Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

1/4 kopūsto, pomidorai 2, šaldytos daržovės (pagrinde morkos, truputis žirnelių ir kukurūzų), verdu maždaug 3l puodą. Gaunasi netiršta, bet jos daug. Suvalgau per dieną. Nors manau panašiai ir išeina, jeigu pili vandens dar g.gif
Atsakyti
Tai jo, panašiai tada. Aš kopūstą sudedu į du puodus ir valgau 3 dienas, o tu į keturis ir valgai keturias dienas drinks_cheers.gif bet tai tu irgi patobulinai ir žirneliai, ir morkos... Įdomu bus rezultatą pamatyti rolleyes.gif

Klausykit, merginos, o jus į wc varinėja? Mane kažkaip tik pirmą dieną, o dabar nieko, kaip visada g.gif
Atsakyti
ax.gif laba, kopūstautojos!Šiandien ryte -1,2 kg!!!!!!! blush2.gif einu virt sriubą, nes šiandien bananai ir ...vaisiai... 4u.gif Sėkmės ir laikomes!
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2014 07 31, 17:37)
ax.gif laba, kopūstautojos!Šiandien ryte -1,2 kg!!!!!!! blush2.gif einu virt sriubą, nes šiandien bananai ir ...vaisiai... 4u.gif Sėkmės ir laikomes!

ploja.gif VALIO! clap.gif Papasakok, kaip tu valgai, vien tik sriubą ar dar ir leidžiamus produktus? Kiek sriubos suvalgai per dieną (maždaug)? Sriubą verdi pagal duotą pirmam puslapy receptą ar su asmeniniais pakeitimais (kokiais?) blush2.gif Tu mano įkvepėja!!! thumbup.gif

Šiandien sriubos + vaisių ir daržovių diena. Sriubą jau pribaigiau, galvoju gal ryt šviežios išsivirti ir šiandien dar kokią daržovę (pomidorą) sukirsti, nes pirmoj dienos pusėj vaisius valgiau - du obuoliai, apelsinas, trys tie plokšti persikai. Visą šitą turtą (aš mėgaujuosi vaisiais, kol galiu, nes pagal mitybos principus, kuriais vadovaujuosi vaisius labai ribotai galima valgyt) suvalgiau per tris užėjimus tarpuose valgydama sriubą blush2.gif Jaučiu per daug varau, ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 31 liepos 2014 - 17:55
Sveikos, merginos! Aš ir planuoju laikytis šios dietos, bet turiu klausimėlį! Ar sportuojat bent kiek laikydamosis jos? Šiaip kiek maždaug judate, koks fizinis aktyvumas jūsų?smile.gif Sėkmės visoms!
Atsakyti
4u.gif Sriubą verdu paprastai-kubelis sultinio, kopūstas,pomidorai, svogunai,saliero šaknis, morka(šiandien įdėjau), valgau gana tirštą. Stengiuosi gerti daug vandens-ypač vakarais(nors naktį keliuosi į tualetą).Vaisių ir daržovių valgau gana daug-tiek kiek norisi bei leidžiamus produktus biggrin.gif
Zhaliaakee, gal tiesiog pas tave nėra iš kur krist??kuo mažesnis viršsvoris pagal KMI, tuo sunkiau krenta. g.gif Beje kiekvieną rytą einu į WC.Manau, kad per mažai geriate vandens.Mergaitės mes jėga! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(danielemeksr @ 2014 07 31, 21:30)
Sveikos, merginos! Aš ir planuoju laikytis šios dietos, bet turiu klausimėlį! Ar sportuojat bent kiek laikydamosis jos? Šiaip kiek maždaug judate, koks fizinis aktyvumas jūsų?smile.gif Sėkmės visoms!

4u.gif Junkis! Mes džiaugiames kai mūsų gretos didėja!Pas mane asmeniškai labai įtemptas metas darbe-daug atostogaujančių-apleidau sportus. Šiaip nėra lengva laikantis dietos sportuoti- silpnumas jaučiasi. blush2.gif
Atsakyti
danielemeksr, sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Fizinis aktyvumas mano prastas blush2.gif namuose darau pratimus šlaunims stangrinti (ne kasdien), kas vakarą einu ilgo pasivaikščiojimo (~5 km), šiandien trumpas buvo, nes lietus užklupo. Treniruočių nebelankau nuo žiemos doh.gif prieš tai lankiau aerobikos klubą 2-3k./sav.

