodėl taip reaguoja organizmas? Tavo KMI normos ribose, tad tikėtis labai didelių pokyčių nereikia. Minus 500 gr. jau labai gerai. Per 7 d. bendras rezultatas kitaip žiūrėsis. Dėl galvos svaigimo, silpnumo... Ar nėra kokių sveikatos problemų? Gal yra poreikis kasdien šlamšti saldumynus? Jei šis mitybos planas šitaip vargina, tuomet jis tikrai ne tau.
dajnuze būtent dėl tų blynų ir aš pradėsiu tik rytoj iškrovauti
mamuke68 kaip rezultatas?
Kai sau verdu sriubą, renkuosi dažniausiai iš to, ką turiu šaldytuve. Vietoj pomidorų pilu pastą (ne padažą), o jei dedu juos, tuomet prieš tai nuplikinu ir nulupu odeles. Vietoj petražolių šaknies dedu saliero šaknies (bet nuo jos būna sriuba saldoka)... Vienu žo - daržoves renkuosi pagal nuotaiką. Žinau, kad nuo paprikos skrandį skauda, tai vengiu.
*Aurora* - labai keista, kodėl taip reaguoja organizmas? Tavo KMI normos ribose, tad tikėtis labai didelių pokyčių nereikia. Minus 500 gr. jau labai gerai. Per 7 d. bendras rezultatas kitaip žiūrėsis. Dėl galvos svaigimo, silpnumo... Ar nėra kokių sveikatos problemų? Gal yra poreikis kasdien šlamšti saldumynus? Jei šis mitybos planas šitaip vargina, tuomet jis tikrai ne tau.
dajnuze būtent dėl tų blynų ir aš pradėsiu tik rytoj iškrovauti
mamuke68 kaip rezultatas?
QUOTE(eling @ 2014 03 04, 16:13)
Kad man minus 500 gramu nukrenta ir siaip vakarais neuzkandziaujant, uztenka nuo 20 valandos nevalgyt nieko (miegot einu 1 nakties) ir to puskilio nebelieka kita ryta, tai tikrai tikejausi geresnio rezultato po visos dienos dietinimosi. Delcios dietos laikantis arba grikiu man per pirma diena nukrenta virs kilogramo, o cia tik 500 g
Problemu su sveikata neturiu, bet saldumynus valgiau pries tai kas dien, matyt cukraus kiekis kraujyje taip nukrenta, kad net silpna rytais buna
Ziuresiu ka parodys ryt svarstykles, jei irgi tik minus 500 g tai as tiek pat galiu numest valgydama VISKA mazesnemis porcijomis ir net saldumynu neatsisakant, zodziu neskriaudziant saves.
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 04, 19:05)
Įžvelk gerąją pusę - mažiau valgydama paprastai nebūtum prasivaliusi, o dabar ir aptuštėjusi ir numetusi - 2in1 O silpnumai gali būti ir abstinencijos požymiai, jei turi priklausomybę saldumynams (vartoji kasdien)
Mergaitės, nepamirškite gerti kuo daugiau vandens. O žarnyno problemas puikiai išsprendžia ryte suvalgyti 1-2 kiviai.
QUOTE(eling @ 2014 03 04, 22:18)
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 04, 19:05)
Įžvelk gerąją pusę - mažiau valgydama paprastai nebūtum prasivaliusi, o dabar ir aptuštėjusi ir numetusi - 2in1 O silpnumai gali būti ir abstinencijos požymiai, jei turi priklausomybę saldumynams (vartoji kasdien)
Mergaitės, nepamirškite gerti kuo daugiau vandens. O žarnyno problemas puikiai išsprendžia ryte suvalgyti 1-2 kiviai.
Na tikrai turiu silpnybe saldumynams Bet silpna buna tik rytais prabudus, tai siandien greit banana suvalgiau drebanciom rankom, nusiprausiau ir praejo
O del apsivalymo tai tikrai i nauda pavasari oranizma prasisluoti As dar i sriubyte isiberiu chia seklyciu- jos labai maistingos
Na tai ka, baigesi sekmingai antra diena. Meniu- trys bananai, dvi stiklines pasuku ir daaaaaug sriubos
Sveikos, pradedu ir as treciaji kopustadieni, bet iskart su nuslydimu i angliavandenius (cia del sveikatos), nu bet tikiuos, kad daugiau nuslist neteks...nes rezultatai pas mane visai nieko, po 2 dienu 1,9 kg (nors kai reik atsikratyt ne vienos desimties kg, tai cia kruopyte, kurios ne nesijaucia)
Smagu skaityti, kad kai kurioms visai neblogai krenta svoris, na o aš šįryt pasisvėrusi šiek tiek nusivyliau..100 g. daugiau, nei buvo vakar ryte, nors vakar tikrai sąžiningai valgiau sriubą (neskaitant trijų nedidelių blynų 8 h ryte), bet nemqanau, kad jie galėjo taip prisidėti prie tokio rezultato šiandien stengsiuosi išgerti daugiau žalios arbatos (vandens gerti negaliu, darbe ir taip gana vėsu, nesinori vandens niekaip...)
Sveikos, atbegu pasidziaugti,, kad po antros dienos turiu - 1 kg. Tai viso per dvi dienas 1,5 kg, neblogai visai Jau verdu nauja puoda sriubos
Siandien jau silpna nebuvo, o ir nuotaika puiki, energijos atsirado, ko nepasakyciau apie pirma ir antra diena
Siandien jau silpna nebuvo, o ir nuotaika puiki, energijos atsirado, ko nepasakyciau apie pirma ir antra diena
*Aurora* , agnelaM
dajnuze - kantryyybės, ir netrukus džiaugsies rezultatais
O aš truputį iškrovauju, iki dabar išgyvenau su 2 obuoliais, šv. daržovių salotomis ir 1 duonos riekele, na, dar vanduo ir arbata be cukraus. Bet va, kaip tyčia vyras keptuvėje bulves čirškina , o jau kvaaapas!!! O aš taip senai tokias valgiau!!! Ir kaip ištverti?? Gal iš namų išeiti?
dajnuze - kantryyybės, ir netrukus džiaugsies rezultatais
O aš truputį iškrovauju, iki dabar išgyvenau su 2 obuoliais, šv. daržovių salotomis ir 1 duonos riekele, na, dar vanduo ir arbata be cukraus. Bet va, kaip tyčia vyras keptuvėje bulves čirškina , o jau kvaaapas!!! O aš taip senai tokias valgiau!!! Ir kaip ištverti?? Gal iš namų išeiti?