Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Po vakar -900 g thumbup.gif Šiandien 6 diena - sriuba+mėsa+daržovės thumbup.gif

vasara_, ką tu sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 03, 13:16)
Po vakar -900 g  thumbup.gif Šiandien 6 diena - sriuba+mėsa+daržovės thumbup.gif

vasara_, ką tu sportuoji?

Oho, išsijudino pagaliau bigsmile.gif 4u.gif
Dar ieškau kuo užsiimti. Esu dariusi insanity, bėgiojau, bandžiau pagal JM sportuoti, T25 irgi bandytas, sukau lanką, dariau kelis iššūkius. Dabar turėjau kelis mėnesius pertraukos ir bandau rasti kažką širdžiai artimo g.gif ax.gif
Atsakyti
Aš čia viena kopūstautoja likau? unsure.gif

Šiandien paskutinė diena man. Ta proga einu prisiminti, ką galima valgyti, pamenu, kad ryžius (bet jų nevalgau schmoll.gif ).

Po vakar rezultatas -200 g (pati kalta, mmm jau visai ant nosies, ėdžiamoji atsidarius doh.gif Vakar namo grįžau tik 23 val. ir dar prieš miegą dvi virtas vištienos blauzdeles suvalgiau dry.gif ).

Atsakyti
4u.gif Aš vis dar su Kopūstautojomis..kažkaip lengvai ištveriu-noriu dar pratęsti keletai dienų....po savaitės minus 3.2 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Penktadienis praūžė 0h000-rezultatas: vyrui sugipsavo koją, savaitgalis-daržovės+vaisiai+sriuba+žali kokteiliai. tongue.gif Ankščiau minėtos dietos rezultatai buvo geresni, bet senėjam... blush2.gif Mergaitės, kaip rezultatai??? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicia: 04 rugpjūčio 2014 - 20:22
Baigėsi mano kopūstų savaitė. Viso svoris - 2,1 kg, turint omeny, kad pirmą dieną buvo +500 g, tai grynas rezultatas: 1,6 kg. Paskutinę rugpjūčio savaite kartosiu gal. Suknelė susisega, bet norėtųsi laisvesnės gerokai biggrin.gif

Sėkmės sėdėt kopūstuose ir iki pasimatymo už 2 sav. (tikiuosi rasti bendraminčių) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 05, 14:59)
Baigėsi mano kopūstų savaitė. Viso svoris - 2,1 kg, turint omeny, kad pirmą dieną buvo +500 g, tai grynas rezultatas: 1,6 kg. Paskutinę rugpjūčio savaite kartosiu gal. Suknelė susisega, bet norėtųsi laisvesnės gerokai  biggrin.gif

Sėkmės sėdėt kopūstuose ir iki pasimatymo už 2 sav. (tikiuosi rasti bendraminčių) 4u.gif

Sveikinu atlaikius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 15:13)
Sveikinu atlaikius 4u.gif  thumbup.gif

aciuks.gif pažiūrėsim per kiek laiko grįš unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 05 rugpjūčio 2014 - 19:02
Sveikutes. Jau trecia diena laikausi sios dietos - nukkrito 1,5 kg. Kadangi gydausi puliuojanti danti, tai del to jauciu dideli diskonforta ir nelabai ka galiu valgyti, tai dieta kaip tik i tema ir laikytis nera sunku biggrin.gif vakar net bulves nevalgiau, nes tingejau viena bulve gamintis blush2.gif Tik viena problemele, kad siandien nebelabai as galiu i ta sriuba ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2014 08 06, 07:35)
Tik viena problemele, kad siandien nebelabai as galiu i ta sriuba ziureti  unsure.gif

Jeigu skaitėt čia aprašytus mano nuotykius (laugh.gif), tai matėt, kad aš irgi nevalgiau kai kurio pridėtinio maisto, o sriuboj nemėgiamus salierus pakeičiau į petražoles (vieną kartą į špinatus). Merginos iš viso būna prideda morkų, žirnelių ir t.t. Pabandykite produkto, kurio nemėgstate dėti mažiau gal unsure.gif
Sveikinu su -1,5 4u.gif

Pas mane grįžimo po vakar nėra - -200g laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 08 06, 12:06)
Jeigu skaitėt čia aprašytus mano nuotykius (laugh.gif), tai matėt, kad aš irgi nevalgiau kai kurio pridėtinio maisto, o sriuboj nemėgiamus salierus pakeičiau į petražoles (vieną kartą į špinatus). Merginos iš viso būna prideda morkų, žirnelių ir t.t. Pabandykite produkto, kurio nemėgstate dėti mažiau gal unsure.gif
Sveikinu su -1,5 4u.gif

Pas mane grįžimo po vakar nėra - -200g laugh.gif

Skaičiau smile.gif Bet itariu, kad mene pats kopustas labiausiai nervuoja biggrin.gif
Nieko, kaip nors ištversiu.
Tai tau dar sekančią dieną po dietos -200 g. nukrito ? Visai fainai tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2014 08 06, 12:34)
Tai tau dar sekančią dieną po dietos -200 g. nukrito ? Visai fainai tada  bigsmile.gif

Aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif mergaitės kaip šaunu!!kokie geri rezultatai thumbup.gif Pas mane po pirmadienio ir antradienio -500 gr.! biggrin.gif rezultatu aš patenkinta...
Zhaliaakee, ar nesiruoši kraustytis į kitą temą...aš vis dar paskaitinėju ir galvoju, kad reikia kur tęsti.... ax.gif
Eularija, ar pirma kartą laikotės tos dietos? blush2.gif
Atsakyti