Vicia, pagal visas lenteles ūgis-svoris, tai aš turiu dar ~ 20 kg viršsvorio laugh.gif pagal KMI iki normalaus reiktų numesti mažiausiai 4 kg (ko aš ir norėjau pradėjusi valgyti kopūstus).
Vandens geriu tikrai nemažai 3 litrai per dieną mažiausiai + arbatos keli puodeliai. Gal per mažai aš sriubos suvalgau g.gif
Kas dėl wc, tai aš niekada gyvenime nesu ėjus kasdien. 2-3 k. per savaite užtad m*žčioju tai šimtą kartų per dieną turbūt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 31 liepos 2014 - 21:27
Na ką, startavo 4 diena. Po vakar vaisių ir daržovių fiestos -300 g. Juokinga, kai pagal aprašymą turėjo būti ~ 2 kg laugh.gif bet vis šioks toks progresas, gal pagaliau susiprato organizmas, kad čia dieta ir reikia mesti svorį laugh.gif

Šį kartą sriubą viriau su saliero stiebais ir lapais, dėjau juos nepjaustytus į sriubą, kad sultiny būtų poskonis saliero, vėliau išėmiau ir išmečiau, negaliu valgyt virto schmoll.gif užtad užsibarstysiu kapotų petražolių kiekvieną dubenį sriubos essen.gif:

4 diena - sriuba+bananai ir pienas. Bananų nevalgysiu, o dėl stiklinės pieno pagalvosiu dar, gal vakare užsimanysiu g.gif O gal kokį kokteilį susiplakti iš pusės banano ir pieno g.gif Parašysiu vakare, ką suvalgiau 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalis, tai visos ilsisi turbūt. Pati su savim pasikalbėsiu laugh.gif

Vakar negėriau nei pieno, nei bananus valgiau. Per dieną puodas sriubos, šiandien svarstyklės rodo - 700 g. Pagaliau perkopiau į kitą (mažesnio pirmojo skaičiaus) zoną assa.gif Bijau, kad šiandien užauginsiu atgal, nes šiandien 5 diena - sriuba + žuvis/vištiena ir pomidorai. Jau suvalgiau 100 g lašišos, dabar verdu sriubą. Tikrai valgysiu mėsą, nes važiuojam prie ežero su draugais kepsnių kepti, tai kepsiu ant grotelių vištieną, valgysiu pomidorus ax.gif

Taigi viso iki šiandien numesta 1 kg, bet kadangi po pirmos dienos priaugta 500 g, tai galim sakyt, kad numečiau tik 500 g doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 02 rugpjūčio 2014 - 11:32
Na bent jau žemyn skaičiukai krenta bigsmile.gif thumbup.gif
Aš atsisveikinau su dieta, tiesiog nebegaliu žiūrėti į kopūstus, išverčiau juos lauk doh.gif Ir dieta ne mano valiai. Maitinuosi kol kas saikingai, į saldumynus nežiūriu bigsmile.gif Jau rytoj gausiu savo papildus, o sportui reikia įvairesnio maisto ax.gif Visoms kantrybės ir valios - jūs galit 4u.gif Užeisiu vis paskaityti kaip jums sekasi ax.gif
Atsakyti
vasara_, kiek dienų buvo likę? unsure.gif gaila, aišku, kad netiko tau ši dieta, bet turiu pripažinti, kad ir man ji gražiai tik apraše atrodo blush2.gif Bet .. man liko 2 dienos, laikysiuos, ir jei numesiu bent 2 kg, tai žadu pakartoti prieš rugsėjį dar kartą, nes labai reikia į suknelę rugsėjui tilpti laugh.gif
Atsakyti
mes kartu startavom 4u.gif aš buvau ir tebesu skeptiškai nusiteikusi prieš dietas ir nematau reikalo kankintis toliau blush2.gif Rytoj grįžta mano papildai, bandysiu svorį išjudinti sportu ir mityba ax.gif Bet tie kopūstai išėjo į naudą tikrai, apsivalė organizmas šiek tiek ax.gif
Atsakyti