Ryt pradedu ir aš Ar yra norinčių prisijungti? Planuoju laikytis bent tris savaitėles,bet ne itin griežtos Norėčiau -5kg
Smagu kad pagaliau ne as viena cia tokia
Minusiukas labai nekoks tik -100g. viso 1,6kg gal ryt bus geriau
sveikos
ar yra besilaikanciu? as nuo siandien pradejau reikia kompanijos
ar yra besilaikanciu? as nuo siandien pradejau reikia kompanijos
Aš planavau,bet galiausiai nutariau tiesiog sveikai maitintis ir prisijungiau kiton temon Sėkmės visoms!
Sveikos!!! Nuo rytojaus planuoju valgyt sriubytę 😀 negaliu pakest salierų ir šios sriubos, bet savo kailiu išbandžius esu šią dietą ir žinau kad veiksminga 😀 tik gaila neturiu svarstyklių, tai pasisversiu tik kitą sekmadienį, jau po dietos! 😃😃😃 gal kas į kompaniją? 😉
Beje, noriu netekti 5 kg
Beje, noriu netekti 5 kg
QUOTE(4Mika @ 2014 11 23, 21:41)
Sveikos!!! Nuo rytojaus planuoju valgyt sriubytę 😀 negaliu pakest salierų ir šios sriubos, bet savo kailiu išbandžius esu šią dietą ir žinau kad veiksminga 😀 tik gaila neturiu svarstyklių, tai pasisversiu tik kitą sekmadienį, jau po dietos! 😃😃😃 gal kas į kompaniją? 😉
Beje, noriu netekti 5 kg
Beje, noriu netekti 5 kg
Na ką, paskutinė šiandien dietos diena! Rašau rezultatus, gal kam įdomu bus! Apimtys: liemuo ir klubai -4 cm 👏👏👏. Kilogramai -3.5!!! 👏👏👏 super džiaugiuosi! Beje šį kartą buvo sriuytė skani, nes dariau ją trintą! Beje, odos būklė pagerėjo! Už savaitės pakartosiu dietą 😄 sekmės visoms 😍😍😍
Sveikos Išbandžiau ir aš šią dietą. Dietos laikiausi griežtai pagal nurodymus. Negalėjau patikėt, kad taip gali būt. Per pirmas tris dienas priaugau 3kg, per sekančias 4 beveik tuos 3kg numečiau, tad galutinėj sumoj po dietos turiu +300g
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2015 03 09, 09:39)
Sveikos Išbandžiau ir aš šią dietą. Dietos laikiausi griežtai pagal nurodymus. Negalėjau patikėt, kad taip gali būt. Per pirmas tris dienas priaugau 3kg, per sekančias 4 beveik tuos 3kg numečiau, tad galutinėj sumoj po dietos turiu +300g
Nieko sau)) kaip tai imanoma???
Man sian 4 diena .. rezultatas silpnokas, bet yra)
Per 3 paras - 900 gr tiktai...