Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

uzsukam ir smagu paskaitineti smile.gif
Atsakyti
Išvalgiau sriubikę, daugiau nevirsiu, užteks man šiam kartui ax.gif

Taigi, sumuoju rezultatą - po penkių dienų iš viso nusimečiau 2,9 kg. tongue.gif
Rezultatu patenkinta. Su visom nuodėmėm pasiekti tokių skaičių yra puiku! Ne veltui patartina per delčią keisti mitybos įpročius. Tad ačiū mėnuliui ir sau už kantrybę biggrin.gif

Prisipažinsiu, viskas būtų dar geriau, jei bent kiek būčiau pasportavusi blush2.gif . Šitame reikale esu apsileidusi juodai doh.gif . Labai labai pasistengsiu suimti save į rankas ir kitą kartą čia pasirodyti neapsunkusi. O užsuksiu čia tikrai. Smalsu paskaitinėti, kaip sekasi ir kitom.

Išduosiu paslaptį, ką daryti, kad tikrai pasiektume norimų rezultatų - reikia nuoširdžiai to norėti!
mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka as griztu prie kopustu smile.gif po menesio laiko vel kartoju man is numestu kg liko 1.5kg nesvarbu kiek valgau, taigi dietos rezultatu likau patenkinta. dabar vel kartoju nes ji ir siaip man patiko gerai organizmas prasivalo smile.gif
Atsakyti
Na ka antra sykis po menesio laikiausi saziningai gal tik skysciu mazokai geriau, bet ketvirtos dienos vakare turiu -2.2kg si syki maziau manau numesiu negu praeita bandyma smile.gif bet vistiek patinka man si dieta tik gal kospustu sriubos maziau suvalgau negu pirma syki nes ir apetitas mazesnis ir skonis jau pabosta pirma syki visa dienas noriai valgiau sia sriubyte o si siki siandien jau nelabai ir norisi cool.gif
Atsakyti
na ka po 5 dienu 2.7 kg smile.gif
Atsakyti
naidi - šaunuolė! thumbup.gif Ar ištempei visas 7 dienas? Koks galutinis rezultatas? Et, būčiau žinojusi, ir aš būčiau prisijungusi. Vienai nuobodoka, o va kompanijoje kitaip - turi įsipareigojimą ir šiokį tokį palaikymą... smile.gif Laikas ir man prasivalyti. Bet, gal jau palauksiu Gavėnios.

Gal atsiras daugiau norinčių nuo kito trečiadienio prasivalyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip sauniai metate svori, saunuoles thumbup.gif
Noriu paklausti ar galima sios dietos pasilaikyt, jei dar siek tiek krutimi maitinu vaikiuka (diena jau lelius valgo koses, maitinu pagrinde tik nakti ir diena viena karteli)? Raset, kad net gydytojai sako, kad ji nekenksminga bigsmile.gif Labai noreciau palengveti, issivalyti ir per nestuma priaugtus kilogramus aptirpinti ax.gif
7 dienu nesilaikysciau, bet gal kokios 3 nepakenktu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 01, 01:57)
Sveikos  4u.gif
Kaip sauniai metate svori, saunuoles  thumbup.gif
Noriu paklausti ar galima sios dietos pasilaikyt, jei dar siek tiek krutimi maitinu vaikiuka (diena jau lelius valgo koses, maitinu pagrinde tik nakti ir diena viena karteli)?

Laba, mano nuomone, labai tiktų 5-6-7 d. meniu. Vis gi jūs maistines medžiagas dalinsites pusiau su mažiuku, o kuriant šį planą pritaikyta tik vienam asmeniui. Todėl ir siūlau jums rinktis būtent paskutines mitybos dienas, nes galite valgyti ne būtinai jautieną, bet ir žuvį, vištieną. Kita vertus viena diena vien tik sriubikės bei vaisių ir daržovių tikrai nepakenks. Svarbu, kad mažyliui pilvuko nepūstų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 03 01, 14:18)
Laba, mano nuomone, labai tiktų 5-6-7 d. meniu. Vis gi jūs maistines medžiagas dalinsites pusiau su mažiuku, o kuriant šį planą pritaikyta tik vienam asmeniui. Todėl ir siūlau jums rinktis būtent paskutines mitybos dienas, nes galite valgyti ne būtinai jautieną, bet ir žuvį, vištieną. Kita vertus viena diena vien tik sriubikės bei vaisių ir daržovių tikrai nepakenks. Svarbu, kad mažyliui pilvuko nepūstų.  4u.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Siandien jau susipirkau visus reikiamus produktus, nuo pirmadienio startuoju bigsmile.gif
Tikrai saunios paskutines dienos, nemanau, kad labai ir jausis, kad ''sedesiu ant dietos'' biggrin.gif O sriubyte valgyt, vaisius, darzoves tikrai sveikiau nei kims kasdien sokolada plytelem blush2.gif Bandysiu 3-4 dienas, pirma diena sriuba, vaisiai ir darzoves, o sekancios dienos kaip ir patarete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 02, 01:12)
Dekui uz atsakyma  4u.gif

Sėkmės! 4u.gif Parašykite, kaip sekėsi. Jei tiks ir patiks, galėsite po kiurio laiko pakartoti pvz. 3 ir 5 d, smile.gif Ir taip tol, kol sriuba pabos biggrin.gif

Tai ar bus norinčių man į kompaniją nuo trečiadienio pradėti pasniką, kartu prasivalyti? smile.gif Galima nebūtinai visas 7 d., gal kam užteks ir 3-jų, 5-ių dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 02 kovo 2014 - 12:10
QUOTE(eling @ 2014 03 02, 13:06)
Sėkmės!  4u.gif  Parašykite, kaip sekėsi. Jei tiks ir patiks, galėsite po kiurio laiko pakartoti pvz. 3 ir 5 d,  smile.gif Ir taip tol, kol sriuba pabos  biggrin.gif
Tai ar bus norinčių man į kompaniją nuo trečiadienio pradėti pasniką, kartu prasivalyti?  smile.gif Galima nebūtinai visas 7 d., gal kam užteks ir 3-jų, 5-ių dienų.

Sia dieta jau esu bandzius pries 7 metus, patiko thumbup.gif Tik galvojau kaip daznai ja galima kartoti blush2.gif Reiktu karts nuo karto pasilaikyt vel, kad neleist numestiems kilogramams sugryzt arba dar vis po kelis numest thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš nuo šiandien pradėjau...Jau neiškenčiau to savo ėdimo...Ryte pasukų varškės indelis ir kava - negaliu be šitų dviejų dalykų pradėt dieną thumbup.gif Po to išsiviriau iš šaldytų daržovių sriubą, - tipo kopūstų - , ir jau 3 dubenėlius iškirtau thumbup.gif Tiesa, įpyliau į ją šaukštą alyvuogių aliejaus. Labai skani gavosi thumbup.gif Dar liko pusė puodo, jei sūnus neįsisuks į ją drinks_cheers.gif O kaip jums sriubautojos - sekasi?
Atsakyti