Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Sveikos, jungiuosi ir as 4u.gif
Vakar buvo pirma diena, siandien - 400 g. Nusivyliau siek tiek, nes tikejausi geeerokai daugiau, mano svoris labai didelis 87 kg ugis 168, tai maniau, kad nuo tokio svorio tikrai daugiau nukris, bet verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu, bet ranku nenuleisiu schmoll.gif siaip sriubyte visai skani gavosi, atsilaikyt sunku nebuvo, tik as salieru nedejau, bet gal nieko, siandien i vakara vel virsiu, tai reiks ir ju idet. Siaip vakar gerokai issiputus jauciausi, nors nepasakyciau, kad laaabai jau ten apsivalgiau tos sriubos, per diena 4 nelabai didelius bliudelius suvalgiau, 1 apelsina, 1 greipfruta ir 2 mandarinus.
Baisiausia man tai kad neataugtu tas svoris po dietos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 01 12, 12:54)
Sveikos, jungiuosi ir as 4u.gif
Vakar buvo pirma diena, siandien - 400 g. Nusivyliau siek tiek, nes tikejausi geeerokai daugiau, mano svoris labai didelis 87 kg ugis 168, tai maniau, kad nuo tokio svorio tikrai daugiau nukris, bet verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveika 4u.gif smagu, kad burelis dideja thumbup.gif
As jau dvi lekstes sriubos siandien suvalgiau tongue.gif
Nu sekmes visoms valgancioms kopustu sriubyte 4u.gif
Atsakyti
O kaip tylu cia smile.gif
Jau issiviriau antra puoda sriubos rytojui, paragavau, tai gavosi dar skanesne, negu vakar virta, dejau zalius koncervuotus pomidorus, ir saliero (vakarykscioj nebuvo) katik samtuka surijau, ir galvoju, kad dar noreciau blush2.gif bet manau jau siek tiek veloka ja kimsti biggrin.gif
Kaip jums damos sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena elenyte @ 2014 01 12, 10:48)
Sveikos!!! Noriu pasiteirauti, ar I sia sriuba galima deti sultinio kubelius? tuos tokius paprastus kaip maggi, knor? ar cia kokie tai "special"? Ir dar noriu paklausti, kurios laikotes sios sriubos dietos, kada paskutini karta valgote vakare?? nes man kartais vakare tooooooks noras atsiranda ka nors paskanauti? smile.gif

as tai dejau paprastus kubelius galina blanka ar knor sultinio, o kadangi turiu apetita vakarais tai viena vakara valgiau ir 22.00 blush2.gif sriubytes, bet uztai mano resultatai nera labai stulbinanatys per visa laika 3.5kg nuo 75.5 ik i72kg realiai gavosi nuo pirmadienio iki penktadienio grieztai be nukrypimu viena diena suvalgiau du sladainius papildomai 4u.gif bet valgiau neribodama laiko nes apetitas atkeliauja vakere pas mane blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aurasta2 @ 2014 01 12, 13:19)
Nu, bet ranku nenuleisiu schmoll.gif  siaip sriubyte visai skani gavosi, atsilaikyt sunku nebuvo, tik as salieru nedejau, bet gal nieko, siandien i vakara vel virsiu, tai reiks ir ju idet.  Siaip vakar gerokai issiputus jauciausi, nors nepasakyciau, kad laaabai jau ten apsivalgiau tos sriubos, per diena  4 nelabai didelius bliudelius suvalgiau, 1 apelsina, 1 greipfruta ir 2 mandarinus.
Baisiausia man tai kad neataugtu tas svoris po dietos... g.gif

Kaip smagu ,kad ratas dideja thumbup.gif as jau traukiuosi su savo -3.5 kg siandien nepavyko isislaikyti plano, nes vel uzgriuvo sveciai , manau po poros saviteliu vel uzsuksiu cia pakopustauti taciau 5 dienos mano limitas nes savaitgaliai tai blogis konkretus blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, labas rytas mirksiukas.gif
Po 2 dienos - 900 g thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Is viso per 2 dienas - 1.3 kg, jau azartas atsiranda, tikiuosi ryt rezultatai irgi nenuvils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 01 13, 08:08)
Labas rytas, labas rytas mirksiukas.gif
Po 2 dienos - 900 g  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Is viso per 2 dienas - 1.3 kg, jau azartas atsiranda, tikiuosi ryt rezultatai irgi nenuvils 4u.gif

Labas rytas 4u.gif puikus rezultatas thumbup.gif
As tai siandien svartykles butinai nusipirksiu, nes be ju nera stimulo.
Laikysiuosi dar sia savaite, bandysiu be pertraukos g.gif
Skanaus visoms valgancioms tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 01 13, 10:56)
Labas rytas 4u.gif puikus rezultatas thumbup.gif
As tai siandien svartykles butinai nusipirksiu, nes be ju nera stimulo.
Laikysiuosi dar sia savaite, bandysiu be pertraukos g.gif
Skanaus visoms valgancioms tongue.gif

Ajira, ar esi anksciau bandzius laikytis? Idomu kaip po dietos, ar neatauga kilogramai? rolleyes.gif
Jooo, nusipirk svarstykles, ir man idomus tavo rezultatai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 01 13, 10:07)
Ajira, ar esi anksciau bandzius laikytis? Idomu kaip po dietos, ar neatauga kilogramai? rolleyes.gif
Jooo, nusipirk svarstykles, ir man idomus tavo rezultatai mirksiukas.gif  4u.gif

Taip esu bandzius visokiu dietu. Man tai atauga svoris, turiu visada galvot ka valgau. g.gif Kopustu sriubos tai pirma karta laikausi.
Atsakyti
Nu va pasisveriau smile.gif Minus 3 kg. biggrin.gif Reiketu dar pasistenkti truputi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasisveriau minus 3,1kg.,zinau, kad kuo toliau tuo sunkiau kris svoris cool.gif
Atsakyti
Kaip liudna nieks nevalgo kopustu sriubos cool.gif
Atsakyti