Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

blink.gif +500 g - mistika unsure.gif tikrai tvirtai žinau, kad šiandien tos bulvės nevalgysiu, mano organizmas turbūt šoką gavo, kai šitiek angliavandenių jį užplūdo, juk metus laiko mažaangliavandenės mitybos principais gyvenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 30, 10:11)
blink.gif +500 g - mistika unsure.gif tikrai tvirtai žinau, kad šiandien tos bulvės nevalgysiu, mano organizmas turbūt šoką gavo, kai šitiek angliavandenių jį užplūdo, juk metus laiko mažaangliavandenės mitybos principais gyvenu g.gif

vat del tu "plius" as ir nlipu ant svarstykliu, kad upas nedingtu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 21:52)
Džiaugiuosi ir aš, kad temukė gyva, su palaikymu daug lengviau ištverti ax.gif  4u.gif

Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. Svarbiausia chromo funkcija organizme yra palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje. Kai organizme trūksta chromo, žmogus jaučia padidėjusį potraukį saldumynams, tačiau vartojant daugiau saldumynų, greičiau išsemiamos organizmo chromo atsargos, nes chromas dalyvauja angliavandenių apykaitoje. Taigi ir vėl jaučiamas noras valgyti saldėsius. Taip patenkama į užburtą ratą ir iškyla nutukimo grėsmė. Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. " Jeigu draugė neparveš kitą savaitę iš Lt ieškosiu pirkti čia. Manau tai atsakymas į mano liguistą potraukį cukrui unsure.gif

mano drauge priklausoma nuo saldumynu, bet del sveikatos gydytojai juos uzdraude, tai sake net alpo, kaip ju norejo. bet pradejo chroma vartoti, tai praejo tas nesveikas noras. atrodo, pirko Lietuvoje. reiks uzklaust smile.gif
Atsakyti
O, vadinasi, chromas iš tiesų malšina norą, kai ne taip nori, tai ir apriboti gali. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Oho, Zhaliaakee, nekokios naujienos blink.gif Aš nesijaučiu nei lengvesnė nei sunkesnė, gal ir gerai kad tų svarstyklių neturiu g.gif O negali būti, kad skysčiai susikaupė? Žodžiu laikykis, nepasiduok 4u.gif

Mintare, chromo yra visose vaistinėse lt, žiūrėjau internete, tik pas mane jis kainuoja dvigubai brangiau, tai jeigu draugė parveš būsiu dėkinga ax.gif
Atsakyti
vasara, o kur tu gyveni? aš dėl to pliuso nepergyvenu, man visada svyruoja plius minus ~1 kg, tai gal reikia laiko organizmui persijungti ir susivokti, kad čia dieta - reik kūdintis laugh.gif
Atsakyti
Norvegijoj smile.gif Aš išvis gerą laiką dietai pasirinkau, esu ištinusi prieš mmm, išsipūtusi, (.)(.) kaip bombos stovi, tai dieta efektyvi bus bet kokiu atveju, jeigu nuo dietos nenumesiu svorio, tai susitrauksiu po mmm biggrin.gif
Ai svoris išvis man yra baisi tema, galėčiau ištisą rašinį parašyti doh.gif
Atsakyti
Tai ne veltui gi sakoma, kad apie dietas daugiausiai žino ir išmano tie, kuriems labiausiai reikėtų jų laikytis lotuliukas.gif man irgi mmm ant nosies dėl to ir nepergyvenu dėl +.
Atsakyti
smile.gif Trečia diena prie pabaigos! g.gif Man asmeniškai labai sunki diena-pastoviai jaučiausi alkana....Valgiau sriubytę ir nemažai vaisių...gėriau vandens..Motyvacijos NUUUULIS, nes svarstyklės vietoje... verysad.gif
Beje kažkada gėriau Chromo papildus, tačiau poveikio nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicia: 30 liepos 2014 - 20:51
3 dienos tai jau pusė kelio 4u.gif Man tik antra diena baigėsi, sriuba vis dar skani, bet dienos pabaigoj toks keistas jausmas. Jaučiu kad skrandis pilnas, bet vis tiek noriu valgyti. Ką nors sotesnio, maistingesnio ax.gif Na kaip nors, po dienikę ir žiū jau galas biggrin.gif
Atsakyti
Vicia console.gif pas mane irgi stovi vietoj. Vakar buvo sriuba + daržovės, išsilaikiau neblogai, nes uošvio gimtadienyje praskipinau tiek alkoholį, tiek tortą, karšto net nebuvo - švediškas stalas, imk ką nori, tai aš ir kimšau daržoves ir salotas. Kadangi nevalgiau tos leistinos keptos bulvės, tai pamaniau, kad nieko baisaus, jei suvalgysiu salotų su grietine blush2.gif Vienu žodžiu vakar iki 12 val. nakties kimšau savo skrandį, šiandien atsikėliau ir... NIEKO! Net nežinau, ar čia liūdėt, ar čia džiaugtis lotuliukas.gif Kaip ir trečia diena šiandien, turėjau jau būti numetus, o aš priaugau ir stoviu vietoje g.gif gal per mažai sriubos valgau (tų trijų litrų tirščių neužteko 2 d. vakar vakare prieš balių antrą puodą viriau doh.gif) g.gif, gal viskas dėl mmm g.gif gal tiesiog dieta man netinkama (būtų labai gaila) g.gif
vis tiek žadu laikytis toliau didis.gif šiandien sriuba+vaisiai+daržovės. Einu į parduotuvę cool.gif
Atsakyti
Tavo vietoj džiaugčiausi, artėja mmm, iki vidurnakčio valgei ir nieko nepriaugai biggrin.gif Na tik tuos kelis šimtus gramų, kurie manau nukris. Visgi aš daugiau valgau sriubos ir tik kai labai norisi per dieną 1 obuolį ar kokį pomidorą, ne daugiau unsure.gif
Atsakyti
O kiek tu suvalgai? Man va gavosi 6 l tirščių (aš dar papildomai į tuos tirščius vandenį pilu, nes kitaip netilptų į puodą viskas) 3 dienom g.gif
Atsakyti