Ar yra kopustaujanciu? As nuo rytojaus pradedu reikia kompanijos!
man smalsu pasidare... o kokio dydzio puoda imat tokiam kiekiui darzoviu cia kiek litru sriubos gaunasi (mazdaug bent).
Sveikos,ar likosi kas dietos
Galvojau nuo siandien pasilaikyt, bet pamirsau saliera nusipirkt... gal nuo rytojaus prisijungsiu ;)
QUOTE(Babette @ 2017 07 31, 22:57)
<p>Galvojau nuo siandien pasilaikyt, bet pamirsau saliera nusipirkt... gal nuo rytojaus prisijungsiu ;)</p>
O tas salieras būtinas? Aš jo neturėjau, tai sriubą viriau tik iš pomidorų, svogūnų, kopūstų, svogūnų, paprikų,krapų, bazilikų, dėjau šiek tiek druskos ir pipirų.
Šiandien ryte svarstyklės rodo -0.5kg
[quote==Lapė=,2017 08 02, 07:35]
Susirašinėju su savimi
Sveika, susirašinėkim gal tada abi, kad smagiau būtų.
Aš šiandien jau trečia diena kaip laikausi šios dietos. Dar nesisvėriau, gal kad paskui iš karto labiau nudžiugintų rezultatas. Bet rytoj ryte būtinai sversiuos.
Prieš laikantis dietos svėriau 64 kg. Norėčiau pamesti iki 5kg.
O koks tavo tikslas?
Susirašinėju su savimi
Sveika, susirašinėkim gal tada abi, kad smagiau būtų.
Aš šiandien jau trečia diena kaip laikausi šios dietos. Dar nesisvėriau, gal kad paskui iš karto labiau nudžiugintų rezultatas. Bet rytoj ryte būtinai sversiuos.
Prieš laikantis dietos svėriau 64 kg. Norėčiau pamesti iki 5kg.
O koks tavo tikslas?
Aš tą kopūstinės sriubos dietą jau seniau buvau radus kažkokiam žurnale. Tai ji ne visai tokia kaip čia pirmam puslapyje. Nors dabar kaip žiūriu lyg ir nedaug skiriasi.
O dėl nukrypimų tai vakar 2 braškės taip sugundė , neatsilaikiau
Šiaip tai sunkiausios dvi pirmos dienos, o vakar jau visai gerai buvo. Juk jei praalksti greit prie sriubytės puodo ir tam kartui vėl ramu.
Vakar naują puodą sriubos viriau, tai truputį patobulinau. Produktų kiekių aš nesveriu, bet dedu kopūstą, papriką, pomidorus, morkas, salierą, česnaką, svogūną, čili pipiriuko, petražoles ir kitas žolytes skoniui pagerinti. Šį kartą salierą, papriką, dalį pomodorų, česnaką ir svogūną blenderiu sutryniau, man kažkaip tie gabaliukai šių daržovių nepatinka. Manau skirtumo nėra kokiu pavidalu tos daržovės, svarbu, kad jos yra.
Šiandien svėriausi, pasirodo pamečiau 1kg 400g. Nugi smagu.
O dėl nukrypimų tai vakar 2 braškės taip sugundė , neatsilaikiau
Šiaip tai sunkiausios dvi pirmos dienos, o vakar jau visai gerai buvo. Juk jei praalksti greit prie sriubytės puodo ir tam kartui vėl ramu.
Vakar naują puodą sriubos viriau, tai truputį patobulinau. Produktų kiekių aš nesveriu, bet dedu kopūstą, papriką, pomidorus, morkas, salierą, česnaką, svogūną, čili pipiriuko, petražoles ir kitas žolytes skoniui pagerinti. Šį kartą salierą, papriką, dalį pomodorų, česnaką ir svogūną blenderiu sutryniau, man kažkaip tie gabaliukai šių daržovių nepatinka. Manau skirtumo nėra kokiu pavidalu tos daržovės, svarbu, kad jos yra.
Šiandien svėriausi, pasirodo pamečiau 1kg 400g. Nugi smagu.
O kas kitaip tavo žurnale?
Aš vakar buvau svečiuose..Atrodo labai nedaug nukrypau, bet iškart rezultatas toks, kad nepakrito nei kiek po vakar. Nuo šiandien laikysiuos sąžiningai
Radau straipsnį 15min.lt apie šią dietą, ten raši kad galima į sriubą grybų įsidėti. Turėtų labai skonį pagerinti, išbandysiu
Aš vakar buvau svečiuose..Atrodo labai nedaug nukrypau, bet iškart rezultatas toks, kad nepakrito nei kiek po vakar. Nuo šiandien laikysiuos sąžiningai
Radau straipsnį 15min.lt apie šią dietą, ten raši kad galima į sriubą grybų įsidėti. Turėtų labai skonį pagerinti, išbandysiu