Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

QUOTE(Vicia @ 2014 08 06, 19:08)
Zhaliaakee, ar nesiruoši kraustytis į kitą temą...aš vis dar paskaitinėju ir galvoju, kad reikia kur tęsti.... ax.gif

Kiek tu iš viso numetei per kopūstienės puotą? laugh.gif

Ta prasme, kraustytis? Aš čia kol kas skaitinėju ir stebiu, nes žadu dar kartą sėsti gale rugpjūčio 4u.gif Nelabai supratau, ką turėjai omeny?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 06, 21:11)
Kiek tu iš viso numetei per kopūstienės puotą? laugh.gif

Ta prasme, kraustytis? Aš čia kol kas skaitinėju ir stebiu, nes žadu dar kartą sėsti gale rugpjūčio 4u.gif Nelabai supratau, ką turėjai omeny?

rolleyes.gif Gerai skamba kopūstienės puota...Viso praeitą savaitę numečiau 3.2 kg+0.5 kg šią prasidėjusią savaitę.Valgau daug vaisių-tai jau perėjau daugiau prie vaisių ir daržovių dietos.... bigsmile.gif Aš tai paskaitinėju vis kitas temas :Mityba stiklinės principu, Svajokių svajoklės ir t.t. ir galvoju, kaip pasiektą svorį išlaikyti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2014 08 06, 20:38)
rolleyes.gif Gerai skamba kopūstienės puota...Viso praeitą savaitę numečiau 3.2 kg+0.5 kg šią prasidėjusią savaitę.Valgau daug vaisių-tai jau perėjau daugiau prie vaisių ir daržovių dietos.... bigsmile.gif Aš tai paskaitinėju vis kitas temas :Mityba stiklinės principu, Svajokių svajoklės ir t.t. ir galvoju, kaip pasiektą svorį išlaikyti....  verysad.gif

Rezultatai - WOW clap.gif: Aš savo svorį numečiau pagal Kremliaus dietą valgydama, šitų principų ir laikausi, svoris nešokinėja ir negrįžta. Tikiuosi ir negrįš, nes niekas jo nelaukia laugh.gif bet čia jau OffTopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2014 08 06, 20:08)

Eularija, ar pirma kartą laikotės tos dietos? blush2.gif

Taip, pirma karta. As apskritai nesu dietu salininke, bet kai taip susikloste visos aplinkybes, tai nusprendziau pabandyti biggrin.gif
Nuo sio vakaro su dantuku jau geriau, tai nezinau kiek tversiu cool.gif . Siaip planavau 5 dienas laikytis. O ir viso numest reiktu kokis 4- 5 kg, tai net nesitikiu visko is karto.
Atsakyti
Labas rytas. pasisveriau - 700 g. Tai nuo dietos pradzios 2200 g. Visai nebogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2014 08 07, 07:11)
Labas rytas. pasisveriau - 700 g. Tai nuo dietos pradzios 2200 g. Visai nebogai ax.gif

g.gif ??? Čia LABAI GERAI, ypač, kai taip nedaug papildomo svorio thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šiandien galiu pieno ir bananų, tai jau suvalgiau vieną ir išgėriau stiklinę pasukų (saldaus pieno negeriu), tai jaučiuosi prisprogusi biggrin.gif
Apie sriubą nenoriu net pagalvot, bet reiks prisiversti rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien dar minus 500 g., tai gi viso 2,7 kg per 4 dienas. Vakar kopūstų jau nebevalgiau, tik 3 bananus ir 3 stiklines pasukų.
Kadangi kopūstų jau nebeprisiverčiu, tai manau, kad šią dietą jau baigiau. Likusias dienas bandysiu valyti nekaloringai ir labai saikingai. Galutinį rezultatą parašysiu.
Nežinau ar šią dietą kartosiu, nes nelabai patiko tie kopūstai, bet šiaip tai šiltuoju metų laiku ir kas mėgsta kopūstus, visai geras variantas numesti kelis kg.
Atsakyti
Laaaaba diena
pradedu nuo siandien gal kuri nori jungtis ?
Atsakyti
Sėkmės laikantis, aš po gimtadienio gal pradėsiu blush2.gif nėra valios, nėra valios, nėra vaaalios help.gif
Atsakyti
Labas rytas

na ka rezultatas mane tenkina -1kg po pirmos dieneles smile.gif
tikiuosi valios uzteks laikantis ir toliau
Atsakyti
Dalinuosi patirtim antra dienele -0,500kg bendro 1,5 kg
Atsakyti