Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Mamuke68, as rytoj prisijungsiu smile.gif
Kiek dienu planuojat laikytis?
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 02, 18:57)
Mamuke68, as rytoj prisijungsiu  smile.gif
Kiek dienu planuojat laikytis?

...nežinau...norėčiau savaitėlę, jei nervos atlaikys, nes tų kg jau daug priaugo per žiemą...
Atsakyti

*Aurora* Priklauso koks KMI. Pagal Filomeną Taunytę galima ir kas savaitę, kas dvi. Vienu žo - pagal poreikį. biggrin.gif

Beje, yra pasiūlymas - galime susirinkt čia temoje į kompaniją ir kartu mesti svorį. Pajungsime ištisą grandinę priemonių - reguliari mityba, fizinis krūvis, nevalgymas po 18-19 val., iškrovos dienos, na ir bent kartą į mėnesį pasikopūstinsim. Ką manot? smile.gif

mamuke 68 gero starto ir puikių pasiekimų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 03 02, 23:43)
*Aurora* Priklauso koks KMI. Pagal Filomeną Taunytę galima ir kas savaitę, kas dvi. Vienu žo - pagal poreikį.  biggrin.gif

Beje, yra pasiūlymas - galime susirinkt čia temoje į kompaniją ir kartu mesti svorį. Pajungsime ištisą grandinę priemonių - reguliari mityba, fizinis krūvis, nevalgymas po 18-19 val., iškrovos dienos, na ir bent kartą į mėnesį pasikopūstinsim. Ką manot?  smile.gif

O Filomena apie sita dieta taip yra atsiliepusi? Cia gal is kazkurios jos knygu tokia informacija? bigsmile.gif Kmi mano telpa i normos ribas, ugis 173 svoris 70 kg. Noreciau minus 10 kg ax.gif
Del pasiulymo sutinku drinks_cheers.gif Man siuo metu labai aktualu dietos, mityba, sportas, iskrovos dienos ir t.t thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, paskaičiau forumą ir nusprendžiau, kad reikia ir man mėginti laikytis šios dietos prisijungiant prie jūsų, dalinantis kasdieniais vargais ir t.t., nes viena niekaip neišsilaikau jokių dietų daugiau nei kelias dienas.. doh.gif kažkada, kai turėjau daugiau valios, su šia dieta numečiau apie 5 kg, dabar vėl labai reiktų jų atsikratyti, nes per kažkiek laiko jie, žinoma, sugrįžo..Kadangi šiandien pietums jau įsidėjau rimtesnio maisto, tai šios dietos pradėsiu laikytis nuo rytojaus, vakare virsiu sriubą smile.gif

o kaip jum sekasi, ar krenta svoris? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, siandien issiviriau didziuli puoda sriubytes, sakau reik pabandyt mest lauk visus gimdymu turtus doh.gif kad geriau sektusi nusprendziau pasiieskot bendraminciu mirksiukas.gif
Atsakyti
*Aurora* Taip, knygoje "7 nuodėmės ir 12 ligų" 152 psl. gerb. gydytoja išsako savo nuomonę apie šią dietą, tik ji vadina ją ESTIŠKA smile.gif ir priskiria prie nekenksmingų dietų. Aš vadovaujuosi jos nurodymais. Ir pritariu, kad tokių apribojimų šiai dietai, kaip aprašyta 1 psl, iš tikrųjų nėra. Bet apie tai aš jau rašiau kelis psl atgal.

Sveikinu visas, įstojusias į besikopūstinančių klubą ir prisiminusias šią puikią apsivalymo programą! Dalinkimės įspūdžiais, rezultatais! 4u.gif Svarbiausia, po to nepabėkite, aptarkime, kaip sekasi išlaikyti pasiektą svorį.
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 03, 13:10)
Sveikos, mergaites, siandien issiviriau didziuli puoda sriubytes, sakau reik pabandyt  mest lauk visus gimdymu turtus doh.gif  kad geriau sektusi nusprendziau pasiieskot bendraminciu mirksiukas.gif

As ir didziuli puoda issiviriau, dar net visi produktai netilpo, nieko virsiu po keliu dienu antra partija thumbup.gif Man ir paskutinio gimdymo turtai jau per ilgai uzsibuvo, dziaugiuosi, kad sugalvojau cia apsilankyti smile.gif

QUOTE(eling @ 2014 03 03, 15:40)
*Aurora* Taip, knygoje "7 nuodėmės ir 12 ligų" 152 psl. gerb. gydytoja išsako savo nuomonę apie šią dietą, tik ji vadina ją ESTIŠKA smile.gif ir priskiria prie nekenksmingų dietų. Aš vadovaujuosi jos nurodymais. Ir pritariu, kad tokių apribojimų šiai dietai, kaip aprašyta 1 psl, iš tikrųjų nėra. Bet apie tai aš jau rašiau kelis psl atgal.

Sveikinu visas, įstojusias į besikopūstinančių klubą ir prisiminusias šią puikią apsivalymo programą! Dalinkimės įspūdžiais, rezultatais!  4u.gif Svarbiausia, po to nepabėkite, aptarkime, kaip sekasi išlaikyti pasiektą svorį.

Reiks pasiieskot tos knygutes, paskaitinet placiau 4u.gif
Na ka pirma diena- striubos iveikti du dubeneliai, suvalgiau du obuolius ir ananaso gabaliuka. Siek tiek krecia saltis, matyt riebaliukai tikrai dega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 03, 17:04)

Na ka pirma diena- striubos iveikti du dubeneliai, suvalgiau du obuolius ir ananaso gabaliuka. Siek tiek krecia saltis, matyt riebaliukai tikrai dega  bigsmile.gif

Mažoka sriubytės. Jos reikia valgyti laaaabai daug. O kiek skysčių gėrei? 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien tik 1 porciją sriubos išvalgiau...Per pusryčius pusę indelio grūdėtos ( be uogų) per pietus grikių vandenyje virtų, burokėlių salotų. Vakarop sriuba, kukurūzų trapučiai. Kriaušė.Manau, kad sustosiu arba dar bus didelis obuolys...Čia turbūt labai jau daug privalgiau g.gif MAŽINT reikės...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 03 03, 19:50)
Mažoka sriubytės. Jos reikia valgyti laaaabai daug. O kiek skysčių gėrei?  4u.gif

Tai as tik 10 ryto atsikeliau, suvalgiau ananaso ir tik 12 valanda atsilaisvinau sriubos virt. Tai per visa diena suvalgios jos tikrai daug, jau puse puodo didziulio nera (na dar vyras ragavo su dukra biggrin.gif )- virs dvieju litru pati iveikiau garantuotai, o gal net netoli 3 litru thumbup.gif Skysciu papildomai isgeriau virs litro, dar 3 obuoliai ir ananasas ryte. Ziuresiu ka ryt svarstykles parodys g.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas mane po triju leksciu sriubos,4 nedideliu obuoliu ir 2 greipfrutu -800 gr. g.gif galetu taip krist tortus slamsciant biggrin.gif nes ta sriubyte tai man neskani... blush2.gif
Atsakyti