Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Labas vakaras, valgom valgom.... bet vakar buvo nuklydimu sad.gif sad.gif sad.gif o siandien irgi... nelabai dideliu, bet... sriuba valgau smile.gif)))
Atsakyti
man jau grizo 0.5 kg 4u.gif ziuresim kaip bus toliau vel bandysiu jungtis prie jusus po geros saviteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena elenyte @ 2014 01 15, 19:54)
Labas vakaras, valgom valgom.... bet vakar buvo nuklydimu sad.gif sad.gif sad.gif o siandien irgi... nelabai dideliu, bet... sriuba valgau smile.gif)))

Labas rytas 4u.gif valgom , valgom smile.gif tik vakar sunki diena buvo tai neislaikiau g.gif
O siandien rimtai smile.gif laikausi
Papildyta:
QUOTE(naidi @ 2014 01 15, 23:07)
man jau grizo 0.5 kg 4u.gif  ziuresim kaip bus toliau vel bandysiu jungtis prie jusus po geros saviteles 4u.gif

Kvieciam jungtis smile.gif kopustus valgyt tikrai sveika biggrin.gif
Atsakyti
Kvieciam jungtis smile.gif kopustus valgyt tikrai sveika biggrin.gif
[/quote]
Jungsiuos, bet reikia sulaukt 2 saviteliu, kad galeciau grizti prie jusu smile.gif reikia paivairinti raciona ir vel prie kopustuku :DDD
Atsakyti
Labas rytas smile.gif svoris minus 3,5 kg smile.gif valgau toliau cool.gif
Atsakyti
svoris minus 4kg. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba besikopūstinančioms 4u.gif

Karts nuo karto užsuku čia. Laikiausi ir aš ne vieną kartą šios dietos, ir jau esu rašiusi anksčiau - TAIP, SVORIS ATAUGA, jei vėl grįšite prie tokio savo įprastinio gyvenimo būdo, nuo kurio svoris tik auga. Tam, kad rezultatai liktų ir tik toliau gerėtų, reikia visapusiškai peržiūrėti savo valgiaraštį bei padidinti fizinį aktyvumą. Kodėl aš karts nuo karto grįžtu prie šios sriubikės? Ogi dėl savijautos. Po visko tampu energingesnė, mintys tampa aiškesnės, galvoje šviesiau pasidaro biggrin.gif . Gal todėl šią procedūrą ir mėgstu vadinti ne dieta, o organizmo pravalymu. Beje, šį variantą galima kartoti kiek tik norite, net medikai patvirtina, kad ji organizmui nekenksminga, kadangi aprūpinama įvairiomis mineralinėmis medžiagomis, vitaminais, proteinais ir t.t.

AJIRA - sveikinu su pasiekimais, ir nenuleisk rankų!
Nusprendžiau ir aš nuo rytojaus jungtis, kaip tik delčia, labai tinkamas metas. 4u.gif

Sugrįžtu truputį pakomentuoti informaciją 1 psl. Taip jau yra, kad tiesa, perėjusi kelias, keliolika burnų, tampa netiesa biggrin.gif
Dėl daržovių - galima valgyti įvairių spalvų daržoves, ne tik žalias!

Dėl sultinių verdant sriubą - pačios daržovės ir pasirinkti natūralūs prieskoniai suteikia puikų skonį. Kam ją gardinti sintetiniais priedais? g.gif

Nieko blogo neatsitiks, jei suvalgysite meliono, ar arbūzo. Tai puiki žarnyną valanti priemonė (arbūzą rekomenduojama su sėklytėm kramtyti). Svarbu neperlenkti lazdos, užteks kelių riekelių (aš kartą pusę vaisiaus sukirtau, tai svoris nukrito mažesnis, nei turėtų rolleyes.gif ). Tik susilaikyti reiktų nuo bananų, jiems skirta ketvirta diena. Beje, jei obuoliai, ar greifrutas vakare kiekvieną dieną tikrai nieko tragiško nebus. Žalius agurkus irgi kramtyti galima.

