Po vakar -900 g Šiandien 6 diena - sriuba+mėsa+daržovės
vasara_, ką tu sportuoji?
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 03, 13:16)
Oho, išsijudino pagaliau
Dar ieškau kuo užsiimti. Esu dariusi insanity, bėgiojau, bandžiau pagal JM sportuoti, T25 irgi bandytas, sukau lanką, dariau kelis iššūkius. Dabar turėjau kelis mėnesius pertraukos ir bandau rasti kažką širdžiai artimo
Aš čia viena kopūstautoja likau?
Šiandien paskutinė diena man. Ta proga einu prisiminti, ką galima valgyti, pamenu, kad ryžius (bet jų nevalgau ).
Po vakar rezultatas -200 g (pati kalta, mmm jau visai ant nosies, ėdžiamoji atsidarius Vakar namo grįžau tik 23 val. ir dar prieš miegą dvi virtas vištienos blauzdeles suvalgiau ).
Šiandien paskutinė diena man. Ta proga einu prisiminti, ką galima valgyti, pamenu, kad ryžius (bet jų nevalgau ).
Po vakar rezultatas -200 g (pati kalta, mmm jau visai ant nosies, ėdžiamoji atsidarius Vakar namo grįžau tik 23 val. ir dar prieš miegą dvi virtas vištienos blauzdeles suvalgiau ).
Aš vis dar su Kopūstautojomis..kažkaip lengvai ištveriu-noriu dar pratęsti keletai dienų....po savaitės minus 3.2 kg Penktadienis praūžė 0h000-rezultatas: vyrui sugipsavo koją, savaitgalis-daržovės+vaisiai+sriuba+žali kokteiliai. Ankščiau minėtos dietos rezultatai buvo geresni, bet senėjam... Mergaitės, kaip rezultatai???
Baigėsi mano kopūstų savaitė. Viso svoris - 2,1 kg, turint omeny, kad pirmą dieną buvo +500 g, tai grynas rezultatas: 1,6 kg. Paskutinę rugpjūčio savaite kartosiu gal. Suknelė susisega, bet norėtųsi laisvesnės gerokai
Sėkmės sėdėt kopūstuose ir iki pasimatymo už 2 sav. (tikiuosi rasti bendraminčių)
Sėkmės sėdėt kopūstuose ir iki pasimatymo už 2 sav. (tikiuosi rasti bendraminčių)
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 05, 14:59)
Baigėsi mano kopūstų savaitė. Viso svoris - 2,1 kg, turint omeny, kad pirmą dieną buvo +500 g, tai grynas rezultatas: 1,6 kg. Paskutinę rugpjūčio savaite kartosiu gal. Suknelė susisega, bet norėtųsi laisvesnės gerokai
Sveikinu atlaikius
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 15:13)
Sveikinu atlaikius
pažiūrėsim per kiek laiko grįš
Sveikutes. Jau trecia diena laikausi sios dietos - nukkrito 1,5 kg. Kadangi gydausi puliuojanti danti, tai del to jauciu dideli diskonforta ir nelabai ka galiu valgyti, tai dieta kaip tik i tema ir laikytis nera sunku vakar net bulves nevalgiau, nes tingejau viena bulve gamintis Tik viena problemele, kad siandien nebelabai as galiu i ta sriuba ziureti
QUOTE(Eularija @ 2014 08 06, 07:35)
Tik viena problemele, kad siandien nebelabai as galiu i ta sriuba ziureti
Jeigu skaitėt čia aprašytus mano nuotykius (), tai matėt, kad aš irgi nevalgiau kai kurio pridėtinio maisto, o sriuboj nemėgiamus salierus pakeičiau į petražoles (vieną kartą į špinatus). Merginos iš viso būna prideda morkų, žirnelių ir t.t. Pabandykite produkto, kurio nemėgstate dėti mažiau gal
Sveikinu su -1,5
Pas mane grįžimo po vakar nėra - -200g
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 06, 12:06)
Jeigu skaitėt čia aprašytus mano nuotykius (), tai matėt, kad aš irgi nevalgiau kai kurio pridėtinio maisto, o sriuboj nemėgiamus salierus pakeičiau į petražoles (vieną kartą į špinatus). Merginos iš viso būna prideda morkų, žirnelių ir t.t. Pabandykite produkto, kurio nemėgstate dėti mažiau gal
Sveikinu su -1,5
Sveikinu su -1,5
Skaičiau Bet itariu, kad mene pats kopustas labiausiai nervuoja
Nieko, kaip nors ištversiu.
Tai tau dar sekančią dieną po dietos -200 g. nukrito ? Visai fainai tada
QUOTE(Eularija @ 2014 08 06, 12:34)
Tai tau dar sekančią dieną po dietos -200 g. nukrito ? Visai fainai tada
Aha
mergaitės kaip šaunu!!kokie geri rezultatai Pas mane po pirmadienio ir antradienio -500 gr.! rezultatu aš patenkinta...
Zhaliaakee, ar nesiruoši kraustytis į kitą temą...aš vis dar paskaitinėju ir galvoju, kad reikia kur tęsti....
Eularija, ar pirma kartą laikotės tos dietos?
Zhaliaakee, ar nesiruoši kraustytis į kitą temą...aš vis dar paskaitinėju ir galvoju, kad reikia kur tęsti....
Eularija, ar pirma kartą laikotės tos dietos?