Kodėl krenta svoris valgant šią sriubą? Nes jai suvirškinti (kaip ir agurką) organizmas sunaudoja daugiau kalorijų, negu iš jos gauna. Todėl, norėdamos pasiekti kuo geresnių rezultatų valgykite sriubytę kuo dažniau ir kuo daugiau! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 22 sausio 2014 - 14:24
Dėkui eling 4u.gif Sekmės ir tau smile.gif ir linkiu skaniai valgyt kopustu sriubyte tongue.gif

Kita savaite ir as grisiu cia wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif Kažin, ar turiu bendraminčių šį kartą? mastau.gif Na, bet vis tiek jaučiu pareigą pasidalinti savo ištverme hihihi.gif

Taigi, vakar apturėjau pirmą dieną. Sriubos tesuvalgiau 2 lėkštutes, nes gardžiuotis ja galėjau tik po pietų (grįžusi iš darbo išsiviriau). O iki to laiko (ir vėliau) valgiau 2 kivius, 2 obuolius, virtų burokėlių ir įvairių šviežių daržovių salotas, gėriau žalią arbatą be cukraus, vandenį. Jokio alkio nejaučiau. Sakyčiau, pirma diena praėjau gan normaliai, gal tik vandens mažokai gėriau, bet per tokius šalčius kažko šalto nelabai ir norisi.

Savijauta ryte - puiki, atsikėliau jau lengvesnė, o svarstyklės parodė -1,2 kg. Rezultatai džiugina, bet nestebina. Kažkaip po pirmos sąžiningos dienos, kiek teko dietintis, visada taip gerai nukrisdavo. Priežastis - mano KMI arti 29, tad antsvorio turiu pakankamai, yra kam tirpti tongue.gif

Noriu pasidalinti svarbiu dalyku - pirmas tris dienas valgau ir vaisius, ir daržoves, į spalvines gamas nieko neskirstau, nes tai prieštarauja šiam maitinimosi planui. Tokių griežtų apribojimų, kokios nurodytos pirmame puslapyje, nėra. Ko tikrai nerekomenduojama pirmomis dienomis, tai ankštinių bei bananų. Na, ir salotas, galima valgyti tiek šviežių daržovių, tiek virtų. Nieko tokio, jei pašlakstysite trupučiu aliejaus, citrina, svarbu - be riebių padažų, majonezo. Mano rezultatas po pirmos dienos, šią tiesą tik patvirtina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 24 sausio 2014 - 08:45
Vakar išsilaikiau pakankamai gerai - vandens kažkiek, žalios arbatos be cukraus, naminių obuolių sulčių, virtų burokėlių salotų, šviežių kopūstų salotų su karotino aliejumi (šitos buvo su trupučiu nuklydimo - 1/4 virto kiaušinio, keli grūdeliai konservuoto kukurūzo), obuoliai, greifrutas, na ir žinoma sriubytė.

Po antros dienos - -0,7 kg. ax.gif
Atsakyti
Sunki buvo trečioji diena, mažoji sukarščiavo, tai ir mamai ne koks apetitas, vos 2 lėkštes sriubos suvalgiau. Be jos, panašiai kaip ir pirmomis dienomis - obuolių sulčių, žalios arbatos, obuolių, ir šviežių daržovių salotų su tunu ax.gif Dar vakare kepiau obuolių pyragą, kasnelį paragavau blush2.gif

Po trečios dienos svarstyklės parodė minus 600 gr.

Sakyčiau, intensyvaus valymosi laikas baigėsi. Bandysiu dar kelias dienas numesti kažkiek... O šiais, pradiniais rezultatais esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sveiki, jei dar kas čia užsuka smile.gif

Po ketvirtos dienos minus 200 gr.

Vakar nesusilaikiau nuo gardaus makaronų apkepo, bet užtai susilaikiau nuo savo ankstesnės porcijos gabaritų cool.gif . Tiesiog nedidelę porcijikę sukramčiau, bet bendrą svorio minusą vis tiek turiu thumbup.gif
Atsakyti